Loading...
 Start Page
Πάνω από 4000 Πατρινοί έδωσαν συγχαρητήρια στον Νίκο Νικολόπουλο και όρκο για την συνέχιση του αγώνα.

Η μετεκλογική πρώτη εκδήλωση απεδείχθη ίσως μαζικότερη των προεκλογικών

 

 

Την δέσμευση για επαφή με τους πολίτες του Νομού αμέσως μετά το τέλος των εκλογών τηρεί ο Νίκος Νικολόπουλος, που από το βράδυ της περασμένης Κυριακής καθόρισε έναν κύκλο εκδηλώσεων σε όλο το νομό, ο οποίος μάλιστα άνοιξε από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με ανοιχτή συγκέντρωση στον «Κήπο» Μέγαρο Γαλανόπουλου της Πάτρας.

 

Αντικείμενο της συγκέντρωσης αυτής, αλλά και όλων όσων θα επακολουθήσουν, είναι η έκφραση ενός προσωπικού «ευχαριστώ» του επανεκλεγέντος Βουλευτή, μα πάνω απ' όλα, η διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου διεκδίκησης δίπλα στον πολίτη και τις αγωνίες του, καθώς και η επιχείρηση ανασυγκρότησης της φιλελεύθερης παράταξης μέσα από την δυνατή «φωνή» των πολλών χιλιάδων αγνών υποστηρικτών της.

 

Περισσότεροι από 4.000 πολίτες της Πάτρας έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του Νίκου Νικολόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας, στο αίθριο του Μεγάρου Γαλανόπουλου, γεμίζοντας ασφυκτικά όλους τους χώρους και κλείνοντας την οδό Γερμανού.

 

Και ήταν αυτή η συγκινητική μαζική παρουσία των πολιτών, το πρώτο και πιο ουσιαστικό στοιχείο που ανέδειξε ο Νίκος Νικολόπουλος στον χαιρετισμό του, ελάχιστες ώρες μετά την οδυνηρή ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

 

Ο Αχαιός πολιτικός, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία σε μία από τις πιο άσχημες καμπές της ιστορίας της, ανεξαρτήτως αν στήριξαν και τον ίδιο ή όχι, τονίζοντας πως οι 59.000 πολίτες του νομού που στήριξαν την παράταξη σε αυτές τις εκλογές, οφείλουν να μεταμορφωθούν σε μια «γροθιά» και ενωμένοι να λειτουργήσουν ως τη «μαγιά» που θα επαναφέρει τη Ν.Δ. σε δυναμική τροχιά επιτυχιών στις πολιτικές μάχες που έπονται.

 

Επίσης, τόνισε πως εκτός απροόπτου η πρώτη μεγάλη πολιτική αναμέτρηση είναι αυτή που ακολουθεί σε ένα περίπου χρόνο για τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, όπου στην Αχαΐα θα πρέπει να διαμορφωθεί ένα νέο σκηνικό ελπίδας και προκοπής, μακριά από παλαιοκομματικές και... φεουδαρχικές αντιλήψεις.

 

Να σημειωθεί, πως ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα, μετέχοντας σε συσκέψεις και συναντήσεις με τους βασικούς πρωταγωνιστές της κομματικής διεργασίας, αλλά και θεσμικούς πόλους της παράταξης και της χώρας.

 

Τέλος, για την Τετάρτη, ο Νίκος Νικολόπουλος έχει προγραμματίσει νέα ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», στις 7 το απόγευμα, η οποία φαίνεται πως έχει ήδη λάβει χαρακτήρα λαϊκής συνέλευσης. Για τον λόγο αυτό, θα δώσει το βήμα και το λόγο στους πολίτες και τα στελέχη της παράταξης, προκειμένου να ακουστεί η φωνή τους και να συνδιαμορφωθεί άποψη για τις εξελίξεις στην παράταξη, αλλά και όσα έπονται για την χώρα και την περιοχή μας, στο επόμενο διάστημα.

 

Εννοείται πως η διαδικασία είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη της Πάτρας, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης, καθώς, όπως τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος, τα προβλήματα της καθημερινότητας υπερβαίνουν τις ιδεολογικές τοποθετήσεις και πρέπει να λειτουργούν συσπειρωτικά για όλους.

 

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος