Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: Η στρατηγική της πίεσης οδηγεί νωρίτερα στην συμφωνία

«Η αποφασιστική διαπραγμάτευση και η στρατηγική την πίεσης που ακολουθεί η Ελληνική Κυβέρνηση οδηγούν στην επίσπευση των αποφάσεων για την χρηματοδότηση της Ελληνικής Οικονομίας, δήλωσε σήμερα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο Βουλευτής και Γεν. Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος, αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας».

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ

Συνολικά 725 εκ. ευρώ χρωστούν τρείς οικογένειες, οι οποίες ελέγχουν τέσσερις εταιρείες ΜΜΕ, είπε ο Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους ιδιοκτήτες αυτών των ΜΜΕ να καταβάλουν άμεσα τα 40 εκ. ευρώ που έχουν βεβαιωθεί από την πολιτεία για την χρήση των συχνοτήτων.

Μάλιστα ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος σε αυτούς τόνισε χαρακτηριστικά: «Μιλούν οι “Μνημονιακοί Τηλεβόες” για συμψηφισμό προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζουν πως δεν υπάρχει τέτοια νομοθετική ρύθμιση. Παριστάνουν τους ανήξερους. Το κράτος, χρωστά χρόνια επιστροφές Φ.Π.Α. και πολλοί συμπολίτες κακώς κάκιστα, έχουν καταστραφεί εξ αυτού του λόγου επιχειρηματικά, ενώ άλλοι έχουν βρεθεί ακόμα και στη φυλακή. Η προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, παρότι είχε υποσχεθεί να νομοθετήσει τον συμψηφισμό, ποτέ όμως δεν το έκανε. Έπρεπε λοιπόν, να πληρώσουν οι καναλάρχες, όπως όλοι οι πολίτες.

Μήπως ξεχνάτε ότι τα κόκκινα δάνεια των υπερχρεωμένων ΜΜΕ τα πληρώνει ο λαός; Ασφαλώς και είναι λυπηρό ότι έκλεισαν ΜΜΕ, όπως το ALTER και η Ελευθεροτυπία, με αποτέλεσμα δυστυχέστατα να χαθούν πολλές θέσεις εργασίας , αλλά όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άφησαν πίσω τους χρέη 500εκ ευρώ, τα οποία καλείται τώρα να πληρώσει ο Ελληνικός λαός».

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ «ΟΧΙ»

Εξάλλου στην ίδια πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή ο Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας στην τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, που ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν κυβερνήσεις συμβιβασμού, ούτε κυβερνήσεις Εθνικής υπερηφάνειας, απάντησε ως εξής: «Αν ισχύει, αυτό που υποστηρίζει ο κ. Βρούτσης, τότε γιατί σήμερα η Εταίροι – Δανειστές είναι τόσο δυσκοίλιοι με την Κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ, ενώ πριν λίγο καιρό, ήταν τόσο χαρούμενοι με την Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και επιζητούν την παλιννόστησή της; ‘Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουν, δεν είναι μόνο τα τελευταία δημοσιεύματα των Financial Times που θέλουν την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ και του Πάνου Καμμένου από την Κυβέρνηση για να πάρουν την θέση της το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, είναι και οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Σούλτς καθώς και πολλών άλλων ευρωπαίων αξιωματούχων και παραγόντων, που διαλαλούν ότι δεν θέλουν την νέα Κυβέρνηση, αφού δεν είχαν συνηθίσει να ακούν, όχι και να ζητούν μια νέα συγκυβέρνηση πρόθυμων θεληματατζήδων….»

ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Επίσης, ο κ. Νικολόπουλος, με αφορμή την κατάθεση της πρότασης της Κυβέρνησης για την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, ανέφερε: «Η μία και μοναδική επιτροπή, που είχε εξαγγείλει το 2012 ο Σαμαράς, ήταν η εξεταστική για το Μνημόνιο, η οποία ποτέ δεν έγινε. Σήμερα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Π. Καμμένος, καταθέτουν την πρόταση στη Βουλή, είναι ευκαιρία για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να την ψηφίσουν. Το ίδιο ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μας κάνει να πιστέψουμε αυτό το οποίο δηλώνει, πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε, ότι το ΑΓΙΟ ΦΩΣ θα φτάσει και φέτος στη χώρα μας, από τον Πανάγιο Τάφο, με την προβλεπόμενη θρησκευτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια και χωρίς δαπάνες του Ελληνικού Κράτους, αφού ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος έχει ήδη συμφωνήσει να “ταξιδέψει” από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα χωρίς κανένα κόστος με προσφορά γνωστής ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας.

Το βίντεο της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γ. Παπαδάκη στον ANT1

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος