Loading...
 Start Page
“Δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη ο φάκελος του Αυτοκινητοδρομίου”

Ο Ν. Νικολόπουλος στην ημερίδα της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ για τις  επενδύσεις

“Δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη ο φάκελος του Αυτοκινητοδρομίου”

 

“Δυστυχώς στην Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου για να γίνει μία επένδυση ακόμη και αυτή του Αυτοκινητοδρομίου που θα φέρει την ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στη περιοχή πρέπει να έχεις φίλο τον αδελφό του Πρωθυπουργό ή άντε...τον κολλητό του Υπουργό Επικρατείας. Δεν ζούμε στον τρίτο κόσμο αλλά στην ιδιαίτερη πατρίδα των Παπανδρέου και κοντά στην γενέτειρα του Επικρατείας τα Μπαμπουκέικα και για τούτο ο κ. Φούρας ζητά μαζί με τον κ. Φλωράτο να τους επισκεφθούν ώστε “κατόπιν ενεργειών τους” να έρχεται η φόρμουλα 1 στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς το ΠΑΣΟΚ θα μας τιμωρεί και θα μένουμε στα “πιτ στοπ”.

 

Στην  ημερίδα της εφημ. ΕΞΠΡΕΣ με θέμα “ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”  που έγινε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ  στην Πάτρα, συμμετείχε ο βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος. Στην σύντομη παρέμβασή του, δόθηκε η δυνατότητα να διατυπώσει την άποψη πως: “σε μία απούσα κυβέρνηση από τα αναπτυξιακά ζητήματα ιδιαίτερα της περιφέρειας, με μία διαρκή και σκληρή φοροεισπρακτική πολιτική που οδηγεί συνεχώς και σε μεγαλύτερα αδιέξοδα, κάθε προσπάθεια που γίνεται, ειδικά στην περιφέρεια σαν αυτή της ημερίδας έχει σημαντικό παρεμβατικό ρόλο. Για τούτο τέτοιες σοβαρές πρωτοβουλίες  πρέπει να έχουν και συνέχεια για να τονωθεί η χαμένη προσδοκία…η εγκατάλειψη της ελπίδας της μικρομεσαίας επιχείρησης…η ελπίδα της κοινωνίας”

Ο Αχαιός Βουλευτής επίσης τόνισε: “Σε περίοδο οικονομικών και όχι μόνο κρίσεων, ιστορικά έχει αποδειχθεί, πως πρωτοβουλίες από τοπικές κοινωνίες έβαλαν  σημαντικά θεμέλια ανάπτυξης στην περιοχή τους και στην χώρα” και συνέχισε : “Η θεματολογία που παρουσιάσθηκε στην ημερίδα και οι εισηγήσεις είναι σε απόλυτα θετική κατεύθυνση και δείχνουν τον δρόμο για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η κεντρική διοίκηση της χώρας, ώστε να βγούμε από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε στον ένα χρόνο διακυβέρνησης.”

 

Ο Ν. Νικολόπουλος κατέληξε ως εξής: “Στο μίγμα της πολιτικής που έχει εγκαταλειφθεί σαν πολιτική, πρωτεύοντα ρόλο έχουν οι επενδύσεις μικρές και μεγάλες που μέσα σε πλαίσια είναι ευπρόσδεκτες. Και αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει η ίδια η κοινωνία. Πρέπει κάποτε η κυβέρνηση να το κατανοήσει αυτό”.

 

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η αυτόματη αναδίπλωση της Π. Μπουφούνου που  είναι πρόεδρος του Investement Greece όταν ο Βουλευτής αμφισβήτησε την ειλικρίνεια των ανακοινώσεων περί της πορείας του μεγάλου έργου του Αυτοκινητοδρομίου. Η διορισμένη από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει ελεγχθεί, έχει αξιολογηθεί και έχει προωθηθεί η επένδυση που θα γίνει στην Χαλανδρίτσα.

 
 
 
 
 

Παρουσία  του Υφυπουργού Σπ. Κουβέλη, ο Ν. Νικολόπουλος διέκοψε και πληροφόρησε τον  κ. Φλωράτο και τους άλλους συμμετέχοντες ότι πρόσφατη απάντηση του αρμόδιου Υπουργού στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, έλεγε ότι ακόμα ....”δεν έχουν δει τον φάκελο”!!!Έκανε πίσω και ψελλίζοντας η αρμόδια των επενδύσεων είπε : “έτσι με πληροφόρησαν είπαν οι αρμόδιες υπηρεσίες πριν λίγες ημέρες...” Ο Ν. Νικολόπουλος επέμεινε : “Δηλαδή έγινε το εισηγητικό; υπογράψατε εσείς, μπαίνει στην γνωμοδοτική επιτροπή του αναπτυξιακού νόμου; Η σιωπή δεν είναι απάντηση” είπε ο μαχητικός Βουλευτής

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος