Loading...
 Start Page
Συνάντηση για ελεύθερη συζήτηση με στελέχη της νέας γενιάς
Συνάντηση για ελεύθερη συζήτηση με στελέχη της νέας γενιάς

 

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος καλωσόρισε στο «σπίτι μας» όπως είπε τους νεολαίους λέγοντας: «Σε μία δύσκολη εποχή για την πορεία του τόπου, για την κυβέρνηση μας και την οικονομία μας μία τόσο μαζική παρουσία είναι απόδειξη αμοιβαίας και βαθιά ριζωμένης σχέσης. «Σχέσης αγάπης και εμπιστοσύνης» και συνέχισε «σας ζητώ να μην σταματήσετε, πρέπει να συνεχίσουμε να ακούγεται βροντερά η φωνή μας.

Εγώ πάντως θα συνεχίσω θαραλλέα να μάχομαι και να πολιτεύομαι μαζί με εσάς στην πρώτη γραμμή. Έτσι άλλωστε αγωνίζομαι, από αρχηγός της ΜΑΚΙ έως και σήμερα και με μπροστάρηδες εσάς τα νέα παιδιά της Αχαίας.

Στους καιρούς μας όμως η πολιτική έχει μπει στο περιθώριο και κυριαρχούν απλά τεχνικές εξουσίας, παρωχημένες και αναποτελεσματικές. Πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας, να ξαναβρούμε την φλόγα μας, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, να δώσουμε καινούριες απαντήσεις. Να γυρίσουμε επιτέλους στην πολιτική. Να δώσουμε ένα νέο όραμα, αυτό είναι τώρα το χρέος μας. Είμαστε εδώ λοιπόν σήμερα για να ανοίξουμε την καρδιά μας.»

 

Και συνέχισε τονίζοντας: «Φίλος προς φίλους και ως στέλεχος ης μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας, εκ μέρους αυτών που δεν συμβιβαστήκαμε ακόμα και όταν επιχειρήθηκε να απαξιωθεί ο ρόλος και η πορεία μας. Γιατί μέσα από εκδηλώσεις, όπως η σημερινή, κανείς δεν μπορεί να διαστρεβλώσει την σχέση που εγώ θέλω να έχω με εσάς. Μία σχέση πρωτογενή, Γνωριζόμαστε και έχουμε πολύχρονους δεσμούς, δοκιμασμένους στο καμίνι των σκληρών αγώνων. Με ξέρετε και σας ξέρω έναν-έναν με το όνομα σας. Μου σταθήκατε σε δύσκολες στιγμές, όταν κάποιοι επιχειρούσαν να απαξιώσουν την μαχητικότητα μου και να σβήσουν την φωνή μου. Με στηρίξατε και μου σταθήκατε. Σας ευχαριστώ πολύ»

 

Ο κ. Νικολόπουλος επίσης ανέφερε την εισήγηση του προς τους νεολαίους: «Τώρα που σε λίγες ημέρες στήνονται πάλι κάλπες, τώρα που σε λίγες εβδομάδες οι Ευρωεκλογές θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας, το μέλλον το δικό μας το μέλλον της κυβέρνησης, το μέλλον της Ελλάδας που ονειρευόμαστε δεν μπορούμε να αφήνουμε να κάνουν πολιτική όσοι δεν έχουν τίποτε άλλο ή τίποτε καλύτερο να κάνουν. Χρειάζεται στράτευση, ενεργοποίηση, αποφασιστικότητα, πείσμα και συνένωση πολλών ενεργών δυνάμεων. Η πολιτική είναι ομαδικό παιχνίδι, όχι ατομικό για αυτό χρειάζεσαι και ΕΣΥ».

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα εδώ θα μιλήσουμε όλοι και θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε τις δυνάμεις μας και τις απόψεις μας. Τις συγκρούσεις θα τις περιορίσουμε για αυτούς που παρεκκλίνουν της αποστολής τους, για αυτούς που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη την δική μας και του Κώστα Καραμανλή και για αυτούς που κλείνουν την πόρτα και τα αυτιά τους στα δίκαια αιτήματα της νέας γενιάς.

Κάποιοι πίστεψαν ότι τελείωσαν με εμάς πολιτικά, και βέβαια αυτό θα τους εξυπηρετούσε . Ήθελαν πολιτικό σιωπητήριο να σημάνει στην Αχαία. Ήθελαν ησυχία νεκροταφείου. Έκαναν και κάνουν όμως λογαριασμό χωρίς εσάς και χωρίς εμένα. Λυπάμαι που στενοχωρώ κάποιους, αλλά με τέτοιες αντιλήψεις εγώ θα συνεχίσω να συγκρούομαι.

Μετέχουμε στην πολιτική με όρους μέλλοντος. Εγώ πιστεύω ότι η προοπτική βρίσκεται στις δικές μας αξίες και στις δικές μας ιδέες. Και αν σήμερα είμαστε πίσω στις δημοσκοπήσεις, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην αποσυσπείρωση της δικής μας παράταξης. Όχι στην δυναμική της αντιπολίτευσης.»

 

Κλείνοντας ο Αχαιός πολιτικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαι εδώ γιατί ακριβώς καταλαβαίνω τον άνεργο. Ακούμε -όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας - και ακούω και εγώ τους προβληματισμούς και τα ζητούμενα της νέας γενιάς. Απαντούμε με ένα Σχέδιο Σταθερότητας και Ανάπτυξης και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα αρωγής.

Όλα τα μεγάλα έργα που ξεκίνησαν υλοποιούνται γιατί θέλουμε έναν τόπο που θα κρατήσει τον κόσμο του, με διασφάλιση ικανοποιητικού εισοδήματος και με διαρκή βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Και αυτό γίνεται με πολιτικές, με δουλειά και έργα.

Ο Ελληνικός λαός μας ανανέωσε την εντολή να αγωνιστούμε για μία άλλη Ελλάδα.

Η Αχαία χρειάζεται δυνατή φωνή. Η γόνιμη και εποικοδομητική κριτική είναι υποχρέωση μας για διόρθωση της πορείας μας. Δεν διεκδικούμε σιωπώντας.

Για αυτό και από σήμερα ζητώ από εσάς να δείξετε εμπιστοσύνη στο κάλεσμα μου και πάλι μπροστά να σαλπίσουμε την νίκη που μπορούμε να φέρουμε όλοι μαζί στις Ευρωεκλογές.»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος