Loading...
 Start Page
“Δεν θα σταματήσουμε. Φάγαμε το βόδι και έμεινε η ουρά. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ; Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ή Ο Δ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ;
“Δεν θα σταματήσουμε. Φάγαμε το βόδι και έμεινε η ουρά. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ; Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ή Ο Δ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ;

 

 

Ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος θα επιδιώξει να πάρει από την κυβέρνηση θετικές απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα των πολιτών που κατοικούν στις περιοχές Βελβίτσι και Μπάλα, με μία νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση, για την επίμαχη, επικείμενη όδευση των πυλώνων υψηλής τάσης της Δ.Ε.Η, που αν δεν αλλάξει, θα θίξει ιδιωτικές περιουσίες και επιχειρήσεις ενώ θα επιφέρει περιβαλλοντική καταστροφή σε προστατευόμενες δασικές εκτάσεις.

Με αυτή την δέσμευση έκλεισε την τοποθέτηση του στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι εξέθεσαν το πρόβλημα με κάθε λεπτομέρεια ζητώντας από τον κ. Νικολόπουλο, όπως και από όλους τους παρευρισκομένους αιρετούς, να αναλάβει και αυτός από την πλευρά του, πρωτοβουλία για να αντιληφθεί το Υπουργείο όχι μόνο την αδικία σε βάρος των πολιτών αλλά και την επικείμενη περιβαλλοντική καταστροφή από τον σχεδιασμό της Δ.Ε.Η.

 

“Χρόνια τώρα ήμουν παρών” είπε ο Ν. Νικολόπουλος, “με συνέπεια και αγωνιστικότητα μαζί με τους κατοίκους του Κεφαλοβρύσου, του Σαραβαλίου, της Κρήνης, της Θέας, της Καλλιθέας, της συνοικίας Μακρυγιάννη κ.α. περιοχών, που πάσχιζαν μόνοι πολλές φορές, για την απομάκρυνση των πυλώνων.

Δυστυχώς όμως ανάλογα με ποιο κόμμα ήταν στην Κυβέρνηση, άλλοι έφευγαν και άλλοι έρχονταν ως σύμμαχοι. Το ίδιο ζούμε και σήμερα.

Κάποιοι που “έσκιζαν τα...ιμάτια τους” τώρα “σκίζουν τα...κολλάρα τους”.

Γέμισε ο τόπος από “κότες και παπιά”.

Οι “τίγρεις έγιναν γατούλες” και δίνουν  το δικαίωμα να τους εκθέτει και να τους διαπομπεύει ο “σύντροφος” τους Υπουργός. Οδύνη για το κατάντημα...Ο Δ. Κατσικόπουλος έχει υποχρέωση να συγκαλέσει άμεσα Νομαρχιακό Συμβούλιο και να ακυρώσει την προηγούμενη απόφαση, αν τολμά.!!!! Και τότε αφού ομολογήσει ότι είχε δίκιο ο Δήμαρχος και όχι ο Νομάρχης και ότι έπρεπε να φορέσει το “καπέλο” του υποψηφίου Δημάρχου για να αντιληφθεί το ζήτημα, θα μπορεί να λέει στον Υπουργό ότι εκφράζει το λαό της περιοχής.....

Πίσω όμως από τις πλάτες των συμβούλων, των εκπροσώπων του λαού δεν έχει το δικαίωμα να ποδοπατά την απόφαση της “τοπικής βουλής” λέγοντας στον κ. Μανιάτη, “Κάναμε λάθος.

Μην λαμβάνεις υπόψη σου την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, υπέγραψε την ΚΥΑ”.

Ο Αχαιός Βουλευτής σε δηλώσεις του από τον χώρο της συγκέντρωσης προς τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς μεταξύ άλλων θύμισε : “Η πίεση όλων τότε, έφερε την ΔΕΗ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Με εντολή της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, υποχώρησε και εκεί που για χρόνια έλεγε “δεν γίνεται και αποκλείεται” δέχτηκε να εκτελέσει ένα μοναδικό έργο στο Δήμο Πατρέων. Σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας η ΔΕΗ -ποτέ μα ποτέ- δεν διέθεσε τόσα πολλά εκατομμύρια (90 εκ.) ευρώ, για την υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης. Η ευθύνη του Α. Φούρα να αφήσει έξω αυτό το τμήμα είναι τεράστια. Πίστευε ότι με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κατάφερνε το ελάχιστο δηλαδή το υπόλοιπο της όδευσης. Να που σήμερα όμως μας φοβίζει και μας καλεί να υποχωρήσουμε, για να μην χάσουμε και όλα όσα πετύχαμε με την Κυβέρνηση της  Νέας  Δημοκρατίας”.

 

 

Ο Ν. Νικολόπουλος που συμμετείχε δυναμικά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο Βελβίτσι απεδέχθη, την πρόταση τους να γίνει μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα λέγοντας : “Θα είμαι μέχρι τέλους μαζί σας,  καλώ και όλους όσους ήσαν μαζί μας επί Νέας Δημοκρατίας. Έμεινε μόνον η ουρά για το ΠΑΣΟΚ. που φάγαμε το βόδι θα σταματήσουμε; Μπορούμε να πετύχουμε το έργο να γίνει σωστό και ολοκληρωμένο”.


Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος