Loading...
 Start Page
Δευτέρα 28 Σεπ 2009
Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε – ξέρουμε και να νικάμε

Συμβόλαιο τιμής και ευθύνης απέναντι στους Αχαιούς πολίτες υπέγραψε ο Νίκος Νικολόπουλος το απόγευμα της Κυριακής, μιλώντας ενώπιον χιλιάδων φίλων του που κατέκλυσαν ασφυκτικά τους χώρους του ξενοδοχείου «Πάτρα Παλάς», στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Πάτρας.

 

«Δεσμεύομαι ότι στις 5 Οκτωβρίου θα είμαι για σας ο βουλευτής που θα έχει πόρτες ανοιχτές. Ο Βουλευτής που θα ακούει τη φωνή σας. Ο Βουλευτής που θα σηκώσει τις αγωνίες σας και πολεμήσει γι' αυτές με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης» τόνισε ο Αχαιός πολιτικός, σε μια ομιλία γεμάτη από σκληρά αλλά αληθινά νοήματα, τόσο για την κυβερνητική πορεία της φιλελεύθερης παράταξης, όσο για την δική του πορεία.

 

«Υπήρξαν αξιωματούχοι και βαθμοφόροι, που δεν κατάλαβαν το νόημα του αγώνα. Βαρύτερα: Υπήρξαν εκείνοι που απέτυχαν κι εκείνοι που, χειρότερα ακόμα, καταχράστηκαν τις ελπίδες της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, στις πλάτες της οποίας αναρριχήθηκαν για να κτίσουν εφήμερες καριέρες. Ευνοήθηκαν από τους πολλούς και ευνόησαν λίγους» τόνισε μεταξύ άλλων σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν την παράταξη στην πιο δύσκολη ίσως συγκυρία της τελευταίας δεκαετίας και σε μία, πρόωρη και εξαιρετικά δύσκολη εκλογική αναμέτρηση».

 

«Ωστόσο», όπως υπογράμμισε ο Αχαιός πολιτικός, «η Νέα Δημοκρατία ήταν η παράταξη που μέσα σε 5,5 χρόνια προσέφερε στον τόπο - ειδικά στην περιφέρεια - όσα δεν προσέφερε το ΠΑΣΟΚ επί 20 χρόνια και δεν είναι δυνατό να επιχειρείται η ισοπέδωση των πάντων από ένα κόμμα που δίχως να έχει αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπίες κατηγορεί τώρα τη Νέα Δημοκρατία για όσα δικά του σφάλματα δεν κατόρθωσε να διορθώσει.

Ο Καραμανλής πήρε φραγγέλιο. Βγήκε στη μάχη. Πηγαίνει μπροστά. Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε πουθενά αλλού παρά μαζί του και δίπλα του!» ήταν το προσκλητήριο δυναμικού αγώνα του Νίκου Νικολόπουλου για τις μέρες που απομένουν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση και καθώς το προεκλογικό κλίμα δείχνει ήδη να αναστρέφεται και η Νέα Δημοκρατία να αποκτάει και πάλι στον λαό το ηθικό προβάδισμά της.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του διαδρομή, ο κ. Νικολόπουλος, με έντονη συγκίνηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πίκρανα ο ίδιος πολλούς, πικράθηκα όπως ξέρετε κι εγώ με τη σειρά μου. Όταν πριν δύο χρόνια βρέθηκα εκτός Βουλής, πολλοί φίλοι μου είπαν ότι ήταν μια μεγάλη ατυχία. Οι πολύ καλοί μου φίλοι όμως, μου είπαν ότι ήταν μια... ευκαιρία από την οποία θα μπορούσα να διδαχθώ, για να διορθώσω πορεία εκεί όπου έσφαλλα. Δεν επιστρέφω με παράπονο, λοιπόν. Επιστρέφω σοφότερος και πιο έμπειρος, αλλά το ίδιο μαχητής».

 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Νίκος Νικολόπουλος, επεσήμανε πως η νίκη βρίσκεται στα χέρια των Νεοδημοκρατών και των πολιτών που ώριμα θα αποφασίσουν για την υπεροχή ευθύνης και ικανότητας του Κώστα Καραμανλή να οδηγήσει την χώρα στην μετά κρίση εποχή, καταλήγοντας: «Μαζί θα προχωρήσουμε και μετά τις 4 Οκτωβρίου. Δεν παραδίδουμε την Ελλάδα ως θήραμα στα παιχνίδια εξουσίας του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα επιτρέψουμε η Αχαΐα να μην έχει δυναμική φωνή και παθιασμένη διεκδίκηση στην επόμενη βουλή. Πάμε μπροστά. Αγωνιζόμαστε και νικάμε!

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος