Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας στον “ουδείς αναμάρτητος” Αντώνη Σαμαρά Δελτίο τύπου Sυνέντευξη στα παραπολιτικά FM

Η νέα κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, συμπλήρωσε κιόλας την πρώτη βδομάδα της και διέψευσε ήδη πλήρως, το όργιο καταστροφολογίας στο οποίο επιδόθηκαν οι προσκυνημένοι Σαμαρο -Βενιζέλοι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ποτέ στο παρελθόν τόσο κολοσσιαία ψέματα δεν διαψεύστηκαν σε τόσο σύντομο διάστημα.

Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι το περίφημο grexit δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των ευρωπαίων αξιωματούχων.

Η διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι εκπρόσωποι μας ταξιδεύουν στις πρωτεύουσες της Ευρώπης, προκειμένου να καταστήσουν σαφές ότι δεν είμαστε κακοπληρωτές. Διεκδικούμε χρονικές ανάσες μέσα από ένα πρόγραμμα αποπληρωμής που να μπορούμε να το βγάλουμε πέρα.

Αυτά τόνισε εισαγωγικά ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Αχ. Ροδίτη και Ελ. Ασημακοπούλου είπε: “Ο ενθουσιασμός που προκαλεί η νέα κυβέρνηση δεν κρύβεται , αλλά ούτε και η σαφήνεια του αιτήματος υποτιμάται.

Στην Ευρώπη διαμορφώνεται ένα κλίμα συμπάθειας για την Ελλάδα ενώ η στήριξη που προσέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα έχει ιδιαίτερη σημασία και ξεχωριστό ειδικό βάρος.

Οι πάντες ομολογούν ότι διαμορφώνεται ένα καινούργιο τοπίο και διαφαίνεται μια νέα τάση που θα αποφέρει κοινωνικές και εθνικές ωφέλειες για τη χώρα μας. Ζητάμε έναν έντιμο και ρεαλιστικό συμβιβασμό, προτείνοντας ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο και ταυτόχρονα αρνούμαστε την υποταγή στις προσταγές της ξένης τρόικα και των ξένων δυναστών-δανειστών»..

Ο Νίκος Νικολόπουλος ακολούθως υπογράμμισε: «Για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης ακούγεται στην Ευρώπη η φωνή της Ελλάδας. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση και παρρησία να διατυπώνουμε τις απόψεις μας και να διεκδικούμε την ασφαλή και δίκαιη έξοδο του λαού και της πατρίδας από την κρίση.

Κάποιοι μνημονιακοί βαστάζοι μας είπαν ότι «θα απομονωθούμε εάν δεν παραδοθούμε».

Οι πρώτες όμως επισκέψεις κορυφαίων στελεχών, όπως του προέδρου Eurogroup και άλλων εκπρόσωπων της Ευρωπαϊκής Έ νωσης, καθιστούν αυτούς καταγέλαστους και τους κατατάσσουν στους ευρωλιγούρηδες υποτακτικούς συνεργάτες των ξένων, που έφεραν την συμφορά και σκόρπισαν την δυστυχία

Με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού βγήκε διαπαντός εκτός ατζέντας το διαβόητο mail Χαρδούβελη – Σαμαρά – Βενιζέλου, που προέβλεπε και νέα σκληρά μέτρα και νέα οδυνηρή αφαίμαξη για τους φτωχούς.

Η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου δίνει ένα μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας και περηφάνιας.

Το μείζον ερώτημα είναι τι θα πράξει η αντιπολίτευση! Δηλαδή στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης σε ποια πλευρά θα κάτσουν, οι Σαμαράς -Βενιζέλος;

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δίνει μαθήματα εθνικής περηφάνιας και αξιοπρέπειας, στον "ουδείς αναμάρτητος" Αντώνη Σαμαρά και στην παρέα του, των οποίων ήταν τέτοια η μνημονιακή υποταγή, που όλα αυτά τα χρόνια των μνημονιακών παγετώνων, εγκατέλειψαν ακόμα και τους ήρωες των Ιμίων, καθώς εφείδοντο ακόμα και ενός στεφανιού για να τους τιμήσουν!

Τέλος ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και Βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος έκλεισε τη συνέντευξη δηλώνοντας: "Είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη στη νέα κυβέρνηση. Θα νικήσουμε".

Υ.Γ. Αύριο(4/2/2015) στις 8.30 μ.μ θα προχωρήσει στην τακτική εβδομαδιαία διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που θα μεταδοθεί ζωντανά ενώ μπορεί ο κάθε πολίτης να τοποθετηθεί να σχολιάσει και να ρωτήσει για όποιο θέμα ή ζήτημα τον απασχολεί.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος