Loading...
 Start Page
«Στις εκλογές που έρχονται αναμετρώνται οι.. ελεύθεροι με τους δεσμευμένους»

«Εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και για τον λόγο αυτό, εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και κυρίως, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να κατανοήσουν όλοι ότι το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο της χώρας μας, εδώ που την έφτασε η λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ, είναι η ενότητα του λαού μας και η δημιουργία ενός μεγάλου και αραγούς λαϊκού μετώπου, που στο πλευρό του Προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, θα διεκδικήσει την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης».

 

Με αυτά τα λόγια, ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος, με τα οποία συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, να «ανεβάσουν» στο φουλ τους ρυθμούς εργασίας τους, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι κάλπες δεν είναι μακριά και η καταρρέουσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όριά της.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε: «Θυμηθείτε πως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ούτε τώρα λοιπόν, στο πρόβλημα χρέους που αντιμετωπίζει η χώρα μας, υπάρχει αδιέξοδο. Η ισχυρή λαϊκή ετυμηγορία κατ’ αρχήν και η σκληρή και στοχευμένη δουλειά της παράταξής μας κατά δεύτερον, θα δώσουν τη λύση. Το πιστεύουμε ακράδαντα, έχουμε επεξεργαστεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας ένα ελπιδοφόρο σχέδιο και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα στην προσπάθεια για μια… νέα περηφάνια της Ελλάδας. Γιατί στις εκλογές που έρχονται, δεν θα αναμετρηθούν κόμματα και ιδέες όπως ίσχυσαν σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο. Θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της Ελλάδας με τις δυνάμεις που… δεν θέλουν την Ελλάδα και μισούν ό,τιδήποτε εθνικό. Γι’ αυτό και το έσβησαν από παντού… Θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της πραγματικής προόδου με τις δυνάμεις της ουσιαστικής και πιο ακραίας σφαγής των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Η νέα μεταπολίτευση ξεκίνησε! Με μια μεγάλη αναμέτρηση: Οι μη υποταγμένοι εναντίον των υποταγμένων. Οι ελεύθεροι απέναντι στους δεσμευσμένους…»

 

Αναφερόμενος και στις πρόσφατες εξελίξεις, ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε πως η Ε.Ε. «γλιστράει» ολοένα και περισσότερο σε επικίνδυνα και άγνωστα βάραθρα, τα οποία απαιτούν ύψιστη προσοχή. «Αν οι ηγέτες της Ευρώπης δεν προσέξουν, ο κίνδυνος ενός πιστωτικού γεγονότος που θα ταράξει την Ευρώπη και μπορεί να σμπαραλιάσει όλο το οικοδόμημα του ευρώ, είναι προ των πυλών» ανέφερε, προσθέτοντας πως με βάση τις προγνώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το 2012 θα είναι χειρότερο ακόμη και από το εξαιρετικά δύσκολο 2011.

 

«Γι’ αυτό υποστηρίζουμε πως πρέπει να τελειώσει πια αυτό το σίριαλ! Λέμε πως χρειάζεται άλλη συνταγή. Να βάλουμε, επιτέλους τέλος στον εφιάλτη των διαρκών φοροεπιδρομών και να δώσουμε τη δυνατότητα στη κοινωνία να αναπνεύσει, να καταναλώσει και να τζιράρει χρήμα που θα μπει στα κρατικά ταμεία. Λέμε πως η Ελλάδα πρέπει να δώσει ουσιαστικά κίνητρα επενδύσεων και να μπει ένα ουσιαστικό τέλος στη γραφειοκρατία. Τέλος, να σοβαρευτούμε επιτέλους σε ό,τι αφορά τον δημόσιο τομέα! Δεν χρειάζονται «σφαγές» εργαζομένων. Αλλά όχι και από τη μία να βγάζουμε εργαζόμενους στην εφεδρεία, ενώ από την άλλη έχουμε διορίσει 25.000, όπως έκανε επί δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ…» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, ζητώντας από όλους να μεταφέρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στη κοινωνία.

 

Σχεδόν όλα σε αυτή τη ζωή ξεκινούν με ένα… χαμόγελο. Ας αφήσουμε χώρο για ένα χαμόγελο λοιπόν. Ας πούμε σε όλους: Τέρμα η θλίψη και η απαισιοδοξία! Είμαστε η φύτρα η καλή, που ξέρει να γεννάει!».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος