Loading...
 Start Page
H διαδικτυακή συζήτηση του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου- Χιλιάδες πολίτες μετείχαν στον διαδικτυακό διάλογο με το Νίκο Νικολόπουλο

Αντιμέτωπος με την αγωνία χιλιάδων πολιτών - νέων στην πλειονότητά τους - για την οικονομία της χώρας, τις αντοχές της αγοράς και το «κυνήγι» του μεροκάματου, αλλά και με την κρίση που περνάει το πολιτικό σύστημα της χώρας, βρέθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ο Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι μαζικής επικοινωνίας.
«Υπήρξα πάντοτε από τους πολιτικούς που υποστήριζαν πως η πολιτική δεν αφορά συζητήσεις διαδρόμων, αλλά την διαρκή επαφή με τους πολίτες. Και αυτή την πόρτα του διαδικτυακού διαλόγου θα την κρατήσω ανοικτή. Όχι μόνο γιατί αποδείχθηκε η δύναμη του μέσου και η πλατειά απήχησή που έχει, αλλά γιατί είναι ο πλέον εύκολος και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με πολλούς και ιδίως εκείνους που ίσως δεν μπορούν να με βρούνε στον δρόμο και στο γραφείο, δεν θα μου τηλεφωνήσουν ποτέ και δεν θα μου μιλήσουν από κοντά. Εμείς οι πολιτικοί δεν θα πρέπει να περιμένουμε από αυτή την σιωπηλή πλειοψηφία να έρθει κοντά μας, αλλά θα πρέπει εμείς να πάμε κοντά της» είπε σε δηλώσεις τους χτες στα ΜΜΕ όπου του ζήτησαν να μεταφέρει την εμπειρία και τις εντυπώσεις του από την πρωτόγνωρη αυτή παρουσία.

Μοναδική συμμετοχή είχε η πρώτη διαδικτυακή επικοινωνία του Βουλευτή Αχαίας Νίκου Νικολόπουλου, με τους πολίτες. Είναι προφανές ότι η κοινωνία βιώνοντας τις νέες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες διψάει και απαιτεί την συνεχή άμεση επαφή και επικοινωνία με τους θεσμικούς της εκπροσώπους.
Είναι αλήθεια ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κατά πολύ κάθε πρόβλεψη με αποτέλεσμα το σύστημα να παρουσιάσει περιστασιακά δυσλειτουργίες.
Φωνή στους πολίτες που θέλουν να μοιραστούν τα προβλήματά τους, τις απορίες και την αγωνία τους, αλλά και να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία, δίνει ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος εγκαινιάζοντας την απ'ευθείας επικοινωνία τους μαζί του, με τη χρήση του διαδικτύου.
Το απόγευμα της Τετάρτης εκατοντάδες χιλιάδες απαντούσε απ'ευθείας μέσω κάμερας στην προσωπική του ιστοσελίδα www.nikosnikolopoulos.gr, σε ερωτήσεις και σχόλια πολιτών, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε επίπεδο τεχνικής προετοιμασίας για το εγχείρημα. Αποτέλεσμα, ήταν, οι χρήστες του διαδικτύου που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα και παρακολουθούσαν την απ'ευθείας συζήτηση, να φθάσουν τις 8.300(!) μέσα σε 2,5 ώρες και το σύστημα να καταρρεύσει προτού ολοκληρωθεί η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει δύο ώρες.


Ο Βουλευτής ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη προσπάθεια, είτε ζητούσαν απάντηση στα ερωτήματά τους είτε είχαν κριτική στάση απέναντί του. Ζητά την κατανόησή τους για τις τεχνικές παιδικές ασθένειες που εκδηλώθηκαν στην διάρκεια της διαδικασίας και υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού και με καλύτερη εκμετάλλευση της τεχνολογίας να τις θεραπεύσει.

«Δεν το περιμέναμε και ζητώ συγνώμη από τις φίλες και τους φίλους με τους οποίους δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ζητώ συγνώμη από εκείνους που ήθελαν να θέσουν ζητήματα που τους καίνε, εκείνους που κάτι καλό είχαν να πουν προσωπικά για εμένα αλλά και από εκείνους που στο πρόσωπό μου επιθυμούσαν να ασκήσουν σκληρή κριτική στο πολιτικό σύστημα και άλλωστε αρκετοί εξ αυτών το έκαναν. Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με τους συνεργάτες μου ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τεχνικά προβλήματα», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα καθιερωθεί συστηματικά η επικοινωνία αυτής της μορφής με τους πολίτες.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την Δευτέρα 19/4/2010 από ώρα 21,00 έως 23,00 όπου θα απαντηθούν ερωτήματα που δεν πρόλαβε να απαντήσει και βεβαίως θα υποβληθεί σε νέα «ανάκριση». Επιπλέον καλεί του e-συνομιλητές του που θα ήθελαν νωρίτερα να μάθουν τις απόψεις του, αν επιθυμούν να στείλουν από τώρα τα σχόλια, παρατηρήσεις, ερωτήματα τους στο www. nikosnikolopoulos.gr στα οποία θα λάβουν άμεση απάντηση αλλά και θα συζητηθούν στην επόμενη επικοινωνία.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος