Loading...
 Start Page
Συνέντευξη τύπου των ΑΝΕΛ στα ΜΜΕ Ηλείας

 

Η εποχή Σαμαρά – Βενιζέλου τελειώνει, και μαζί της τελειώνει και η εποχή του μνημονίου. Δηλαδή, η εποχή των πολιτικών της ασφυκτικής λιτότητας που παγίδευσε την Ελλάδα σε έναν φαύλο κύκλο ελλειμμάτων και ύφεσης, προκαλώντας πρωτοφανή φτώχεια και ανεργία, αλλά και ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας.

 

 

Δημοσκοπήσεις στην εργαλειοθήκη της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Γκάλοπ μαϊμού μέχρι τις εκλογές.

 

Ν. Νικολόπουλος: «Η εποχή της μνημονιακής κατοχής τελειώνει».

 

1000 λόγοι για να ψήφισε αντιμνημονιακά...

1000 λόγοι να ψηφίσεις Κυβέρνηση με… ΑΝΕΛ και όχι ανεξέλεγκτο ΣΥΡΙΖΑ

 

«Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει κλειδώσει. Η διαφορά είναι τεράστια...

Όσοι θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, μόνο για να φύγει το «δίδυμο» της καταστροφής «Σαμαρά Βενιζέλου» δεν έχουν πια κανένα λόγο… Έχει ήδη υπογραφεί από το λαό ακόμα και η ληξιαρχική πράξη του πολιτικού τους θανάτου. Μένει την Κυριακή των εκλογών να παρακολουθήσουμε την εξόδιο ακολουθία...και τότε να δούμε που θα κρυφτούν οι «μαιμουδιάρηδες» γκαλομπαντζήδες!!

Μία παραπάνω ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει τίποτα, απεναντίας εγκυμονεί τον κίνδυνο μιας νέας ανεξέλεγκτης κυβέρνησης από την όποια ακραία αριστερή συνιστώσα ή ακόμα είναι της ανάδειξης ενός νέου ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΜΟΥ….!!!

Αυτά είπε στην αρχική του τοποθέτηση προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής με του ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Νίκος Νικολόπουλος στην Ηλειακή πρωτεύουσα και συνέχισε:

«Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι μια χρήσιμη ψήφος για το αναγκαίο… καλό, που θα φέρει μια νέα αντιμνημονιακή κυβέρνηση, που όμως δεν θα πλήξει τον πυρήνα της ταυτότητας μας και την συνείδηση του έθνους και της Ορθοδοξίας. Η μεγάλη πατριωτική συμμαχία των ΑΝΕΛ είναι αναγκαία για να ανακτήσει πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και είσαι ευκαιρίες».

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που κάθε βράδυ βγαίνουν στο δελτίο των 8 κατήγγειλε, ότι «είναι ενταγμένες στην «εργαλειοθήκη» της κυβερνητικής προπαγάνδας» και μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε:

«Τώρα αποδείχτηκε γιατί ο Σαμαράς άλλαξε το νόμο Καραμανλή, που απαγόρευε τις δημοσκοπήσεις στην τελική ευθεία των εκλογών. Όλοι κατάλαβαν το κόλπο. Ο Σαμαράς είχε συμφωνήσει με τους γκαλοπατζήδες τα γκάλοπ να γίνουν εργαλεία μνημονιακής προπαγάνδας στα «χέρια» του. Έτσι κάθε βράδυ στα δελτία των οχτώ της μιντιακής διαπλοκής και των μνημονιακών βαστάζων, οι Έλληνες βλέπουν μία νέα δημοσκόπηση να κάνει την εμφάνισή της, από γνωστές και άγνωστες εταιρείες

με ένα και μοναδικό σκοπό: Να πείσουν τους Έλληνες, ότι ο Καμμένος μένει εκτός Βουλής.

Βλέπετε αυτός είναι το τελευταίο εμπόδιο.

Άλλωστε εμείς οι 12 Ανεξάρτητοι Βουλευτές φέραμε την ανατροπή των προσκυνημένων και χαλάσαμε τη «σούπα» των διαπλεκόμενων.

Οι νταβατζήδες τώρα "θέλουν με το ζόρι παντρειά" «Τσίπρα – Ποταμιού»!

Η επιλογή των φιλελεύθερων πολιτών της χώρας και των πατριωτών της λαϊκής κεντροδεξιάς είναι μία:

Να καταστήσουν τους ΑΝΕΛ μία ισχυρή κοινοβουλευτική δύναμη, που θα μπορέσει να αποτελέσει δυναμικό σύμμαχο για την απελευθέρωση της χώρας, αλλά και αντίβαρο σε οποιαδήποτε ακραία λογική και πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυροί ΑΝΕΛ στη Βουλή, σημαίνει:

• Τέλος στο μνημόνιο, αλλά με πατριωτικό πρόσημο!

• Ψηλά η πατρίδα και η Θρησκεία, κάτω η φτώχεια και η υπανάπτυξη!

• Ελλάδα στην Ευρώπη των λαών όχι στην Ευρώπη των «καρχαριών» και της «Δικτατορίας των Αγορών»….

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος