Loading...
 Start Page
Η χώρα είναι σαν ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.. Νίκος Νικολόπουλος: Η Ελλάδα επωμίζεται τις συνέπειες  της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην πρόσφατη ιστορία…

Καταγγελίες αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις σημειώθηκαν στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Κόντρα Διαδρομές» με τον Νίκο Νικολόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, για την εντολή έκδοσης ενταλμάτων όσων το όνομά τους βρίσκεται στη λίστα και δεν έχουν προχωρήσει σε συνεννόηση με τις αρχές.....και για το μεγάλο ζήτημα της φοροδιαφυγής που μαστίζει την ελληνική οικονομία

Σε αυτά τα ζητήματα της επικαιρότητας, πήραν θέση οι καλεσμένοι που συμμετείχαν στο πάνελ και ήταν οι κ.κ. Α. Ευθυμίου (Υπ. Βουλευτής Θεσσαλονίκης ΝΔ- Δικηγόρος), Κ. Κιλτίδης (πρ. Υπουργός), Γ. Τόλιος (Μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ), Αριστείδης Οικονομίδης (Δικηγόρος), Γ.Κανελλάκης (πολιτικός αναλυτής) και ο εκδότης της εφημερίδας «Το Χωνί» Γ. Χριστοφορίδης.

Εκτενής αναφορά καθ όλη τη διάρκεια της εκπομπής έγινε τόσο για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας .... όσο και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Ο Πρωθυπουργός προχωρά σε «κλείσιμο λογαριασμών»

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην εισαγωγή του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εποχή της συνεννόησης κλείνει με την ψήφιση των προαπαιτούμενων για ένταξη στον ESM, ενώ τα προεόρτια του νέου πολωτικού πολιτικού κλίματος έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο δρόμος της παραίτησης στις μεγάλες δυσκολίες μοιάζει εύκολος… όμως σημασία έχει να συνεχίζεις τον αγώνα να μην υποκύπτεις ακόμα και αν διαψεύδονται οι ελπίδες σου..

Ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε «κλείσιμο λογαριασμών» με τους εσωτερικούς του «Αντιπάλους» με τις εκλογές...Αρκετοί εκτιμούν ότι η διάσπαση είναι μονόδρομος…Η σύγκρουση στην Κουμουνδούρου αναμένεται να ενταθεί…

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τηλέφωνα του καναλιού πήραν φωτιά όταν τέθηκε το ερώτημα στους τηλεθεατές να πουν τη γνώμη τους για κυβέρνηση εθνικού σκοπού; Και για το αν θα πρέπει να αποκοπεί η Αριστερή Πλατφόρμα από τον ΣΥΡΙΖΑ;

 

Από την πλευρά των καλεσμένων ξεχώρισαν οι παρακάτω τοποθετήσεις :

Ο εκδότης Γ. Χριστοφορίδης ανέλυσε τις τρεις κινήσεις ΜΑΤ του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να μην επεκταθεί η ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο προχωρήσει στο «κλείσιμο» της συμφωνίας με τους δανειστές.

 

Άρης Σπίνος: «ανέκδοτο» ότι θα παταχθεί η διαφθορά

Ο δημοσιογράφος Α Σπ/ινος τόνισε πως θεωρεί «ανέκδοτο» ότι αυτή η κυβέρνηση θα πολεμήσει την διαπλοκή, και θα προχωρήσει στην πάταξη της διαφθοράς…. έχοντας όμως ως «στόχο» τον νέο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη , τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ έκρινε ως μη ικανό να πράξει κάτι τέτοιο….. Επεσήμανε δε, ότι επί σειρά ετών ήταν διευθυντής στην Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου όπου θεωρείται ο «παράδεισος» των επιχειρηματιών. Τέλος, προέβη στην αποκάλυψη ότι Δ.Ο.Υ. της Αθήνας έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για μεγάλο και γνωστό καναλάρχη…, «βόμβα» που θα σκάσει τις επόμενες μέρες.

Γ. Κανελλάκης: «Ο Α. Σαμαράς μάζεψε ακροδεξιούς λαθρομετανάστες στην ΝΔ»

Ο πολιτικός αναλυτής Γ. Κανελλάκης αφού θεώρησε ως δεδομένο την διεξαγωγή εκλογών στα τέλη φθινοπώρου… έκανε ευθεία επίθεση στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και χαρακτήρισε ως ακροδεξιούς «λαθρομετανάστες» όλους αυτούς που ο Α. Σαμαράς έφερε στους κόλπους της ΝΔ και έχουν αλλοιώσει το κόμμα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής ο κ. Νικολόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους τηλεθεατές των οποίων η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κάτι που φάνηκε και στη πράξη από τα χιλιάδες μηνύματα αλλά και τις χιλιάδες απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν , ανανέωσε το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά 12:00 – 02:00 πμ., μέσα από την συχνότητα του “kontra channel”.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος