Loading...
 Start Page
Τρίτη 10 Φεβ 2009
Ξεκίνημα νέας προσπάθειας......
Ξεκίνημα νέας προσπάθειας......Ξεκίνημα νέας προσπάθειας......Ξεκίνημα νέας προσπάθειας......

 

Αισιοδοξία για επικράτηση της Ν.Δ. στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου, ουσιαστική κριτική και αυτοκριτική για λάθη και αστοχίες των περασμένων ετών, αλλά και μηνύματα νέας συσπείρωσης γύρω από την παράταξη που διαχρονικά έθεσε το συμφέρον του τόπου πάνω από τα διάφορα άλλα, μικρά και μεγάλα συμφέροντα, περιελάμβανε η ομιλία του Νίκου Νικολόπουλου προς τους πολίτες της περιοχής του Αιγίου, κατά ην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου στο Αίγιο, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου, ο Αχαιός πολιτικός υποδέχτηκε τους φίλους, παλιούς και νέους συναγωνιστές, τις τοπικές αρχές της περιοχής και εκατοντάδες απλούς πολίτες, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το νέο χρόνο και με τους οποίος μοιράστηκε για ακόμα μία φορά την πίστη και την ελπίδα των νέων νικών και των νέων επιτυχών αγώνων.

«Μέσα από τις επαφές που είχα  όλο το τελευταίο διάστημα με τους Αχαιούς διαπιστώνω  την απόφασή τους να βάλουν «φρένο» σε εκείνους, που αμετανόητα, αφού θεώρησαν την Αχαΐα δεδομένη και την εγκατέλειψαν στην μαύρη μοίρα της, παριστάνουν  τώρα τους τιμητές και τους διεκδικητές των δικαίων της και ράβουν υπουργικά κουστούμια... Νομίζουν όμως και... «υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο». Οι πολίτες ξέρουν πια  πως δεν αποτελούν  «κληρονομιά» κανενός και δεν ξεχνούν τόσο εύκολα τα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην κρίση και τις επιπτώσεις της, δεν «κρύφτηκε», τονίζοντας πως οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και όλοι - με πρώτη την κυβέρνηση - οφείλουν να αντεπεξέλθουν σε αυξημένες υποχρεώσεις. «Μπορούμε να μεταβάλουμε την διεθνή κρίση σε εθνική ευκαιρία. Φθάνει ένα και μόνο: να υπάρχει υπευθυνότητα από όλους. Να υπάρχει συνένωση δυνάμεων απέναντι στους κοινούς κινδύνους και στους κοινούς στόχους» υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως οι εύκολες λύσεις και οι έτοιμες συνταγές δεν αντέχουν, παρά μόνο η γυμνή αλήθεια και η κοινή προσπάθεια για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα στρέφονται κατά της ανεργίας και υπέρ της κοινωνικής προστασίας και ασφάλισης, προς την κατεύθυνση δικαίων και ζητούμενων επί χρόνια αλλαγών σε πολλούς τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Αναφερόμενος στην προσωπική του πορεία, ο κ. Νικολόπουλος, υπογράμμισε πως δεν δίστασε ποτέ να λέει όσα πιστεύει και να γίνεται ακόμα και «κακός» ή «παράφωνος», προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον μέσο πολίτη. «Όχι, δεν είμαι αλάθητος. Ίσα-ίσα κάποιες φορές με τις πράξεις ή με τα λόγια μου μπορεί να σας στεναχώρησα. Και μετανιώνω για αυτό. Και ζητάω συγνώμη. Και κάποιες άλλες φορές ίσως να μην μπόρεσα να πράξω όσα αυτοί προσδοκούσαν από μένα. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο βάρος στην συνείδηση μου. Αλλά θέλω να ξέρετε πως και τα λάθη, ήσαν στοιχείο του αδιάκοπου αγώνα μου» τόνισε.

Και ο πρώην βουλευτής κατέληξε: «Το προσωπικό μου στοίχημα  δεν τελειώνει  μέχρι να βρουν δικαίωση οι ελπίδες μας. Για αυτό και απόψε, δεν ζητάω απλά την στήριξη σας. Ζητάω να αγωνιστούμε ενωμένοι για την συνέχιση όσων μοχθήσαμε μέχρι σήμερα. Και όταν τα εμπόδια θα μπαίνουν στον δρόμο της ολοκλήρωσης των προσπαθειών μας αγνοείστε αυτούς που χρησιμοποιούν την ψήφο σας για να δείχνουν «καλά και υπάκουα παιδιά». Αυτούς που χρόνια τώρα δεν τολμάνε να υψώσουν φωνή διεκδίκησης. Ακολουθήστε τους παλμούς της καρδιάς σας...».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος