Loading...
 Start Page
Ο χρόνος είναι για το ΠΑΣΟΚ εχθρός και για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύμμαχος.«Κάποιοι προτιμούν του κισσού το πλάνο ψήλωμα σε ξένα αναστηλώματα δεμένο».

 

«Οι καιροί τους οποίους ζούμε είναι, πονηροί, σκληροί και δύσκολοι. Η Ν.Δ. πρέπει σοβαρά να αποφύγει άστοχες ενέργειες. Ο κόσμος μας μετά από χρόνια αφυπνίζεται και ζητά να προχωρήσει η Κυβέρνηση αποφασιστικά χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και αυτή η αντίδραση του αποτελεί μία ιδιότυπη  επανάσταση.

Δεν είμαι τόσο μεγάλος για να γνωρίζω τα πάντα και δεν υπήρξα ποτέ σεναριογράφος, ούτε κριτικός σεναρίων. Γνωρίζω καλά όμως πως αν δεν ακούσουμε την φωνή της κοινωνίας, πως θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε να πάμε σε εκλογές και προπαντός πως θα τις κερδίσουμε;» και ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος συνέχισε με νόημα :

«Για να είσαι καλός στην πολιτική πρέπει να έχεις διαρκή επαφή με την κοινωνία. Να έχεις πιει και κανένα καφέ σε καφενείο». Ο Αχαιός πολιτικός είπε ακόμα:

 

«Όλες οι πρωτοβουλίες είναι στα χέρια του Κώστα Καραμανλή. Περιμένουμε όλοι την τελική απόφαση του Πρωθυπουργού, προκειμένου να σπάσει το κέλυφος που ασφυκτικά τον περιβάλλει. . Η όποια επιλογή του θα αφορά και την «επόμενη μέρα», θα προδιαγράψει τις προοπτικές ανάκαμψης, θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας των εθνικών και παραταξιακών στόχων και θα αποτρέψει τις σημερινές δυσάρεστες προβλέψεις.

Ο Πρωθυπουργός έχει την δυνατότητα να «γυρίσει»  το παιχνίδι. Ο χρόνος είναι για το ΠΑΣΟΚ εχθρός και για την Νέα Δημοκρατία σύμμαχος. Ας θυμούνται επίσης οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που χαίρονται το δημοσκοπικό προβάδισμα της χαλαρής ψήφου, ότι είναι περιστασιακή και όχι αυτοτροφοδοτούμενη δυναμική και ότι ο ίδιος άνεμος που φέρει ένα πλοίο στο λιμάνι, μπορεί να ρίξει το άλλο στους βράχους».

 

Με αυτά τα λόγια τοποθετήθηκε ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά το τέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, σχετικά με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Τέλος, μεταφέροντας τον παλμό και την αγωνία της βάσης του λαού της κεντροδεξιάς, ο Αχαιός πολιτικός, έστειλε μηνύματα και προς εκείνους που αναρριχώνται έχοντας «εναγκαλισθεί θανατηφόρα» τον Κ. Καραμανλή, αδιαφορώντας μάλιστα για το συμφέρον του τόπου και της παράταξης, και έριξε τα βέλη του, εναντίον όσων εισηγούνται εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά :

 

«Είδαμε πρόσωπα δεκάδων αριβιστών, που άρπαξαν ένα πόστο και έγιναν παράγοντες και προσβάλλουν και προκαλούν τους καθημερινούς απλούς πολίτες, τους αγωνιστές της παράταξης, τους ανιδιοτελείς ανώνυμους ψηφοφόρους.

Γιατί άραγε επιτρέπουμε να επιβιώνουν οι ταυτισμένοι με τα σχέδια των μεγαλοεργολάβων, των μιντιαρχών, οι αποτυχημένοι, οι χαμένοι και οι ξεπερασμένοι, σε ιδέες, σε γνώσεις, σε καινοτόμο πνεύμα, σε όραμα, σε θέληση, σε πείσμα, σε φιλοδοξία, σε επιχειρησιακή επάρκεια .

Δεν θέλω, όπως μερικοί, το κισσού το πλάνο ψήλωμα σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.

Από πολίτης όμως και από στέλεχος της φιλελεύθερης παράταξης δεν θέλω και δεν μπορώ να παραιτηθώ. Επιτέλους ας αναλάβουμε όλοι μας, το ρόλο του υπεύθυνου πολίτη, που έχει και δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις. Ας αντιδράσουμε.

Οι γενιές της μεταπολίτευσης είναι συναισθηματικά συνδεδεμένες με κάποια παράταξη. Τι και αν αυτή η παράταξη τους απογοητεύει συνεχώς, τι και αν γκρινιάζουν, τι και αν λένε ότι της «γυρίζουν την πλάτη», η συντριπτική πλειοψηφία παραμένει «πιστή»».

 

Και κατέληξε ο πρ. Βουλευτής : «Στην πολιτική χρειάζονται άνθρωποι της προσφοράς και της αγοράς, άνθρωποι με εμπειρία, ηγετικές ικανότητες και επιχειρησιακό πνεύμα και που από πράξη να «ξέρουν που πάνε τα τέσσερα». Άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αναλαμβάνουν ευθύνες, να κινητοποιούν, να καθοδηγούν και να αξιοποιούν τους ανθρώπους. Άνθρωποι που ξέρουν πως «βγαίνει ή χάνεται το κατοστάρικο». Άνθρωποι  που δούλεψαν, διεκρίθησαν  και πρόκοψαν στο προσωπικό τους βίο»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος