Loading...
 Start Page

 

Συνεδρίασε Δευτέρα το βράδυ η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας

Διεξοδικά συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα στρατηγικής και τακτικής καθώς επίσης καταρτίσθηκε και συμφωνήθηκε το πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την Αχαΐα.

Με αφορμή την έναρξη του προεκλογικού αγώνα στην Αχαΐα ο πρώην Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε .

΄΄Βγαίνουμε μπροστά για άλλη μια φορά, οφείλουμε όλοι μέσα από τη δραστηριοποίησή μας και τη διαρκή επαφή με τους πολίτες, να συμβάλουμε στη διάδοση και προώθηση των θέσεων, των στόχων και των επιδιώξεών μας.

Πρέπει να διοχετεύσουμε τη δυναμική ορμητικότητα, την ενεργητικότητα, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της 7 Ιουνίου.

Η επαναστατικότητα, η ζωντάνια, μα προπαντός η δημόσια περπατησιά όλων μας, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα που θα έχουμε.

Έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Παίρνουμε θέση μάχης.

δεν εφησυχάζουμε. Δεν επαναπαυόμαστε.

Τονίζοντας τη σημασία της ενότητας.

΄΄Είναι πολιτικά σημαντικό ότι είμαστε όλοι παρόντες, στην αφετηρία του νέου ξεκινήματος, και συνέχισε

΄΄ Έχουμε μια σημαντική αναμέτρηση σε ένα μήνα που θα κρίνει πολλά.

Δεν καταθέτουμε τα όπλα μπροστά στις δυσκολίες.

Τα παπαγαλάκια παραμόρφωσης της πολιτικής, βρίσκοντας πλούσιο έδαφος σε νοοτροπίες απολιτίκ και σε χαλαρές συνειδήσεις, λειτούργησαν και διαμόρφωσαν ένα περιβάλλον που δεν μας αρέσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!!!

Χρειαζόμαστε αποφάσεις και άλλη ρότα. Επανασχεδιασμός χρειάζεται και με ταχείς διαδικασίες. Επειγόντως......Πριν να είναι πολύ αργά...

Δεν πρέπει να μείνουμε στη μέση του δρόμου. Όπως ξέρετε ο καπετάνιος εγκαταλείπει τελευταίος, όχι πρώτος.

Αντιστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Μπροστάρης ο πολιτικός, , χαράζει την ορθή πορεία και προτρέπει το κοινωνικό σύνολο να την ακολουθήσει. Δεν παρεκκλίνει, διότι μ΄ αυτά και μ΄ αυτά το καράβι τραβάει ολοταχώς για τα βράχια....

Πρέπει να το πούμε δυνατά κατέληξε ο Νίκος Νικολόπουλος : το αποτέλεσμα θα δώσει και ένα πολιτικό μήνυμα για το πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

 

Θέλω να ξέρετε ότι και εγώ κάνω και θα κάνω, , ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, την μάχη των Ευρωεκλογών. Με χαρά απεδέχθην την πολιτική ευθύνη για πέντε Δήμους της Αχαΐας , παράλληλα με τη μεγάλη ευθύνη της συμμετοχής μου στην Κεντρική Διοίκηση στο Διαγραμματειακό στη Ρηγίλλης όπου έχουμε την Πανελλαδική ευθύνη των γραμματειών και των τομέων κομματικής δράσης. Μου ανέθεσαν τους Δήμους Παραλίας, Αροανίας, Ερινεού, Αιγίου και Μόβρης, όπου πόρτα -πόρτα θα μιλήσουμε και με τον τελευταίο συμπολίτη μας.

Φυσικά δεν περισσεύει κανείς. Στο κάδρο της Ν.Δ. χωράμε όλοι. Περάσαμε τους «φθινοπωρινούς» και «χειμερινούς» ύφαλους και τώρα είναι η ώρα για αντεπίθεση. Η «βαρυχειμωνιά» έφυγε και η άνοιξη έρχεται.

Για να ξαναπεράσουμε στην πρωτοπορία και να διαψεύσουμε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είμαστε ο αδύναμος κρίκος . Οι καιροί απαιτούν αφοσίωση στην πραγματική πολιτική.

Και την επιλογή αυτή δεν την εγκαταλείπω.

Είμαι κα θα είμαι παρών.

Στην πρώτη γραμμή μαζί για να κερδίσουμε και αυτή τη δύσκολη μάχη για το παρόν και το μέλλον του τόπου».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος