Loading...
 Start Page
Συνάντηση-Συζήτηση Νίκου Νικολόπουλου με το  προεδρείο της ΝΟΔΕ (&Δηλώσεις για το Μουσείο της Πάτρας)

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο της κομματικής οργάνωσης και συζήτησε μαζί τους ζητήματα προετοιμασίας της εσωκομματικής διαδικασίας που θα ακολουθηθεί προς την πορεία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της παράταξης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με τα μέλη της ΝΟΔΕ να εκφράζουν την αισιοδοξία και την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρωτοφανούς για την παράταξη διαδικασίας, αλλά και την εξασφάλιση της αντικειμενικής ουδετερότητας που επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος τους, πέρα και πάνω από προσωπικές προτιμήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος, έθεσε τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του κόμματος, τονίζοντας πως μέσα από μια αδιάβλητη και καθ' όλα άψογη διαδικασία, ωφελημένη θα βγει η παράταξη και ακόμα πιο ενισχυμένη η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα, τόνισε πως άτομα μέχρι 32 ετών, δεν υπάρχει λόγος να εγγράφονται ως μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά μπορούν να εγγράφονται ως μέλη της ΟΝΝΕΔ, ενισχύοντας έτσι τις τάξεις της νεολαίας της παράταξης και αποκτώντας ταυτόχρονα δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ

Εξάλλου, με δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, επισημαίνοντας πως με ανεύθυνα και βιαστικά βήματα, κάποιοι υπηρεσιακοί ή και πολιτικοί παράγοντες του υπουργείου Πολιτισμού, φροντίζουν να σβήσουν την λάμψη του Μουσείου της πόλης, που δικαιωματικά απέκτησε μετά την τελετή των εγκαινίων του. «Λυπάμαι αν υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με γνώμονα την διασφάλιση της προσωπικής τους κυριαρχίας, πολιτικής ή υπηρεσιακής, πάνω στα συντρίμμια ενός λαμπρού έργου και μερικών εργαζομένων. Θέλω να πιστεύω πως μπορούμε πλέον να σταματήσουμε να βλέπουμε πράσινους, μπλε και κόκκινους... κόκκους πίσω από κάθε έργο προόδου του τόπου μας και ελπίζω η νέα ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού να αποδείξει πως όσα ευαγγελιζόταν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν λόγια για λαϊκή κατανάλωση. Άμεσα οφείλει το Υπουργείο να βρει τρόπους απρόσκοπτης λειτουργίας του Μουσείου, να διασφαλίσει τη συνέχεια και ολοκλήρωση του έργου, αλλά και το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε αυτό».  

Και κατέληξε «Πολύ κακό ξεκίνημα για την νέα κυβέρνηση. Μαύρη μέρα ξημέρωσε. «Μαύρο» στον Πολιτισμό μας. Σήμερα κλείνει το Μουσείο.Τηλεφώνησα σήμερα στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο για να του πω: «Τα αυτονόητα ζητούμε κ. Υπουργέ. Άμεσα να πάρει απόφαση το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και σήμερα να υπογραφούν οι συμβάσεις. Χωρίς κραυγές και ψιθύρους. Θέλουμε το Μουσείο ανοικτό.

Η κατάντια δεν έχει κανένα άλλο χρώμα παρά μόνο το μαύρο.

Δυστυχώς, μετά τις στρατιές ανέργων, η νέα Κυβέρνηση ρίχνει «μαύρο» και στο Μουσείο της Πάτρας.»

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος