Loading...
 Start Page

 
Με απόλυτα σαφή και κατηγορηματικό τρόπο παρενέβη ο μαχητικός πρ. Βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος για το καυτό της νότιας χάραξης του σιδηροδρόμου. 

«Οι τοπικοί φορείς και το πολιτικό προσωπικό δεν θα δεχθούμε τα πήγαινε -έλα και την αθέτηση της υπόσχεσης για την νότια χάραξη από την ΕΡΓΟΣΕ. Η παράκαμψη του Ελαιώνα και το πέρασμα της σιδηροδρομικής γραμμής μέσα από το Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδιάς και ειδικότερα από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ροδιάς, Νικολείκων και Ριζόμυλου, είναι ανεπιθύμητη.

Η χάραξη αυτή καταστρέφει το Δήμο Διακοπτού και τους παραλιακούς οικισμούς του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδιάς» τόνισε ο Αχαιός πολιτικός και συνέχισε:. 

«Όταν δεν μπορούμε να ενεργήσουμε όπως θέλουμε, ας ενεργήσουμε όπως μπορούμε. 

Η απόφαση της διορισμένης διοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ να θυσιάζει ένα ανεκτό παρόν, χωρίς να ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τις τοπικές κοινωνίες των Δήμων της Αιγιαλείας και την ομόθυμη και ομόφωνη πολιτική βούληση όλων των αιρετών εκπροσώπων του λαού, όλων των κομμάτων, των φορέων και των παραγωγικών τάξεων» τόνισε ο κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος στη σύντομη ομιλία-τοποθέτηση που έκανε στο έκτακτο ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διακοφτού.

«Πριν λίγους μήνες ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς δέχτηκε τους Βουλευτές και τους Δημάρχους και έδωσε εντολή να αλλάξει η χάραξη της ίδιας ΟΛΥΜΠΙΑΣ οδού στην περιοχή των Βραχνείκων για να μην χωρίσει τους οικισμούς και τις κωμοπόλεις στα δύο. Πώς είναι δυνατόν με το ίδιο σκεπτικό για την ίδια εργολαβία να ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά!!.

Τα ίδια μας έλεγαν όταν μόνος τότε, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ.Δ. Αιβαλή, αντιδράσαμε στην περικοπή κατά μία λωρίδα της maxi περιμετρικής.

Μας έλεγαν ότι είναι ακριβό το έργο, μας τρομοκρατούσαν ότι θα χαθεί, θα απενταχθεί από τα ΠΕΠ, ότι θέλει κοιλαδογέφυρες και τέλος ότι δεν....επιτρέπεται να κάνω αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, διέδιδαν με ψιθύρους, γιατί όσοι σιωπούσαν ή συμφωνούσαν ωφελούσαν τάχα την παράταξη!!!!.

Το ίδιο συνέβη και με το που έπρεπε να γίνει το νέο Λιμάνι.

Το αποτέλεσμα της δύσκολης επιλογής, της έμπονης υπόδειξης προς τους φίλους Υπουργούς και της πίεσης μέχρι τέλους, είναι αυτό προσωπικό από την ΕΡΓΟΣΕ

Αν όμως είχαμε κρυφτεί ή σιωπήσει θα είχαν εκτελεσθεί έργα κουτσουρεμένα και θα είχαν ξεπερασθεί από τις ίδιες ανάγκες της ζωής»

 

Και κατέληξε: «Υπογράφαμε όλοι οι Αχαιοί πολιτικοί κάποιοι μάλιστα, προχώρησαν και σε εξαγγελίες, άλλοι επένδυσαν πολιτικά με υποσχέσεις στο θέμα. 

Εμείς δεν θα το κάνουμε σαν μερικούς οι οποίοι ζουν περισσότερο με τα όνειρα που βλέπουν στον ύπνο τους, παρά με τις πράξεις που κάνουν στον ξύπνιο τους. 

Την Κυριακή θα είμαστε όλοι παρόντες στην συγκέντρωση, γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι μανδαρίνοι, οι καρεκλοκένταυροι, τα διορισμένα golden boys, ότι στην Δημοκρατία μας αποφασίζουν οι πολιτικοί και όχι οι χαρτογιακάδες.

Οι κύριοι της ΕΡΓΟΣΕ αρνούμενοι να υλοποιήσουν τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας στέλνουν το μήνυμα ότι ακολουθούν την διακήρυξη του Φρειδερίκου της Πρωσσίας : «Κάνω ότι θέλω και ο λαός μπορεί να λέει ότι θέλει»

Προχωράμε ενωμένοι όλοι και στην πρώτη γραμμή. Όταν πιστέψουμε τότε θα μπορέσουμε»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος