Loading...
 Start Page
«ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;Αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα και δεν αγαπούν τον Κ. Καραμανλή»
«ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;Αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα και δεν αγαπούν τον Κ. Καραμανλή»«ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;Αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα και δεν αγαπούν τον Κ. Καραμανλή»«ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;Αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα και δεν αγαπούν τον Κ. Καραμανλή»

 

Μία άλλη Αχαΐα της παραμελημένης άλλης Ελλάδας που λίγοι γνωρίζουν, επισκέπτεται καθημερινά αυτή την περίοδο ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Την ξεχασμένη Αχαΐα της υπαίθρου.

 

«Μπορεί να περνάμε δύσκολα χρόνια, μπορεί να είμαστε σε κενό, αλλά συνεχίζουμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Στη νωχελική και παραιτημένη Ελληνική κοινωνία, η έκπτωση της ποιότητας στην πολιτική, έχει απομακρύνει τους πολίτες από την κοινωνική προσφορά.

Για αυτό  πρέπει να τους πλησιάσουμε πάλι και να τους προσφέρουμε λύσεις, επικοινωνία, ασφάλεια και προσδοκία.

Πρέπει να αγκαλιάσουμε όλους τους ζωντανούς Έλληνες. Ας τους αφουγκραστούμε, ας προσεγγίσουμε με σεβασμό το πρόβλημά τους και θα δημιουργήσουμε τότε, την αναγκαία σχέση εμπιστοσύνης που είναι η δύναμη του πολιτικού.»

 

Ο κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος μετέδωσε την ακαταμάχητη αισιοδοξία του και είπε ότι: «θα ξανάρθουν καλύτερες μέρες», στις συναντήσεις που είχε χθες το πρωί περιοδεύοντας τα χωριά του Δήμου Λαρισού και φτάνοντας έως τα σύνορα της Αχαΐας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σπάτων.

Στις συζητήσεις που είχε με φίλους του και συμπατριώτες τόνισε: «Ας κάνουμε κάτι τώρα. Ας μην αδιαφορήσουμε! Βοηθάμε, όσο περισσότερους αγροτοκτηνοτρόφους μπορούμε, για να εξυπηρετήσουν στοιχειωδώς την άμεση καθημερινότητά τους, χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, για το που θα καταλήξει η βοήθειά μας».

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, βρέθηκε στην Τέμενη Αιγίου όπου σχημάτισε την άποψη ότι: «Η κοινή γνώμη πιστεύει πως τα πράγματα συνεχώς θα χειροτερεύουν. Και για τούτο, θεωρούν όσους ακόμα «μάχονται» για να πείσουν ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, εξωπραγματικούς, ρομαντικούς ή ακόμα και γραφικούς.

Με λόγια σταράτα και αυτοπεποίθηση τοποθετήθηκε στους φίλους που αποτελούσαν την μεγάλη συντροφιά:

«Δεν πρέπει να δεχθούμε ότι όσοι παραμένουμε ρομαντικά αισιόδοξοι, είμαστε εκτός πραγματικότητας, κοινώς «UFO». Εκτός πραγματικότητας είναι όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι με ξεκάθαρο σχέδιο και απλό πλάνο υλοποίησης όλα αλλάζουν.

Δεν μπαίνουμε όλοι στο μίξερ. Ο καθένας έχει το παρελθόν του, γράφει την ιστορία του.»

 

Στις φίλες και τους φίλους της Τέμενης που επίμονα ζητούσαν την σύγκριση του χθες με το σήμερα είπε: «Προφανώς ο κ. Παπανδρέου έχει συμφέρον να ΄΄μηδενίζει συνεχώς το κοντέρ΄΄» και έστρεψε τα πυρά του εναντίον του ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες της κυβερνητικής του θητείας λέγοντας:

«Ο λαός της Αχαΐας εξακολουθεί να περιμένει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρες κουβέντες και μία συγνώμη γιατί άφησε την περιοχή μας στην τελευταία θέση κατάταξης με βάση τους δείκτες εισοδημάτων, παραγωμένων αγαθών και ρυθμού ανάπτυξης.

Μάταια όμως, ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί να βγει από το κάδρο», συνέχισε ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος «αφού για δύο δεκαετίες είχε αναλάβει κρίσιμα κυβερνητικά πόστα και συνεπώς ευθύνεται, για τα κυβερνητικά πεπραγμένα εις το ακέραιο.

Εμείς διαφέρουμε στο ύφος, στο ήθος, στις ιδέες, στους στόχους, στις μεθόδους.

Διεκδικούμε  την ψήφο όλων των πολιτών που πιστεύουν στις ιδέες μας, στις Αρχές μας, στις προγραμματικές μας θέσεις, στο κοινωνικό μας πλαίσιο.

Κάναμε λάθη, αλλά έχουμε Στόχευση, Πρόγραμμα, Σχέδιο, Υπευθυνότητα.

Οι αποτελεσματικές, δυναμικές πολιτικές επανανοηματοδοτούν τις πολιτικές.

Όσον αφορά την αναγκαιότητα ενός νέου ανασχηματισμού, «πιστεύω» είπε ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος ότι: «συναρτώνται και οι επιλογές του Κ. Καραμανλή, σε σχέση με το εύρος των αλλαγών και με το χρόνο υλοποίησης τους.

Ο Πρωθυπουργός, όπως φάνηκε από τις έως τώρα κινήσεις του, αντιστάθηκε στις πιέσεις για αλλαγές «εδώ και τώρα» και, παρότι γνωρίζει ότι η στάση του αυτή έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της κυβερνητικής παράταξης.

Ποτέ δεν αρκεί μόνο η αλλαγή προσώπων για να αλλάξει η γνώμη των πολιτών.»

 

Τέλος, αργά το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση - συνεστίαση νέων φίλων, που έγινε στο Δήμο Παραλίας Πατρών στο Τσαούση, ο ζωηρός και μαχητικός πολιτικός κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, κάνοντας ανάλυση της πολιτικής κατάστασης είπε :

«Η πολιτική φθείρεται μέσα σε βοή μεμψιμοιρίας ή σε σιωπές αδιαφορίας.

Φθείρεται επειδή εμείς την παραμελούμε και την καταστρέφουμε.

Η καλλιέργειά της,  προϋποθέτει κοινωνική και πολιτική συμμετοχή.

Έχουμε βαρύτατο χρέος και αποκλειστική υποχρέωση, να εντάξουμε τον εαυτό μας σ΄ αυτή την αποστολή, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς  άλλες εξαρτήσεις».

 

Με πολλή λύπη και αγωνία διαπιστώνουμε» είπε καταχειροκροτούμενος ο δυναμικός πρ. Βουλευτής ότι: «η εξουσία προτιμά, αντί του διαλόγου, τη σιωπή των αμνών και έτσι καταλήγουμε όχι μόνο στη διάβρωση των προσώπων, αλλά σ΄ αυτή τη διάβρωση των θεσμών».

 

Απαντώντας σχετικά με την απόφαση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είπε ότι :

«Ποιοι τελικά επιζητούν εκλογές; Ποιοι επιμένουν με τόσο έντονο τρόπο, η Κυβέρνηση και η Βουλή να νιώθουν προσωρινές, να νιώθουν ανασφαλείς;

Αυτοί που έχουν ειδικά συμφέροντα. Αυτοί που πλουτίζουν μέσα από το κλίμα εκβιασμού του πολιτικού κόσμου, περιφρονώντας το κοινό καλό.

Αυτοί που χρησιμοποιούν την Δημοκρατία και την πολιτική προς ίδιο όφελος.

Αυτοί που θέλουν αναλώσιμους κυβερνήτες, αναλώσιμους πολιτικούς, αναλώσιμους θεσμούς. Η πολιτική σταθερότητα είναι και ζήτημα διάρκειας της θητείας των κυβερνήσεων.

Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί, πιστεύω, να έχει περιθώρια ανάκαμψης και δείχνει ότι έλαβε το μήνυμα των Ευρωεκλογών».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος