Loading...
 Start Page
Έγγραφο της Κομισιόν ζητά διευκρινίσεις για της πρακτικές έκδοσης φορολογικών αποφάσεων

Σημαντικές αποκαλύψεις παρουσιάστηκαν για άλλη μια φορά από την εκπομπή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ και τον Νίκο Νικολόπουλο, στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

Ένα έγγραφο που έστειλε η Κομισιόν στις 16 Δεκεμβρίου προς το υπουργείο Οικονομικών, και ζητά διευκρινήσεις για τις πρακτικές έκδοσης φορολογικών αποφάσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις και μια …μυστηριώδης εξαφάνιση 40 φακέλων μεγάλων επιχειρήσεων από υπηρεσίες που εποπτεύονται από την κυρία Κατερίνα Σαββαϊδου, προκαλούν ερωτηματικά για τον τρόπο που λειτούργησε προεκλογικά η απελθούσα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σχετικά με τις φορολογικές διευκολύνσεις που παρέχονται σε μεγάλους ομίλους .

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Νίκος Μανεσιώτης, αποκάλυψε πως τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου οικονομικών όσο και το Μέγαρο Μαξίμου, είναι ενήμεροι για την… απώλεια αυτών των φακέλων.

 

Τα «θαλασσοδάνεια» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα 250 εκ. ευρώ

Τα «θαλασσοδάνεια» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ξεπερνούν τα 250 εκ. ευρώ και η τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ που ξεπερνά τα 114 εκατομμύρια ευρώ , απασχόλησαν τους καλεσμένους της εκπομπής, αλλά και τους τηλεθεατές.

Στην εκπομπή καλεσμένοι ήταν οι βουλευτές Ελένη Αυλωνίτου από τον ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας από τη ΝΔ και Βασίλης Κόκκαλης από τους ΑΝΕΛ.

Συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.

Απολύτως σύννομη η διεκδίκηση του Κατοχικού δανείου

Ο Κ.Τζαβάρας δήλωσε πως το αίτημα της Ελλάδας είναι απαράγραπτο, ενώ ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε την αμφιβολία του για το εάν το θέμα των αποζημιώσεων είναι νομικά εφικτό να διεκδικηθεί, σε αντίθεση με το κατοχικό δάνειο που είναι απολύτως σύννομη η διεκδίκησή του.

Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και η τροπολογία που κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ για να μπει φρένο στη λαίλαπα μέχρις ότου διευθετηθεί πλήρως το θέμα των κόκκινων δανείων πυροδότησαν τη συζήτηση. Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Χριστόπουλος ζήτησε από τους βουλευτές να προωθήσουν τροπολογία, με την οποία δεν θα διώκονται ποινικά όσοι χωρίς δόλο και εξ αφορμής πραγματικής αδυναμίας δεν εξοφλούν τις δανειακές υποχρεώσεις τους.

Παρουσία Βουλευτών των ΑΝΕΛ στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλειστηριασμούς

Η κ. Αυλωνίτου, ζήτησε να καταργηθούν οι πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία, ενώ ο κ. Τζαβάρας επέμενε πως η αποποινικοποίηση ήταν στα σχέδια της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία – όπως υποστήριξε- δεν πρόλαβε να την υλοποιήσει.

Σχετικά με τα χρήματα Ελλήνων που τα τελευταία χρόνια πήγαν σε τράπεζες του εξωτερικού, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε πως το ποσό ανέρχεται στα 800 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Βασίλης Λεβέντης εναντίον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Νίκος Νικολόπουλος φιλοξένησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με τον οποίο συζήτησαν την άνοδο που σημείωσε το κόμμα του στις τελευταίες εκλογές.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε για όλους και για όλα.

Χαρακτηριστικά είπε:

« Δεν πιστεύω πως η κυβέρνηση έχει περιθώρια ελιγμών στην οικονομική διαπραγμάτευση.»

« Ο Τσίπρας φορτίζει τις μπαταρίες του πατριωτισμού των Ελλήνων βρίζοντας τους Γερμανούς.»

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ασυνάρτητος και αυτοβαυκαλίζεται.»

Ενώ σχετικά με την κρατική επιχορήγηση την οποία πλέον δικαιούται λόγω του ποσοστού που έλαβε στις εκλογές, αν και στο παρελθόν έχει κατηγορήσει όλα τα κόμματα ως κρατικοδίαιτα είπε:

«Σκέφτομαι αν θα πάρω την επιχορήγηση που μου αναλογεί.»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος