Loading...
 Start Page

Αρ.Πρ.:5705/17/5/2017

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 

 

Παραθέτω τα κάτωθι αποκαλυπτικά στοιχεία και παρακαλώ, όπως άλλωστε ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ, από τον Κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα και το Νόμο, για μια επί της ουσίας ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Το λουτρό αίματος την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο από το «Ισλαμικό Κράτος» δεν προκάλεσε μόνο παγκόσμια ανησυχία και αγωνία για τις εξελίξεις στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά αραβική χώρα. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι θορύβησε και τις ελληνικές Αρχές, που παρακολουθούν την υπόγεια -και όχι μόνο- δραστηριότητα ακραίων ισλαμικών και φιλοτουρκικών στοιχείων στη χώρα μας.

Πρωταγωνιστές αυτής της δραστηριότητας είναι στην πλειονότητά τους κάποιοι «παράγοντες» δυστυχώς Ελληνικής υπηκοότητας, που κινούνται όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και ευρύτερα, εξυπηρετώντας τις βλέψεις του κόμματος ΑΚΡ του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι από αυτούς διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» στην Αίγυπτο.

Κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών αποκαλύπτει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ότι οι δολοφονικές επιθέσεις στην Αλεξάνδρεια και την Τάντα δεν ενδυναμώνουν μόνο τον ISIS σε μια περίοδο που έδειχνε «στριμωγμένος». Συγχρόνως, ρίχνουν νερό στον μύλο των φανατικών ισλαμιστών «Αδελφών Μουσουλμάνων» της Αιγύπτου και εμμέσως του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διατηρεί ανεπίσημα εξαιρετική σχέση μαζί τους και αποτελεί βασικό χρηματοδότη τους. Όλο αυτό το σκηνικό δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Ελλάδα, όπου τόσο οι άνθρωποι της Άγκυρας και του ΑΚΡ, σε Κομοτηνή και Ξάνθη κυρίως, όσο και άτομα που διατηρούν επαφές με τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» απεργάζονται σχέδια που δεν ταυτίζονται με τα ελληνικά συμφέροντα.

Τα κομμάτια αυτού του παζλ περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, με κοινή όμως στόχευση, που εκφράζεται πλέον και δημοσίως από τον Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν κρύβεται ούτε από τον γιο του, Μπιλάλ, ο οποίος μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με αφορμή το δημοψήφισμα στην Τουρκία ξεπέρασε κάθε όριο. «Όταν εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα, όταν οι γόνοι αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στη θάλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες τότε ήταν εργαλεία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης. Και αυτό το έθνος, αγωνιζόμενο δίπλα-δίπλα και χέρι με χέρι, νίκησε τους Έλληνες», είπε μεταξύ άλλων ο Μπιλάλ Ερντογάν, μη αφήνοντας την παραμικρή αμφιβολία για όσα έχει στο μυαλό του.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε ούτε δύο χρόνια από τη «θορυβώδη» επίσκεψή του στη Θράκη, έδωσε το «παρών» σε θρησκευτικές εκδηλώσεις στο χωριό Εχίνος, όπου το σύνολο των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι. Συνοδευόμενος από πολλά τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν καταφθάσει από την Τουρκία και μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων, ο υιός Ερντογάν πέρασε και από την Κομοτηνή, ενώ σε μία από τις εκδηλώσεις όπου βρέθηκε σημειώθηκε κι ένα περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση: Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, Έλληνας υπήκοος, Αιγυπτιακής καταγωγής, τον πλησίασε και φίλησε το χέρι του. Δεν περιορίστηκε όμως εκεί, αφού έσπευσε να τον χαρακτηρίσει «γιο του μεγάλου ήρωα του Ισλάμ, Ερντογάν»!

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ θεωρείται ότι de facto λειτουργεί ως o άνθρωπος των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στη χώρα μας. Με τον γάμο που έκανε με την Ελληνίδα Άννα Στάμου κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους να προκαλέσει ζητήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στις σχέσεις της με την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Όσον αφορά στη σύζυγο του, πρόκειται σύμφωνα με δημοσιεύματα για μια γυναίκα, η οποία ασπάστηκε το Ισλάμ και φόρεσε κυριολεκτικά μαντήλα, ενώ πλέον είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, η οποία φέρεται να έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την τουρκική πρεσβεία, αλλά και με τους ψευτομουφτήδες της Θράκης.

Άλλωστε, ο Ν. Ελγαντούρ δεν το έκρυψε ποτέ. Τα «αποκαλυπτήρια» των σχέσεων αυτών έγιναν όταν η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας όχι μόνο δεν είχε καταδικάσει προσβλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το τζαμί της Αθήνας, αλλά και είχε σπεύσει να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στον Τούρκο πρόεδρο, ενώ ακολούθησαν τα χειροφιλήματα στον γιο του…

Επειδή η Ελλάδα έχει σαφή νόμο που προστατεύει την εθνική ασφάλεια της χώρας από τέτοιες επικίνδυνες, προδοτικές συμπεριφορές.

Επειδή πλέον λόγω της τραγικής χαλαρότητας των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών (Εισαγγελείς, Αστυνομία, ΕΥΠ, Στρατός, υπ. Εσωτερικών), δεκάδες είναι οι σε διατεταγμένη υπηρεσία Ελληνικής υπηκοότητας ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ πράκτορες ξένων κρατών, οι οποίοι χωρίς κανένα δισταγμό δρουν εναντίον της χώρας μας.

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης:

1. Θα προβούν επιτέλους οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές τις χώρας μας στις νόμιμες ενέργειες για τη διερεύνηση του πραγματικού ρόλου του Ναΐμ Ελγαντούρ;

2. Ποια η σχέση του Ναϊμ Ελγαντούρ με την οργάνωση «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» της Αιγύπτου, η οποία χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την Άγκυρα;

3. Θα διαταχθεί σχετική εισαγγελική έρευνα για τις «επαφές» του εν λόγω ατόμου (Ν. Ελγαντούρ) με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και αν έχει πλέον αναπτυχθεί άλλου τύπου σχέση μεταξύ τους;

4. Θα διερευνηθεί ποια είναι η σχέση της «Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας» με τους Ψευτομουφτήδες της Θράκης;

 

Κοινοποίηση : Εισαγγελία Αρείου Πάγου

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος