Loading...
 Start Page
ΕΚΠΟΜΠH  ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 28.7.2015 Ν. Νικολόπουλος: Ας μην γυρίζουμε γύρω από τον άξονα μας…  Είναι αλήθεια, ότι έχουμε υποστεί μια ήττα Χωρίς εθνική κυριαρχία δεν συζητάμε πλέον  για «ελευθέρους ανθρώπους.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για θηριώδη δάνεια, θηριώδη αρπαχρικά – επιχειρηματίες και άλλα πολλά σημειώθηκαν χτες στην εκπομπή «Kontra Διαδρομές» με τον Νίκο Νικολόπουλο με τους καλεσμένους να καταγγέλλουν πρόσωπα και πράγματα κατά την διάρκεια της εκπομπής…

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν οι κ.κ: Ελένη Αυλωνίτου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος (στέλεχος ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ), ο Γρηγόρης Κωνσταντανέλλος (Δήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης), Κώστας Πουλακίσας (Πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «ΑΥΓΗ»), Ανδρέας Παπακυριακόπουλος (Πολιτικός Αναλυτής), ο δικηγόρος Γιάννης Κυριακόπουλος και ο Διεθνολόγος Γιώργος Νούλος.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής ο παρουσιαστής Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε πως: «Το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον Γιάνη Βαρουφάκη, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τα υπόλοιπα κόμματα, λόγω του σχεδίου, που λέει , ότι είχε για επιστροφή στη δραχμή. Ο ίδιος, δε, συνέχισε να κάνει αναφορές με αιχμές στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στο παράλληλο νόμισμα, υποστηρίζει, ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε σε τηλεοπτική του συνέντευξη επιβεβαιώσει, ότι ως υπεύθυνη κυβέρνηση, πράγματι, μελετούσαν ένα σενάριο έκτακτης ανάγκης.

Ο Ξένος τύπους για τον Γ. Βαρουφάκη

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινούνται τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου:

«Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να σχεδίαζαν «πραξικόπημα» - βουλευτές φέρονται να προετοίμαζαν μια βίαιη επιστροφή στη δραχμή», έγραψε στην έντυπη έκδοσή της η οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» (ΧΑΝΤΕΣΜΠΛΑΤ), η οποία σημειώνει: «Ο Γιάννης Στουρνάρας θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής, που ζει ακόμα ελεύθερος.

Το σχέδιο (;) Βαρουφάκη δίνει το άλλοθι στον Δρ Σόιμπλε και στα γεράκια του στο Eurogroup να σφίξουν, μέχρι ασφυξίας, το βρόγχο στην ελληνική Κυβέρνηση.

Εκτενές ήταν το θέμα γύρω από τον Βαρουφάκη προκαλώντας τους καλεσμένους αλλά και το τηλεοπτικό κοινό να απαντήσει στο ερώτημα για τον αν «Ο Βαρουφάκης μπορεί να έχει την ασπίδα του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού;» Πληθώρα τηλεφωνημάτων απάντησε αρνητικά.

Μηνυτήρια αναφορά στην Κ. Σαββαίδου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νούλας κατά την διάρκεια της εκπομπής βασιζόμενος σε μια ανάρτησης της ιστοσελίδας «Το Κουτί της Πανδώρας» σχετικά με τη πρωτοβουλία της Γ.Γρ. Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου να διατάξει αργά το απόγευμα της Δευτέρας Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστώσει αν έχει γίνει απόπειρα υποκλοπής στοιχείων από τους ανθρώπους που ενδεχομένως επεχείρησαν να εφαρμόσουν το plan B Βαρουφάκη, δήλωσε πως θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της κ. Σαββαΐδου..

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας: KinimaYpervasi όπου αναφέρει σχετικά με για την Κ. Σαββαίδου, πως διατάσσει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από υπαλλήλους, σχετικά με το χακάρισμα των ΑΦΜ από τον Γιάνη Βαρουφάκη, Είναι δυνατόν οι Γερμανοί να έχουν τα στοιχεία του ΑΦΜ όλων των Ελλήνων; Αυτό πρέπει να ερευνηθεί δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νούλας

Στην συνέχεια η εκπομπή έκανε ένα αφιέρωμα για το τι αναφέρουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις οι οποίες δίνουν σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ … όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Τέλος έγινε αναφορά έγινε και στον Δ.Μελισσανίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, έκανε φραστική επίθεση στο μέλος της ΕΕΑ, Γιώργο Βάμβουκα. "Ξέρω ότι έχεις ανοιχτή γραμμή με τον Πειραιά", τόνισε χαρακτηριστικά με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να αντιδρά και να απειλεί πως θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Ο κ. Μελισσανίδης ανταπάντησε, χωρίς να κατεβάσει τους τόνους: "Στα αρχ...α μου! Να πας όπου θες!"

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος