Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Δεσμευόμαστε για την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων  του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγια των Ένστολων»

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία εντός και εκτός των τειχών της εκλογικής του περιφέρειας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία ψήφος για τους ΑΝΕΛ…. ψήφος πολύτιμη και χρήσιμη, όπως εμφαντικά αναφέρει, θέτοντας το δίλημμα : «ΑΝΕΛ ή ΑΝΕΞέλεγκτος ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε στην Αρκαδία, ενώ αύριο το πρωί θα περιοδεύσει στην Αιτωλοακαρνανίας, σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Στην Αχαΐα συνάντησε ένστολους σε φιλικό δείπνο που προετοίμασαν γνωστά στελέχη της ΕΛΑΣ , του Πυροσβεστικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωθέντες είπε: «Δεσμευόμαστε για την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγια των Ένστολων, των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς, των Καθηγητών των ΑΕΙ και των Δικαστικών. Όχι επιλεκτικά (με βάση την επετηρίδα), αλλά καθολικά» Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την ψεύτικη υπόσχεση Σαμαρά, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, το 2012-“δεν θα αγγίξω τα ειδικά μισθολόγια”)

 

Τέλος, μοίρασε ο ίδιος το προεκλογικό φυλλάδιο των ΑΝΕΛ στην αγορά του Αιγίου , όπου είχε την ευκαιρία και να προσκαλέσει τους Αιγιαλείς στην συγκέντρωση της Πέμπτης στην αίθουσα «Ορίζοντες».

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στα Αιγιώτικα ΜΜΕ για την εικόνα που σχημάτισε από την αγορά και τους επαγγελματίες της Αιγιαλείας τόνισε:

Ο παραγωγικός τομέας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας έχουν καταρρεύσει.

Είχαμε μείωση του τζίρου έως 75% για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ από την αρχή της κρίσης μπήκαν 230.000 νέα λουκέτα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να καταβάλουν τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που τους βεβαιώνονται, γεγονός που οδήγησε και σε απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας. Οδήγησε σε εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους πολίτες.

Πιστεύω ότι τώρα όλοι οι Αχαιοί κατάλαβαν γιατί τα βρόντηξα από το Υπουργείο, παραμένοντας συνεπής στην ΔΙΚΗ σου εντολή, μόλις μου ζητήθηκε να σε προδώσω;

Βουλευτής επί 25 χρόνια, ποτέ δεν μετακινήθηκα από την πραγματική Νέα Δημοκρατία. Παρά μόνο όταν έγινε φέουδο των Σαμαρά- Βενιζέλου, αυτών που φοβούνται τους Έλληνες που σηκώνουν το κεφάλι.

Το «παπαγαλάκια» προσπαθούν συντενταγμένα και συστηματικά να σκορπίσουν τον φόβο και τον τρόμο. Δεν πείθουν όμως γιατί ο μεγαλύτερος τρόμος ήταν αυτός που βίωσε ο λαός επί των ημερών τους.

Τώρα οι Έλληνες σηκώνουν το κεφάλι ψηλά και τρέμουν όσοι τους εκμεταλλεύθηκαν και τους «πούλησαν» για να στηρίξουν πολιτικές και άλλες καριέρες και … καρέκλες. Είναι μοναδική ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου, να μαυρίσουμε αυτούς που έξω πέταξαν τις αρχές, τα ιδανικά και το φιλότιμο, με τα οποία μας μπόλιασαν οι πατεράδες μας και οι πνευματικοί μας.

Η πατρίδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ, σε ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό δρόμο. Με τον Ελληνικό τρόπο. Όχι εύκολο, αλλά σίγουρο».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος