Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Για μία ακόμη φορά οι δημοσκοπικές εταιρείες  θα διαψευστούν»

Ν. Νικολόπουλος: Η ψήφος στην Νέα Δημοκρατία είναι «χαμένη» ψήφος. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι μεγάλη και έχει παγιωθεί. Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε το ανάχωμα στην αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Η πατριωτική συμμαχία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ο πολιτικός φορέας που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα. Εμείς δεν σας προδώσαμε. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα σας προδώσουμε και στο μέλλον»

 

(από την ραδιοφωνική συνέντευξη στο ΣΚΑΙ Πάτρας με τους δημοσιογράφους

Β. Δαράτου και Χρ. Στρατουλάκο)

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Ενώ επίκειται και νέος γύρος εκλογικών εκτιμήσεων από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και ενώ ο μέσος όρος των τελευταίων 12 δημοσκοπήσεων, δίνουν ποσοστά που επιτρέπουν την είσοδο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στη Βουλή», ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στη Θεσσαλονίκη σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πάνο Καμμένο μεταξύ άλλων είπε:

«Για άλλη μια φορά θα διαψευστούν οι δημοσκοπήσεις των εταιριών που σε μεγάλο βαθμό σιτίζονται από το κομματικό κράτος και από το Μαξίμου.

Αν και τώρα όλοι τα “γύρισαν” πια και από χθες δίνουν ποσοστά εισόδου μας στη Βουλή, σε καμιά περίπτωση όμως δεν βρίσκονται σε αντιστοιχία με όσα διά γυμνού οφθαλμού μπορεί και παρακολουθεί ο μέσος πολίτης. Η μαζική και ενθουσιώδης συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως και της Πάτρας καθώς και δεκάδων άλλων πόλεων καταδεικνύουν ότι οι πολίτες έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση και αποτελούν τα μοναδικά αδιάψευστα γκάλοπ».

Στην συνέχεια ο Νίκος Νικολόπουλος, ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, μίλησε εξ ονόματος των προδομένων και δυσαρεστημένων οπαδών και ψηφοφόρων της παραδοσιακής κεντροδεξιάς παράταξης και υπογράμμισε:

«Οι νεοδημοκράτες τώρα δεν αισθάνονται πια άσχημα, δεν νιώθουν την ανάγκη να προστατέψουν την μεταλλαγμένη μνημονιακή πολιτική άνοιξη του Σαμαρά, γιατί δεν έχει καμία σχέση με την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

Είμαι βέβαιος ότι για άλλη μια φορά τα γκάλοπ θα πέσουν έξω.

Το βλέπουμε στη δική μας κοινωνική σφυγμομέτρηση καθημερινά στις περιοδείες μας.

Και το 2012 έδειχναν πως δεν έμπαιναν καν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή και τελικά πήραν έντεκα ποσοστιαίες μονάδες.

Κοντολογίς, απευθύνω στον πολίτη το μήνυμα να μην εμπιστεύεται δημοσκοπήσεις εταιρειών που σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με το κομματικό κράτος, οι περισσότεροι σιτίζονται από τα κρατικά ταμεία και το Μαξίμου».

 

Σε άλλο σημείο ο Ν. Νικολόπουλος επεσήμανε τα εξής:

«Είναι αδύνατον να βγούμε από την κρίση μέσω της εφαρμογής ενός προγράμματος σκληρής λιτότητας σαν αυτό που εφαρμόζεται. Λιτότητα σημαίνει φτώχεια στα νοικοκυριά, κατάρρευση της πραγματικής Οικονομίας της καθημερινότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, λουκέτα, απολύσεις.

Τί φέρνουν όλα αυτά; Ακόμη περισσότερη φτώχεια, ύφεση και ανεργία. Πρόκειται για την συνταγή της ανακυκλούμενης, αυτοτροφοδοτούμενης καταστροφής. Πρόκειται όντως για το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή αντί να τον κάνει καλά, όπως έλεγε παλιά ο Σαμαράς, πριν αλλάξει εντελώς πολιτική αποδεικνύοντας ότι έπαιζε παιχνίδι με το ΠΑΣΟΚ. Επίσης καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στα δεσμά της συνεχούς ανακύκλωσης δανεικών και σε μια διαδικασία εθνικού ξεπουλήματος».

Κλείνοντας τόνισε: «Στις 25 Γενάρη σπάμε τα δεσμά, βγαίνουμε από τα Μνημόνια, τη λιτότητα και την ύφεση, πάμε σε μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση της υπόθεσης του χρέους, βάζουμε μπροστά τη μηχανή της Οικονομίας και απελευθερώνουμε τις τεράστιες δυνάμεις του τόπου μας με έμφαση σε Πολιτισμό - Παιδεία, Τουρισμό - Ναυτιλία, Ενέργεια - Τεχνολογία - Καινοτομία, επενδυτικά σχήματα με ανοίγματα με μεγάλους διεθνείς στρατηγικούς εταίρους και την αναβίωση του Πρωτογενή Τομέα και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος