Loading...
 Start Page
Τρίτη 08 Σεπ 2009
Συνεδρίαση Διαγραμματειακού στην Ρηγίλλης Νίκος Νικολόπουλος : «ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΣΤΙΓΜΗ»
Συνεδρίαση Διαγραμματειακού στην Ρηγίλλης Νίκος Νικολόπουλος : «ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΣΤΙΓΜΗ»

Η νίκη εξαρτάται από εμάς

 

Η αποφασιστικότητα όλων για να κερδηθεί η δύσκολη μάχη της 4ης Οκτωβρίου, με μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης όλων των κοινωνικών ομάδων και των πολιτών για το υπεύθυνο και ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση, καταγράφηκε στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε αργά το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Λευτέρη Ζαγορίτη, μετείχε και ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος, όπου ως γνωστό με απόφαση του Πρωθυπουργού κατέχει την θέση του Γραμματέα Τεκμηρίωσης και Μ.Κ.Ο.

 

Στους γραμματείς της κεντρικής διοίκησης του κόμματος άνοιξε την συζήτηση βάζοντας τα θέματα της προεκλογικής ατζέντας ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Την εισήγηση για τον πολιτικό σχεδιασμό και τις δράσεις έκανε η γραμματέας Φεβρωνία Πατριανάκου. Ενώ την στρατηγική που χάραξε ο Κώστας Καραμανλής παρουσίασε διεξοδικά ο γενικός διευθυντής του κόμματος Μενέλαος Δασκαλάκης. Την υλοποίηση της απόφασης του Κώστα Καραμανλή περί της συμμετοχής γυναικών σε ποσοστό 30 % στα ψηφοδέλτια ζήτησε να συνδράμει όλοι οι γραμματείς του κόμματος η υπεύθυνη γυναικών Κατερίνα Παπακώστα

 

Κατά την διάρκειά της συνεδρίασης ο κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μεταφέροντας την φωνή των πολιτών της περιφέρειας, αλλά και εκείνων που εθελοντικά και ανιδιοτελώς στηρίζουν τις πολλαπλές κοινωνικές ανάγκες, υπογράμμισε την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή όλων αυτών των δυνάμεων στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, με την γλώσσα της αλήθειας, που όσο σκληρή κι αν είναι, είναι πάντα προτιμότερη κι από το πιο όμορφο ψέμα!!!

«Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως με ευχάριστες εξαγγελίες στηριγμένες όμως μόνο σε ρητορικά σχήματα, όπως σταθερά επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση. Όλοι εμείς όμως, πλαισιώνοντας τον Κώστα Καραμανλή, θα πρέπει να πείσουμε τους πολίτες πως διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την βούληση να αλλάξουμε και τους εαυτούς μας, αλλά και όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχαιός πολιτικός στην εισήγησή του.

Και συνέχισε ότι : «μετά τα σφιχτά εκλογικά διλήμματα με ένταση που από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος έθεσε διαπιστώνουμε μια στροφή και έχουμε ανάταξη της ψυχολογίας και η μάχη του συγκεκριμένου, του μετρήσιμου, του διακυβεύματος που μπροστάρη έχει τον πρωθυπουργό ανέβασε το ηθικό όλων μας Θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική μάχη του Κώστα Καραμανλή κόντρα στην παθογένεια του πολιτικού συστήματος Καλούμεθα να πετύχουμε. Δεν είμαστε στην εποχή που λέμε ότι όλα πήγαν καλά καθυστερήσαμε να πούμε όλη την αλήθεια. Στόχος η συζήτηση επί του συγκεκριμένου, προκειμένου να δει ο λαός το πρόβλημα. Το κυβερνητικό μας έργο αποτελεί το σκαλοπάτι της αξιοπιστίας μας. Θα δώσουμε μάχη προτεραιοτήτων και όχι μάχη για όλα. Με όραμα και προοπτική»

 

Επιπλέον, ο κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος που ακατάπαυστα συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα παράλληλα στην Αχαΐα και στα επιτελικά όργανα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, βγαίνοντας από τη συνεδρίαση, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Η νίκη στις 4 του Οκτώβρη εξαρτάται από εμάς και την ικανότητά μας να σταθούμε το ίδιο τολμηροί και αποφασιστικοί δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. Να δείξουμε στον λαό πως πάνω από καρέκλες και οφίτσια βάζουμε την πατρίδα και να αποδείξουμε πως εμείς μπορούμε να διορθωνόμαστε από τα λάθη μας, αλλάζοντας άρδην το τοπίο από τις 5 Οκτωβρίου, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που ακόμα και μετά από 5 χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης δεν άλλαξε ούτε πρόσωπα, ούτε μυαλά».

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος