Loading...
 Start Page
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  «Στην επόμενη κυβέρνηση πρέπει να εκπροσωπηθούν όλοι οι Έλληνες»

«Μας χτυπάνε με μανία. Προσπαθούν να μας μειώσουν, να μας εξαφανίσουν… Να πείσουν τον λαό ότι τελειώνουμε… Όμως ο λαός δεν τους κάνει την χάρη. Δίνει την απάντησή του σε κάθε μας βήμα. Όπου κάνει την εμφάνισή του ο Πάνος Καμμένος γίνεται χαμός. Οι πολίτες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας συσπειρώνονται δίπλα στους ΑΝΕΛ. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η δίκαιη καταδίκη των μνημονιακών κομμάτων δεν μπορεί να αντικατασταθεί από μία μονοκομματική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε εχθρό του… εαυτού της, αλλά και της ίδιας της χώρας!»

 

Αυτά υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος που επισκέφθηκε σήμερα την Κεφαλονιά στα πλαίσια περιοδείας του, προκειμένου να παρουσιάσει το ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, αλλά και οι θέσεις του κόμματος.

 

Ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τον εκλογικό συνασπισμό των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανέφερε ότι όλες θα διαψευστούν, αλλά «αυτό δεν είναι κάτι που αποτελεί έκπληξη πλέον».

 

«Κάποιες είναι βέβαιο πως γίνονται κατά παραγγελία… Προσπαθούν να διαμορφώσουν άποψη στο εκλογικό σώμα και όχι να καταγράψουν την άποψη του εκλογικού σώματος. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι μετρήσεις που παρουσιάζουν έρχονται σε προφανή αντίθεση με όσα όλοι ζούμε μέσα στην κοινωνία. Ακόμα και αυτές όμως που έντιμα προσπαθούν να αποτυπώσουν την αλήθεια, δεν το πετυχαίνουν, μάλλον γιατί οι πολίτες δεν εκφράζονται πλέον ανοικτά και προτιμούν να εκφράσουν την άποψή τους στην κάλπη. Αυτό, εξάλλου, είναι κάτι που το βλέπουμε έντονα τα τελευταία χρόνια και ειδικά τα χρόνια του μνημονίου, που το πολιτικό σύστημα έχει γίνει… μαγιονέζα» ανέφερε.

 

Σε ότι αφορά το μετεκλογικό τοπίο, ο Ν. Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι το μόνο.. ερωτηματικό είναι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος ή θα αναγκαστεί να μπει σε μία συμμαχική κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ εντός της. «Ελπίζω και εύχομαι το δεύτερο» επεσήμανε και πρόσθεσε με χιούμορ: «Όχι γιατί στους ΑΝΕΛ έχουμε κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση στα υπουργικά κοστούμια… Προσωπικά, εξάλλου, έχω αποδείξει ότι κανένα υπουργείο δεν με κρατάει όταν μπαίνει απέναντι από την αλήθεια και το χρέος μου στον λαό. Αλλά γιατί ακόμα και ο Τσίπρας μάλλον, τρομάζει περισσότερο στην ιδέα να έχει ανάγκη τον κάθε ακραίο του κόμματός του, από το να έχει τον Καμμένο ή εμένα…».

 

Και ο Ν. Νικολόπουλος συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση ενότητας. Γιατί έχει ανάγκη από ενότητα. Στην επόμενη κυβέρνηση δεν πρέπει να εκπροσωπηθεί μόνο το αντιμνημόνιο και να υιοθετηθεί μία διαφορετική οικονομική λογική. Πρέπει να εκπροσωπηθούν όλοι οι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Πρέπει να εκπροσωπηθεί το έθνος, η θρησκεία, οι παραδόσεις, τα ιδεώδη, οι πατριωτικές τάσεις. Γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε…».

Εξάλλου σε ερώτηση σχετική με το «κόψιμο» χρήματος, που πρότεινε η Ραχήλ Μακρή ο Νίκος Νικολόπουλος ως αρμόδιος τομεάρχης των ΑΝΕΛ απάντησε : «Το κόψιμο του χρήματος δεν λύνει το πρόβλημα του χρέους , το χρέος της χώρας πρέπει να κοπεί και όχι η Ελλάδα να «κόψει» χρήμα».

 

Να σημειωθεί ότι ο Ν. Νικολόπουλος συναντήθηκε με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής στο καθώς και τους υποψηφίους Βουλευτές ζητώντας να εκμεταλλευτούν πλήρως το διάστημα που απομένει, ώστε η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή να είναι πολύ ισχυρή.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος