Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος : «Η πραγματική απειλή το ρατσιστικό παραλήρημα της ομομανίας.

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη ημερίδα με θέμα «Σύμφωνο συμβίωσης ή σύμφωνο επιβίωσης», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, από την Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία, όπου παρέστη και μίλησε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλο, την «σκυτάλη» για το συγκεκριμένο θέμα πήρα η εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει».

Στην εκπομπή -την οποία παρουσιάζει ο Νίκος Νικολόπουλος στο Kontra channel- το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει μία συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης όπως δεν έχει γίνει ξανά, και απέναντι στην ομομανία των συστημικών ΜΜΕ και των Δήθεν προοδευτικών της εποχής μας

Στην εκπομπή μιλάει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, στο πάνελ συμμετέχουν : Στ. Μποζοβίτης – Μέλος Επιτροπής Παιδείας Π.Ε.Θ., Α. Ελευθεριάδης – Δρ. Φιλολογίας, Γ. Κούρος – Παιδοψυχολόγος, Π. Σταυριανάκης – Δικηγόρος, Α. Παπακυριακόπουλος – πολιτικός αναλυτής και Δ. Μακρής – εκδότης της εφημερίδας «Στύλος της Ορθοδοξίας». Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα ακουστούν επίσης οι απόψεις πλήθους Αρχιερέων της Ελληνικής Εκκλησίας.

Εξάλλου σήμερα το πρωί, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου ο Νίκος Νικολόπουλος ανέπτυξε τα συμπεράσματα της χτεσινής Ημερίδας, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Η πραγματική απειλή, δεν είναι το ψέμα της νέας «πατέντας» των ψευτο-προοδευτικών, δηλαδή της λεγόμενης ομοφοβίας που επενδύει σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αφεθεί στα πάθη τους και την ανομία, αλλά το ρατσιστικό παραλήρημα της ομομανίας. Μία ομομανία που εκφράζεται μέσα από ένα πανίσχυρο λόμπι, που αν και μικρό στον αριθμό προσπαθεί να επιβληθεί και να κατεξουσιάσει στην κοινωνία, με την βοήθεια των ξεπεσμένων συστημικών ΜΜΕ, τα οποία ως γνωστόν αποτελούν τους βαστάζους, της νέας τάξης πραγμάτων που κατέληξε σε παγκόσμια «μόδα» και απαιτεί την διεθνή νομιμοποίηση».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ν. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε επίσης: «Ασφαλώς τα δικαιώματα μεταξύ ενηλίκων είναι αποδεκτά και αδιαπραγμάτευτα, ανεξαρτήτως φύλου, γένους και κοινωνικής ή εθνικής προέλευσης.

Οι σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες ανέχονται τη διαφορετικότητα (και) στις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Αυτό είναι θεμιτό, αρκεί η διαφορετικότητα να μην... ενθαρρύνεται ενάντια στους νόμους της φύσης και στην πατροπαράδοτη δομή της οικογένειας.

 

Αλήθεια μέχρι σήμερα τι εμποδίζει κάποιον που θέλει να κατοχυρώσει νομικά - αστικά το ζευγάρι του, έστω και αν αυτό ανήκει στο ίδιο φύλο;

Μήπως στην Ελλάδα έχουμε ποινικοποιήσει την ομοφυλοφιλία»;

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος