Loading...
 Start Page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18-12-09


«Σήμερα, τα κυβερνητικά και πολιτικο-συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πλήρως, σε όσα αναληθή και αίωλα υποστήριζαν επί δύο σχεδόν χρόνια. Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις και ελάχιστα αφότου έγινε εκείνη η σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπου ακόμα και μετά από εκείνη συνέχιζαν να υποστηρίζουν ανακρίβειες, ήρθε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας για να επιθεωρήσει τα έργα της... κυβέρνησης Καραμανλή και να μας πει ακριβώς όσα υποστήριζε και η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας!»


Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, μετά την επίσκεψη του ΓΓ του υπουργείου Υγείας, κ. Ν. Πολύζου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», επισημαίνοντας πως ο κ. Πολύζος επαλήθευσε πλήρως τις συμβάσεις και τα χρονοδιαγράμματα που είχαν υπογραφεί επί υπουργίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, καθώς και τα έργα που εκτελούνται επί δύο χρόνια.


«Η εργολαβία συνεχίζει την ανακατασκευή του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και επίσης η δεύτερη εργολαβία καλείται να ολοκληρώσει το νέο συμπληρωματικό κτίριο που ήδη βρίσκεται στην τελευταία φάση εργασιών, ενώ φαίνεται ότι θα υλοποιηθεί και η δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης για την πρόσθεση ενός ακόμη ορόφου» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του κ. Πολύζου ως «ταφόπλακα» στις προεκλογικές προσδοκίες που καλλιεργούσαν τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για κατεδάφιση του νοσοκομείου. «Οι κατηγορίες ότι δεν υπήρχαν, μελέτες, διαγωνισμοί, συμβατικές υποχρεώσεις και εγκατεστημένες εργολαβίες ήταν αίωλες και κατέρρευσαν σήμερα με πάταγο» επεσήμανε ο Αχαιός βουλευτής, προσθέτοντας προς τα κυβερνητικά στελέχη: «Άλλα λέγατε, άλλα κάνετε και άλλα χειροκροτείτε...Καλώς ήρθαμε στην παράστασή σας «Ας είμαστε ρεαλιστές - τέρμα τα ψέματα». Προφανώς ξέρατε, αλλά παραπλανούσατε. Οι πολίτες της Αχαΐας για άλλη μία φορά κατανοούν ότι ο κ. Καραμανλής έλεγε μόνο την αλήθεια και όταν ήταν ακόμη πικρή. Το μόνο που εύχομαι τώρα, είναι η νέα κυβέρνηση να ολοκληρώσει τα έργα που οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. ξεκίνησαν»

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ


Αναφορικά με την επίσκεψη της υπουργού Οικονομίας, κ. Λ. Κατσέλη στην Πάτρα, ο κ. Νικολόπουλος σχολίασε: «Είναι πολλά αυτά που περιμένουν, η Πάτρα και η Αχαΐα από την κ. Κατσέλη, όπως και από το σύνολο της κυβέρνησης. Ωστόσο, εκείνο που πρωτίστως προέχει είναι να σταματήσουν οι απίστευτες παλινωδίες με την οικονομία και η διαρκής υπονόμευσή της από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη.

Οι δηλώσεις που τρομοκρατούν, προσφέρουν χείριστες υπηρεσίες στην κοινωνία και η οικονομική πολιτική της φοροκαταιγίδας θα αποδειχτεί οδυνηρή και ατελέσφορη. Περιμέναμε από την κ. Κατσέλη να δώσει συγκεκριμένες κατευθυντήριες οδηγίες σε σχέση με πολλά, όπως η ροή χρηματοδοτήσεων του Γ' ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ ή η ενίσχυση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Δεν το έπραξε. Περιμένουμε και στο επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει πολλά σε σχέση με την περιοχή μας και ελπίζουμε να το κάνει, διασώζοντας έτσι και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, κ. Γ. Παπανδρέου, στα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, μιλώντας στην Πάτρα».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος