Loading...
 Start Page
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Χωρίς αναισθητικό» με τον Γ. Τράγκα   «Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτάσει έως τέλους   και να μην δεχτεί τελεσίγραφα»

Στην εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» στο τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY του δημοσιογράφου Γ. Τράγκα ήταν ο Βουλευτής Αχαίας και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Ν. Νικολόπουλος μιλώντας κατά την διάρκεια της εκπομπής για το θέμα των διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας με τους δανειστές μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Όταν ανοίγεις μία “κόντρα” προκειμένου να πετύχεις μία νέα συμφωνία, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους. Αυτό κάνουμε τέσσερις μήνες τώρα και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους, να συνεχίσουμε την σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, ώστε να πετύχουμε μία έντιμη συμφωνία, που θα βάζει τέρμα στα μνημόνια και τους εκβιασμούς και θα γίνει αφετηρία για πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο αυτής της χώρας, χωρίς δυνάστες-δανειστές, χωρίς “νταβατζήδες” και “εθνικούς εργολάβους”. Οι δανειστές (ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι θεσμοί) σφίγγουν τη θηλιά της οικονομικής παροχής μέχρι ασφυξίας, προκειμένου να μας αναγκάσουν να δεχθούμε τους όρους που θέτουν. Τώρα πια οι πάντες συμφωνούν ότι η χώρα χρειάζεται εδώ και τώρα μια έντιμη συμφωνία για να αποφευχθεί η χρεοκοπία και να φύγει η πατρίδα μας με αισιοδοξία μπροστά».

«Να μείνουμε στο Ευρωπαϊκό κάστρο ως ισότιμος συμπολεμιστής»

«Ο Πρωθυπουργός πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες, κουβαλά στην πλάτη του την αγωνία της δόλιας πατρίδας μας που είναι πετσοκομμένη και κατακρεουργημένη από την εφαρμογή των μνημονίων πλην όμως με το κεφάλι ψηλά. Ο Α. Τσίπρας, ο Π. Καμμένος και όλοι μαζί παλεύουμε ώστε η Ελλάδα μας να παραμένει στο ευρωπαϊκό κάστρο αλλά ως ισότιμος συμπολεμιστής. Και μέχρι σήμερα δεν του πέρασε του Σόϊμπλε να την πετάξει έξω… Η πρόκληση λοιπόν για τον Πρωθυπουργό είναι μοναδική. Πιστεύω πως έχει σημάνει η ώρα του. Το μέγα δίλημμα για τους αντιπάλους του είναι αν τελικά θα βάλουν πλάτη, ή θα πάνε με το μέρος των ξένων δανειστών. Σε αυτό το δίλλημα πρέπει να απαντήσει και ο λαός…

«Οι δανειστές σχεδίασαν ένα πρόγραμμα για εμάς… χωρίς εμάς»

Η Ελλάδα, πλήρωσε ακριβά τις πολιτικές της λιτότητας τις παθογένειες της Ευρώπης, καθώς και την άτεγκτη Γερμανική Ευρωπαϊκή πολιτική.

Επί πέντε ολόκληρα χρόνια ο Ελληνικός λαός πλήρωσε με αίμα τις ατελέσφορες Γερμανικές συνταγές της Τρόικας στο όνομα της Ευρωπαϊκής ιδέας ή αυτού που νομίζει ότι εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό “οικοδόμημα”. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ θεώρησαν μονόδρομο το μνημονιακό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τους ξένους δανειστές για εμάς χωρίς εμάς…, δεν τόλμησαν να αλλάξουν δρόμο ακόμα και όταν κάποιες φορές υπήρξε η παραδοχή από τους ίδιους τους εμπνευστές του ότι απέτυχε”.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος