Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Απέναντι στην μικροψυχία της απελθούσας λαίλαπας  αντιτάσσουμε το όραμα για την Νέα Ελλάδα»

«Είναι ανεξιλέωτες οι ευθύνες εκείνων, που με ολέθριους χειρισμούς και καταστροφικές αποφάσεις, μετέτρεψαν τη σχέση της Ελλάδας με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, από σχέση ισότιμου εταίρου και κράτους-μέλους, σε ανισότιμη και υποτελειακή σχέση δανειζόμενου προς πιστωτές.

Αυτό το επαίσχυντο κατάντημα, στο οποίο η ολιγωρία και η ανεπάρκεια των καταδικασθέντων από τον ελληνικό λαό μνημονιακών συγκυβερνητών, οδήγησαν τη χώρα και το λαό μας, προσπαθεί να ανατρέψει, και σε μεγάλο βαθμό το έχει επιτύχει σταδιακά, αυτή η κυβέρνηση.»

Τα παραπάνω τόνιζε στην εισαγωγή της ομιλίας του, στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο Βουλευτής Αχαΐας και Γεν. Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα τα εξής:

«Γιατί, ακριβώς όπως υποσχέθηκε στον λαό, στάθηκε όρθια, έδωσε και δίνει την μάχη των επιχειρημάτων, την οποία και συνεχίζει, προκειμένου να απομακρύνει την μνημονιακή λαίλαπα, πείθοντας τους εταίρους της ότι δε νοείται διάσωση ενός κράτους μέσω του αφανισμού των πολιτών του.

Αυτό οι πολίτες και το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν.

Γιατί βλέπουν ότι επιτέλους η πατρίδα μας έχει φωνή, έχει θέσεις, διαπραγματεύεται, αντιστέκεται, λέει όχι όταν και όπου χρειάζεται.

Δεν αποδέχεται παθητικά τις αξιώσεις των δανειστών, δεν υποτάσσεται μοιρολατρικά στα κελεύσματά τους, αλλά βάζει δυναμικά στη διαπραγματευτική ατζέντα και τις δικές της προτεραιότητες, με βάση τις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας και τις απαιτήσεις της Ελληνικής οικονομίας.

Ασφαλώς, ήταν και παραμένει μία πολύ δύσκολη διαδικασία.

Κανένας δεν είπε ποτέ ότι θα ήταν εύκολη.

Ειδικά από την στιγμή που επί πέντε χρόνια, ντόπιοι και ξένοι είχαν συνηθίσει διαφορετικά., δηλαδή οι ελληνικές κυβερνήσεις να αποτελούν απλά και μόνο τους μεταφραστές και τους εκτελεστές έξωθεν εντολών».

 

 

 

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ανέφερε τα ακόλουθα:

«Απέναντι στην μικροψυχία και την ομφαλοσκόπηση της απελθούσης πολιτικής λαίλαπας, αντιτάσσουμε το όραμα μας για εθνική κυριαρχία .

Ακόμη κι αν χρειαστεί να ματώσουμε περνώντας ανάμεσα από τις Συμπληγάδες που εσείς στήσατε για να συντρίψετε το Λαό μας και να δώσετε τις σάρκες του βορά στα ξένα συμφέροντα.

Μιλάμε για κόκκινες γραμμές και μας ειρωνεύεστε κι αυτό είναι κατανοητό, γιατί όλες οι γραμμές που εσείς θέσατε ήταν άχρωμες και διακεκομμένες.

Αν υπάρχει ένα δίλλημα στη σημερινή συζήτηση αυτό δεν είναι ρήξη ή συμφωνία;

Είναι άδικο να ζητούν και τα ρέστα, αυτοί που ναρκοθέτησαν το δρόμο της σημερινής κυβέρνησης, στη λογική «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» Σατανικό και μικρόψυχο..

Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό η νέα κυβέρνηση της χώρας απενεργοποιεί μία –μία τις νάρκες για να μην τιναχτούμε όλοι μαζί στον αέρα!»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος