Loading...
 Start Page
Δικαίωση για την επιλογή των ανοικτών καλπών και στη νεολαία Συγχαρητήρια σε 45.000 νέους και νέες

«Πάνω στους νέους ακουμπάμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον, σε ένα καλύτερο τόπο. Εμείς οφείλουμε να τους στηρίζουμε και να τους επιτρέπουμε να δράττουν ελεύθερα.

Η ΟΝΝΕΔ, διαχρονικά συνυφασμένη με το ελεύθερο πνεύμα του φιλελεύθερου χώρου, ταυτόχρονα ανεξάρτητη αλλά και σάρκα από την σάρκα της Νέας Δημοκρατίας, είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγέννηση της παράταξης και θα συνεχίσει να δίνει τους επιτυχημένους της αγώνες μέσα στη κοινωνία».


Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Bουλευτής Αχαΐας της Νίκος Νικολόπουλος την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, ακολουθώντας για πρώτη φορά το μοντέλο ανοικτών καλπών που ακολουθήθηκε και στην διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ. Μάλιστα, ο Αχαιός πολιτικός υπήρξε εκ των πρώτων που με παρρησία τόνισαν πως και οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να είναι ανοικτές σε όλη τη νεολαία και αισθανόμενος να δικαιώνεται από αυτή την επιλογή του, τόνισε: «Έκαναν και κάνουν λάθος όσοι δεν εμπιστεύονται τη κρίση των πολιτών, δεν πιστεύουν σε πραγματικές δημοκρατικές διαδικασίες όσοι φοβούνται την κάλπη και τις ανοικτές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε όμως πως είναι ουσιαστικά δημοκρατικό κόμμα και η νεολαία της δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.
Αισθάνομαι ευτυχής που οι νέοι της παράταξης απέδειξαν ότι διαθέτουν την δημοκρατική ωριμότητα να πάρουν στα χέρια τους μία πρωτόγνωρη διαδικασία και να τη φέρουν εις πέρας με άψογο τρόπο. Έτσι, γίνονται για ακόμα μία φορά ηγέτες της νεολαίας, ηγέτες της πιο ανοικτής κοινωνίας που θέλουμε». Και συνέχισε: «Μέσα από ανοικτές ή κλειστές συστάδες κοινωνικής διαμόρφωσης, οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ, συνεχίζουν στην κοινωνία της ζεστασιάς, της ανυστερόβουλης προσφοράς και εμπιστοσύνης για τα όνειρα που δεν χάρηκαν την επαλήθευσή τους.


Με σταθερό χέρι υπευθυνότητας η νέα γενιά υπογράφει όχι για το σήμερα που είναι εφιαλτικό ή για το αύριο που είναι αίνιγμα, αλλά για την όμορφη περιπέτεια με την πιο δυνατή ελπίδα για το μέλλον που εκείνη δημιουργεί».
Τέλος, δίνοντας συγχαρητήρια στο νικητή των εκλογών, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και στον ηττημένο της διαδικασίας, Κώστα Χατζή, επεσήμανε: «Από την μακρά προσωπική μου εμπειρία, καταθέτω την μαρτυρία μου ότι δυναμικοί στυλοβάτες της κοινωνίας, είναι αυτοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν το νεολαιϊστικο κίνημα με φλεγόμενες τις νεανικές τους καρδιές, προσπαθώντας να συντονίσουν τα οράματά τους και τους αγώνες τους στη «δια βίου παντός» συμπορεία και συνάθληση».

Σε μια εκλογική αναμέτρηση, πάντα κάποιος κερδίζει και κάποιος άλλος χάνει.
Και όποιος ζει μέσα στην πολιτική πρέπει να σφυρηλατείται και με τις καλές και με τις κακές στιγμές. Ωστόσο, σε μια νεολαιίστικη Οργάνωση, το ότι δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, δεν είναι απλό σχήμα λόγου. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος του 56% χρειάζεται κοντά του τον Κώστα Χατζή του 44%. Και αυτοί οι δύο, τον Βασίλη Αξιώτη που αποσύρθηκε από την κούρσα της εκλογής. Και όλοι μαζί, το σύνολο των νέων της παράταξης, για να την αναγεννήσουν και να τη μεγαλώσουν. Γι' αυτό και στην ΟΝΝΕΔ δεν χωρούν διαχωρισμοί και φατρίες. Μόνο δημοκρατία... Νέα Δημοκρατία!. Συγχαρητήρια στους 45.000 νέες και νέους...»

 

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος