Loading...
 Start Page
O Νίκος Νικολόπουλος στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό
O Νίκος Νικολόπουλος στο Ξενοδοχείο ΒυζαντινόO Νίκος Νικολόπουλος στο Ξενοδοχείο ΒυζαντινόO Νίκος Νικολόπουλος στο Ξενοδοχείο ΒυζαντινόO Νίκος Νικολόπουλος στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό

 

Επί ένα τρίωρο στο Ξενοδοχείο  Βυζαντινό ο Νίκος Νικολόπουλος άκουγε, σημείωνε, συζητούσε με τα στελέχη της κεντροδεξιάς που ζουν και δραστηριοποιούνται στη κοινωνία της Πάτρας.

Πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ο Αχαιός πολιτικός, που πάντα έπαιρνε αποφάσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες κόντρα σε νοοτροπίες με πολιτικό προσωπικό κόστος πολλές φορές αλλά που πάντα λέει εκείνα που πιστεύει.

Μοναδικά σημεία αναφοράς του, όπως είπε: «οι αρχές του, ο λαός και η ιστορία του τόπου και της παράταξης».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκινώντας την σύντομη εισήγησή του είπε:

«Βλέπω εδώ παλιούς φίλους, με τους οποίους συμπορευόμαστε χρόνια και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Βλέπω ανιδιοτελείς συμπαραστάτες στον αγώνα μας.

Βλέπω νέους ανθρώπους , με όνειρα και προσδοκίες. Με όλους εσάς» είπε συγκινημένος, «με ενώνει η εμπιστοσύνη, οι κοινές αξίες, οι αγώνες που δώσαμε μαζί, τα όνειρα που έχουμε για τη Αχαΐα και την Ελλάδα.

Στην πορεία μας αυτή, συναντήσαμε δυσκολίες και εμπόδια.

Παλέψαμε νοοτροπίες. Παλέψαμε - γιατί να το κρύψουμε - και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν το καταφέραμε πάντα. Στιγμές που μας πλήγωσαν και μας πληγώνουν».

Με έντονη διάθεση αυτοκριτικής τόνισε: «Υπήρξαν τομείς που μπορούσαμε να κινηθούμε πιο γρήγορα, να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Σε ολόκληρη αυτήν την διαδρομή, η δική σας συμπαράσταση, η στήριξη του μεγάλου κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καθοριστική για τις δικές μου δράσεις και τις πολιτικές μου ενέργειές μας.

Εσείς, είστε η πραγματική αξία της παράταξης. Εσείς, είστε η δύναμη, η ασφάλεια και ο έλεγχος κάθε δικής μου πολιτικής ενέργειας.

Θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή, τη συνεχή υποστήριξή σας, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Στην κοινή μας διαδρομή, ζήσαμε και θα ζήσουμε και πάλι, καλές και κακές στιγμές, θα μένω δίπλα σας και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Και στις ευτυχισμένες και στις δύσκολες στιγμές κάθε μίας και κάθε ενός από εσάς».

 

Φθάνοντας στα θέματα της διακεκαυμένης ζώνης της οικονομίας με αυστηρό τόνο είπε: «Όλοι, πολίτες και πολιτική ηγεσία, αισθανόμαστε την ανασφάλεια από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Σ΄ αυτή τη δύσκολη ώρα, δεν τάξαμε δισεκατομμύρια, για να αγοράσουμε δημοτικότητα, όπως ασυλλόγιστα έπραξε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Επιλέξαμε το δρόμο της ευθύνης. Της ειλικρίνειας. Της σοβαρής αντιμετώπισης των προβλημάτων. Της ενίσχυσης της ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η κρίση, το βλέπουμε κάθε μέρα, δεν γνωρίζει σύνορα και αποστάσεις.

Ο Έλληνας πολίτης, ανεξάρτητα από την κομματική του ταυτότητα γνωρίζει ότι, Η  Κυβέρνηση έχει πολιτικό σχέδιο».

Αναφερόμενος στα τοπικά θέματα επεσήμανε : «Η Αχαΐα έχε δυνάμεις, έχει δυνατότητες, να αποτελέσει πιλοτική αναπτυξιακή περιοχή για την Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, στην οικονομία, στις μεταφορές, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στον τουρισμό.

Πιστεύω ειλικρινά, σαν περιοχή, ότι έχουμε τη δυνατότητα, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τις προϋποθέσεις  να ξεπεράσουμε την οικονομική πλημμυρίδα που καλύπτει όλο τον νομό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Τα μικρά και μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται στον τόπο μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των ανθρώπων, τη φυσική ομορφιά, τη γεωγραφική μας θέση, την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, την τεχνογνωσία μας θωρακίζουν, ώστε αφενός να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και αφετέρου να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχει καταγραφεί αυτά τα 5 χρόνια.»

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλειστή συνάντηση το λόγο πήραν οι περισσότεροι από τους παρόντες, οι οποίοι αφού παρότρυναν τον μαχητικό πολιτικό να συνεχίσει τον αγώνα του, τοποθετήθηκαν και στα καυτά κοινωνικά προβλήματα.

Αρκετοί είπαν «οι πολίτες αναπολούν τον δημόσιο φλογερό λόγο του», άλλος τόνισε ότι «λείπει η γενναία πολιτική παρουσία του από την πολιτική σκηνή». Άλλος είπε ότι «είναι ο πολιτικός που έχει μείνει στην καρδιά μας, αφού η εικόνα του είναι αυτή που βγαίνει στο δρόμο με τη ζωντανή κοινωνία, με τη ρωμαλέα πάλη απέναντι στον τόπο και την πατρίδα , αφού ξέρει το ρόλο του σε κάθε μετερίζι του αγώνα».

Ενώ οι νεώτεροι της παρέας μίλησαν «για το Νίκο που αγαπούν και πιστεύουν» επειδή «αντιμετωπίζει με γνώσεις και φαντασία, με θάρρος και ρεαλισμό αλλά και με το αμάγαλμα εκείνο του οραματισμού και του πραγματισμού που τον καθιστά πολιτικό με οράματα, στόχους και σχέδιο».

Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν η δωδέκατη κατά σειρά, ενώ την προσεχή Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα, ακολουθεί μια ακόμα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, αυστηρά, πάντα με ατομικές προσκλήσεις και κεκλεισμένων των θυρών.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος