Loading...
 Start Page
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ «Αφού εμείς πήραμε την ευθύνη, εμείς πρέπει να την φέρουμε εις πέρας…»

 

Αργυρώνητοι δημοσκόποι θέλουν να ψαλιδίσουν τον Τσίπρα και να του φορέσουν στενό κορσέ κάποιο από τα κόμματα της διαπλοκής, ενώ θέλουν να εξαφανίσουν τον Καμμένο. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον τόπο να ρημάξει στα χέρια των σύγχρονων μαυραγοριτών που θεωρούν πατριωτικό καθήκον τους να… φουντάρει η Ελλάδα και να επιστρέψει στην δραχμή

 

 

«Εφόσον εμείς, δηλαδή όσοι στηρίξαμε τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αναλάβαμε την ευθύνη να στηρίξουμε τη νέα συμφωνία και το νέο μνημόνιο, τότε εμείς πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να οδηγήσουμε τον τόπο μια για πάντα εκτός κρίσης και μνημονίων. Αυτό είναι το πρέπον και γι’ αυτό θα κριθούμε σε τρία χρόνια…».

Αυτό, μεταξύ άλλων υπογράμμισε ο βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια επαφών που είχε το Σαββατοκύριακο με φορείς και πολίτες ορεινών περιοχών της Αχαΐας, στις οποίες και περιόδευσε.

 

Ο κ. Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών και να παρουσιάσει τις θέσεις των ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως η αναγκαία συνθηκολόγηση με τους δανειστές, προκειμένου να αποφευχθεί η υλοποίηση του «σχεδίου Σόϊμπλε», δεν σημαίνει και αποδοχή των υφεσιακών μέτρων της συμφωνίας. «Δεν αλλάξαμε μυαλά και απόψεις από τη μια μέρα στην άλλη. Όλοι είδατε τον μεγάλο διαπραγματευτικό αγώνα που έδωσε ο Τσίπρας και όσα συνέβησαν. Όλοι ξέρετε πως τα βάλαμε με θεριά και δεν… τρομάξαμε. Φτάσαμε σχεδόν στο απροχώρητο. Αλλά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον τόπο να ρημάξει και να πέσει στα χέρια των σύγχρονων μαυραγοριτών, που μάλιστα χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα κάποιους ιδεοληπτικούς που θεωρούν πατριωτικό καθήκον τους να… φουντάρει η Ελλάδα και αν επιστρέψει στην δραχμή, χωρίς καμία προϋπόθεση για κάτι τέτοιο» σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως η συμφωνία που υπογράφτηκε είναι «δυναμική» και «εξελίσσεται», κατά συνέπεια θα καταβληθούν προσπάθειες να απαλυνθούν τα υφεσιακά μέτρα όσο προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις.

Ακόμα, τόνισε πως η πιο μεγάλη μεταρρύθμιση έρχεται αμέσως μετά τις εκλογές και είναι η αναδιάρθρωση του χρέους. «Όλοι λένε πως θα γίνει τον Οκτώβριο. Και όλοι ξέρουμε πως αυτό θα είναι ο πρώτος σταθμός για να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα ώστε να ανατρέψουμε κάποια υφεσιακά μέτρα. Να είστε βέβαιοι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, γιατί εμείς δεν είμαστε… μασκαράδες, ούτε γίναμε μέρος του συστήματος. Να το ανατρέψουμε θέλουμε και γι΄ αυτό το σύστημα ακόμα μας πολεμάει λυσσασμένα» σημείωσε.

 

Μάλιστα, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως «το ίδιο έργο έχει επαναληφθεί τόσες φορές πια, που έχει καταντήσει βαρετό για όλους».

«Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο» πρόσθεσε. «Θέλουν να ψαλιδίσουν τον Τσίπρα και να του φορέσουν στενό κορσέ κάποιο από τα κόμματα της διαπλοκής, ενώ θέλουν να εξαφανίσουν τον Καμμένο. Τόσο τον φοβούνται… Και τον φοβούνται ακόμα πιο πολύ γιατί είδαν πως οι ΑΝΕΛ στήριξαν μαζικά τη κυβέρνηση στις εθνικές αποφάσεις, περισσότερο και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν δίστασαν να διαφοροποιηθούν εκεί όπου διαφωνούσαν, όπως στην ιθαγένεια των μεταναστών. Ωστόσο, όσο το σύστημα πολεμάει τον Τσίπρα και τον Καμμένο, εσείς να είστε βέβαιοι πως πάνε στον σωστό τον δρόμο και να τους στηρίζετε με όλη σας τη δύναμη» κατέληξε.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος