Loading...
 Start Page
«Ποιοι και γιατί άσκησαν πιέσεις για να μην φτάσει η Ελλάδα στον “ξαφνικό θάνατο”»

Μεγάλα θέματα που κανείς δεν τολμά να αγγίξει, άνοιξε για άλλη μια Κυριακή ο Νίκος Νικολόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» από το ΕXTRA.

Oι σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας και τι πρόκειται να φέρουν οι κατ’ -ιδίαν συνομιλίες Τσίπρα- Μέρκελ, το παρασκήνιο των συνομιλιών και τα δεδομένα που διαμόρφωσαν την κατάσταση την τελευταία εβδομάδα.

Ποιοι και γιατί άσκησαν πιέσεις ώστε να μη φτάσει η Ελλάδα στον «ξαφνικό θάνατο» και έξω από την Ευρωζώνη;

Τι ερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς για την διασύνδεση των τραπεζικών ιδρυμάτων με τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ; Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στους εισαγγελείς και παρέδωσε πλήθος στοιχείων για τις ύποπτες σχέσεις πολιτικής-τραπεζών- ΜΜΕ.

 

Γνωστές εκδοτικές εταιρείες έστησαν επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια!!!

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος, πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και το αποκάλυψε αμέσως στους τηλεθεατές, πως γνωστές εκδοτικές επιχειρήσεις είχαν στήσει 17 εταιρείες με εικονικά τιμολόγια!!! Υποσχέθηκε μάλιστα πως την επόμενη Κυριακή θα μιλήσει συγκεκριμένα με ονόματα.

 

Βουλευτής του ΑΚΕΛ : «Ο Α. Σαμαράς κάλυπτε τον Α. Βγενόπουλο»

 

Μια δήλωση βόμβα από την Κύπρο σχετικά με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ήρθε για να ταράξει όσους έχουν αυτιά και ακούν.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Αντώνης Σαμαράς κάλυπτε τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΧΤRA διεξάγει μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα σε Κύπρο και Ελλάδα, ώστε να αποκτήσει αδιασειστα στοιχεία για τη μεγάλη αυτή υπόθεση. Εν τω μεταξύ, από τη Συγγρού, τηρείται σιγή ιχθύος για το θέμα.

Την ίδια σιωπή τηρούν οι γνωρίζοντες για το σκάνδαλο με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και τα 5 εκ.ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του σε off shore εταιρεία στην Καραϊβική.

Κι επειδή η σιγή όπως φαίνεται είναι κολλητική, τηρείται εξίσου και για το θέμα της Siemens και των υποβρυχίων, που ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, δικαιοσύνη δεν έχει ακόμη αποδοθεί.

 

Το πάνελ της εκπομπής

Καλεσμένοι της εκπομπής, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο επιχειρησιακός αναλυτής Ανδρέας Παπακυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος της FM VOICE Κώστας Ψωμιάδης, ενώ στην συζήτηση παρενέβη και η τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ:

Γ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε θεσμικό ούτε νομικό θέμα. Ο κ. Κατρούγκαλος δεν φέρει καμία ευθύνη. Κακό θα ήταν να έχει αναλάβει την υπόθεση ως δικηγόρος ενώ είχε ήδη ορκιστεί.

Β.ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ: Μόλις ορκίστηκε ο κ. Κατρούγκαλος, αμέσως παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση των υπαλλήλων. Αλλά και όσο τους εκπροσωπούσε, η αμοιβή που ελάμβανε ήταν συμβολική.

Ο Κατρούγκαλος στοχοποιήθηκε γιατί υλοποιεί την άρση των μνημονιακών αποφάσεων.

Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ ο ίδιος του είχα στείλει υποθέσεις και δεν τις ανέλαβε λόγω της θέσης του. Αλλά και όσες είχε αναλάβει, η αμοιβή που ελάμβανε ήταν τόσο χαμηλή που δεν καλυπτε ούτε τα παράβολα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑ

Γ.ΔΗΜΑΡΑΣ: Ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί την κυβέρνησή του.

Θ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν χωράει θριαμβολογία. Η διαπραγμάτευση είναι μαραθώνιος.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ έχουν βασίσει την επιβίωσή τους στην αριστερή παρένθεση.

Γ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Τσίπρας εγκατέλειψε τους ψευτοπαλλικαρισμούς. Η κυβέρνηση μετακινήθηκε αναγκαστικά και λογικά για το συμφέρον της χώρας.

Α.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: H Μέρκελ θα ζητήσει από τον Τσίπρα να μην κάνει εξεταστική για τα υποβρύχια για το 2010 γιατί κινδυνεύουν κι άλλες συμφωνίες.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΟΤΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΤΆΤΕΥΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Γ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Σαμαράς πρέπει να προστατεύσει την παράταξη και την υστεροφημία του.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS

Κ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η Siemens είχε πάρει απευθείας ανάθεση έργου στην Πάτρα το 2014!!! Αυτήν την εβδομάδα εκδικάζεται στο ΣτΕ η ακύρωση αυτής της απόφασης.

Α.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Παρόλο που ο Θόδωρος Τσουκάτος είχε παραδεχθεί πως έλαβε ένα εκατομμύριο ευρώ και το παρέδωσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, η δικαιοσύνη απεφάνθη πως τα χρήματα πήγαν στον… ΟΤΕ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ 22-03-2015

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος