Loading...
 Start Page
Η χώρα οδεύει στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα στο 2015.

Η εκπομπή KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κάθε βράδυ στις 24:00 με τον Νίκο Νικολόπουλο, Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτή Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. δίνει τον τόνο της επικαιρότητας με τη βοήθεια των καλεσμένων από όλες τις κομματικές παρατάξεις επί καθημερινής βάσεως, γίνεται μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης ήταν οι κ.κ. :

 

κ.κ. Καμμένος Δημήτρης (Βουλευτής ΑΝΕΛ), Σπηλιοπούλου Μάγδα (Μέλος Κ.Ε Σύριζα), Καρανάσιος Ευθύμιοος (πρώην Βουλευτής ΝΔ), Σακκάς Ιωάννης (πρώην εισαγγελέας) και ο πρόεδρος του κινήματος Υπέρβαση Κυριάκος Τόμπρας.

 

Η χώρα οδεύει στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα στο 2015.

 

 

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με το διάγγελμα του προανήγγειλε πρόωρες εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο. "Θέτω στην κρίση του λαού όσα έπραξα", είπε στο διάγγελμα του. Τόνισε ότι, με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές, η λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου εξάντλησε τα όριά της και τώρα πρέπει να πάρει εκ νέου τον λόγο ο λαός.

 

Με διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζητά την ανανέωση της λαϊκής ετυμηγορίας.

 

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε αναφέροντας πως όλα όσα πετύχαμε ήταν εξαιτίας της αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού, την οποία ζητά να έχει και στη συνέχεια.

 

Σε κάθε περίπτωση, η δύσκολη για την ελληνική οικονομία φάση έχει τελειώσει με την εκταμίευση των 23 δις, ξεκινά η αποπληρωμή των υποχρεώσεων του κράτους προς τους ιδιώτες, «η οικονομία θα αναπνεύσει, η αγορά θα εξομαλυνθεί»

 

«Δεν πρόκειται για το τέλος της δύσκολης κατάστασης που ζούμε πέντε χρόνια τώρα, αλλά έχω την πεποίθηση πως μπορεί να είναι η αρχή του τέλους» εκτίμησε ο πρωθυπουργός.

 

Από την άλλη νωρίτερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος αποκάλυψε από τη Μυτιλήνη όπου βρισκόταν για θέματα του Υπουργείου Άμυνας, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές και θα συνεχίσουν την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Η Αριστερή Πλατφόρμα, κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές ζητώντας την ψήφο του Ελληνικού λαού, για το 62% του «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος, όπως τόνισε ο Αρχηγός πλέον της «Λαΐκής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Άμεσα αντέδρασε και ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μειμαράκης στο άκουσμα του διαγγέλματος.

 

Με υψηλούς τόνους ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε κατά του Πρωθυπουργού «ο Τσίπρας δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους” τόνισε .

 

Με μία μακροσκελή συνέντευξη τύπου, σε μία κίνηση που δε συνηθιζόταν από την προηγούμενη γαλάζια ηγεσία, απάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο εκλογικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο... τάραξε στην “αστική ευγένεια”.

 

Ο κος Μειμαράκης προσπάθησε να δημιουργήσει ανάχωμα σε πιθανό show της ΧΑ κατά τις διερευνητικές, με την επιμονή στην τήρηση των διαδικασιών.

 

Η σκληρή επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό, τον οποίο αποκάλεσε μνημονιακό που έχει χάσει την αριστερή του ταυτότητα, ψευτράκο, λαϊκιστή, τυχοδιώκτη, δικτάτορα και πονηρούλη μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα είχε τα καλύτερα λόγια να πει για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, έχει τρεις συν ένα στόχους:

 

Πρώτον να αποδυναμώσει τον κ. Τσίπρα εξ αριστερών, δεύτερον να φέρει πίσω στη ΝΔ απογοητευμένους ψηφοφόρους που έβλεπαν με συμπάθεια τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό, τρίτον και κυριότερο να αποδομήσει τον κ. Τσίπρα στα μάτια των φιλοευρωπαίων ψηφοφόρων. Σε αυτές τις εκλογές άλλωστε ΝΔ και Τσίπρας θα ανταγωνιστούν για το μεσαίο χώρο.

 

Επίσης, στόχος είναι η προσωπική αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης “παραμένει συμπαθής”.

 

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί καθημερινής βάσεως.

 

Οι εκλογές θα αναδείξουν τον νικητή και συνεχιστή αυτής της πολιτικής.

 

Εσείς με την ψήφο σας θα διαμορφώσετε το αποτέλεσμα και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

 

Εμείς κάθε βράδυ από την συχνότητα του KONTRA και από την εκπομπή KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, με το Νίκο Νικολόπουλο, θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ραντεβού στις 24:00 με 02:00 κάθε βράδυ.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος