Loading...
 Start Page
Σάββατο 21 Φεβ 2009
«Θέμα διαδοχής Καραμανλή δεν θα υπάρξει ούτε μετά τις προσεχείς εθνικές εκλογές»

«Η εκλογολογία είναι απώλεια χρόνου»

«Θέμα διαδοχής Καραμανλή δεν θα υπάρξει ούτε μετά τις προσεχείς εθνικές εκλογές»

«προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν πολιτικά την μαχητικότητα μου και να σβήσουν την φωνή μου»

«Ότι δεν σε σκοτώνει σε δυναμώνει»

«Τα πολλά και τα καλά είναι μπροστά μας»

Άλλος ένας επιτυχημένος σταθμός ήταν η πολυάριθμη και ενθουσιώδης συγκέντρωση των φίλων του Νίκου Νικολόπουλου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί. Ο Αχαιός πολιτικός ξεκίνησε την ομιλία του σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

‘'Με αφορμή και τη σημερινή εκδήλωση να επαναλάβω για μια ακόμη φορά τη δική μου δέσμευση. Όσο ο Θεός μου δίνει δύναμη και οι συμπατριώτες μου στα Καλάβρυτα και σε όλη την Αχαία, με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, και μου ζητούν να συνεχίσει να ακούγεται βροντερά η φωνή μου, εγώ θα συνεχίσω θαραλλέα να μάχομαι και να πολιτεύομαι. Να αγωνίζομαι με πίστη, συνέπεια και σταθερότητα».

Με δόση αυστηρής αυτοκριτικής ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε: «Ξέρω, ότι στους καιρούς μας οι πολιτικοί δεν αρέσουμε. Και αυτό, αν μέναμε στα πρόσωπα, δεν θα ήταν τόσο σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι αν εμείς δεν ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών, υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας. Κι αυτό είναι η μεγάλη ευθύνη μας

Ανεβάζοντας τους τόνους της φωνής του είπε προς τους παλιούς και νέους φίλους του : «Πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας, να ξαναβρούμε τη φλόγα μας, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας να δώσουμε καινούργιες απαντήσεις. Να δώσουμε ένα νέο όραμα στους πολίτες. Αυτό τώρα είναι το χρέος μας».

Καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες φίλους του που είχαν ασφυκτικά γεμίσει τις αίθουσες του ξενοδοχείου συνέχισε: «Είμαι λοιπόν εδώ σήμερα για να σας ανοίξω την καρδιά μου - και ως πολιτικός αλλά και φίλος προς φίλους- και να σας πω, τι κάνει η κυβέρνηση μας. Και τι κάνω εγώ ως στέλεχος της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας. Γιατί η κυβέρνηση μας έχει έργο σημαντικό που κάποιες φορές, και με δική μας ευθύνη δεν προβάλλεται ή διαστρεβλώνεται.»

Μιλώντας για τη βιωματική σχέση του με το λαό και την αξία της επεσήμανε: «Είναι πολιτικά σημαντικό που είσαστε σήμερα εδώ. Γιατί μέσα από εκδηλώσεις, όπως η σημερινή, κανείς δεν μπορεί να διαστρεβλώσει τη σχέση που εγώ θέλω να έχω με εσάς. Μια σχέση πρωτογενή. Με ξέρετε και σας ξέρω. Γι' αυτό μου σταθήκατε σε δύσκολες στιγμές, όταν κάποιοι επιχειρούσαν να ενοχοποιήσουν πολιτικά την μαχητικότητα μου και να σβήσουν την φωνή μου. Με στηρίξατε και μου σταθήκατε. Σας ευχαριστώ.

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπήκα στην πολιτική, ούτε ως ανεπάγγελτος, ούτε επειδή δεν είχα να κάνω κάτι άλλο καλύτερο στη ζωή μου. Πίστεψα ότι αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα και πως σ' αυτό θα μπορούσα να συμβάλω θετικά.. Χρειάζεται στράτευση, ενεργοποίηση και συνένωση πολλών ενεργών δυνάμεων. Το πίστεψα και το πιστεύω.''

‘'Εγώ συνεχίζω'' είπε αποφασιστικά ο Αχαιός πολιτικός.

‘'Άλλωστε στην πολιτική, όπως και στη ζωή, ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Και όσα μπορείς να μάθεις σε μια στιγμή κρίσης, δεν τα μαθαίνεις σε μια ολόκληρη ζωή ρουτίνας. Θεωρήστε λοιπόν ότι εγώ είδα και έμαθα πολλά. Και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.»

Ενώ επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος έστειλε σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες λέγοντας επί λέξει: ‘'Κάποιοι «καλοθελητές» επιχειρούν σκόπιμα να μπερδέψουν την μαχητικότητα μου και τις παρεμβάσεις μου για επίσπευση του έργου μας, ή για διόρθωση της πορείας μας από τυχόν παρεκκλίσεις. Η γόνιμη και εποικοδομητική κριτική είναι υποχρέωση μου. Ποτέ δεν διεκδίκησα ή δεν στόχευσα κάτι σιωπώντας. Αυτό για μένα είναι στάση ζωής.

Στην συνέχεια απευθυνόμενος στις φίλες και στους φίλους του που με απόλυτη προσοχή παρακολουθούσαν τον επί πολλά πληρεξούσιο τους και κοινωνικό διαμεσολαβητή τους είπε: «Είμαι ένας πολιτικός που δεν περιμένει να λάβει τα μηνύματα των πολιτών μέσω δημοσκοπήσεων. Η επικοινωνία μου με τον κόσμο είναι πρωτογενής. Οι πολίτες έχουν ένα αυτονόητο αίτημα από εμάς. Δεν μας ζητούν να κάνουμε πρόωρες εκλογές. Δεν βλέπω άλλωστε κανέναν λόγο. Μας λένε ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ».

Ανεβάζοντας τους τόνους, μάλιστα, ο μαχητικός πολιτικός βροντοφώναξε μία αλήθεια που επιβεβαιώνουν εμφαντικά όλα τα γκάλοπ με υψηλότατα ποσοστά: «Οι πολίτες δεν θέλουν επίσης να ασχολούμαστε με θέματα που κάποια κέντρα επιχειρούν αν εμφανίζουν ως σημαντικά, χωρίς να είναι ούτε επίκαιρα ούτε σημαντικά για την πορεία του τόπου τώρα. Αναφέρομαι σε όλη αυτή την παραπολιτική συζήτηση, που αφορά στη διαδοχή Καραμανλή. Τέτοιο θέμα δεν θα υπάρξει».

Ο κ. Νικολόπουλος ρητά και κατηγορηματικά πρόβλεψε: «Θέμα διαδοχής Καραμανλή δεν θα υπάρξει ούτε μετά τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Και αυτό είναι ξεκάθαρο μήνυμα σε κάποιους που αδημονούν. Οι πολίτες ζητούν να ασχοληθούμε σοβαρά με τα πραγματικά προβλήματα. Να προωθήσουμε λύσεις. Να συγκρουστούμε με τους πάσης φύσεως ισχυρούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο».

Καταγγέλοντας μάλιστα όσους ακατάσχετα φλυαρούν πολιτικοί είπε: «Η εκλογολογία είναι απώλεια χρόνου, δυνάμεων και αποπροσανατολίζει. Άλλωστε έχουμε Ευρωεκλογές σε λίγους μήνες από τώρα. Πρέπει να δουλέψουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις εκλογές»

Ο κ. Νικολόπουλος μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του κατέληξε: «Και στη νέα χρονιά, βλέποντας μπροστά, και τιμώντας την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μου, εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Μου χρειάζεται η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη σας. Σας χρειάζομαι δίπλα μου. Να μου έχετε εμπιστοσύνη. Τα πολλά και τα καλά είναι μπροστά μας».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος