Loading...
 Start Page
Τώρα που το κομματικό τους καράβι βουλιάζει και που το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πια να κυβερνήσει την χώρα η ετυμηγορία του λαού σε λίγες μέρες θα το επιβεβαιώσει

«Τώρα που το κομματικό τους καράβι βουλιάζει και που το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πια να κυβερνήσει την χώρα η ετυμηγορία του λαού σε λίγες μέρες θα το επιβεβαιώσει» σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την υποτονική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου στο γήπεδο της ΕΑΠ.

 

«Ο Παπανδρέου είναι ανεξάντλητος σε υβριστικές επιθέσεις εναντίον του Προέδρου της ΝΔ. Όμως δεν είπε ούτε κουβέντα για την κρυφή ατζέντα που είναι πίσω από τον πολιτικό εκβιασμό για πρόωρες εκλογές» συνέχισε ο κ. Νικολόπουλος, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Πάγκαλος δεν έχει ανασκευάσει τα όσα είπε περί «αναδιάρθρωσης του χρέους».

 

«Ο κ. Παπανδρέου ήρθε στην πόλη μας για να μας εκβιάσει. Ζούμε την απόλυτη παράνοια. Μας απείλησε ο κ. Παπανδρέου ότι αν καταψηφίσουμε τον κ. Κατσιφάρα και τον κ. Κατσικόπουλο τότε θα κάνει πρόωρες εκλογές. Θα γίνει «κατσικοπόδαρος» και θα «δραπετεύσει». Δεν μας εξήγησε γιατί δεν περιμένει λίγους μήνες να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα από την πολιτική που ακολουθεί για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού. Φαίνεται ότι μέχρι εκεί καταλαβαίνει ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα και θα το πει με την ψήφο του την Κυριακή. Ζητάει «νομιμοποίηση» για το μνημόνιο που υπέγραψε και εξουσιοδότηση για ακόμα σκληρότερα μέτρα. Ζητάει «άφεση αμαρτιών» για τα αξέχαστο «λεφτά υπάρχουν» που μας έλεγε από την πλατεία Γεωργίου. Η μόνη απειλή που έχει ο Ελληνικός λαός μπροστά του τώρα είναι καινούρια μέτρα Παπανδρέου» επεσήμανε ο Αχαιός πολιτικός, που παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. επιδεικνύει αταλάντευτη στάση ευθύνης από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα.

 

«Ζητά μέτρα ανάπτυξης. Έχει ήδη ψηφίσει τριάντα (30) από τα εξήντα (60) νομοθετήματα, όταν το ΠΑΣΟΚ μονίμως έλεγε «σε όλα όχι».  Ανέδειξε την απαίτηση να σταθούμε όσο πιο σύντομα γίνεται μόνοι μας στα πόδια μας» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, σημειώνοντας ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στην Πάτρα υπήρξε πολύ κατώτερη ακόμα και των προσδοκιών των ιδίων των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

 

«Ήρθε να μας πει για το αμφιβόλου… ποιότητας μνημόνιο συνεργασίας και όχι παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου, για το νέο λιμάνι που με ευθύνη της δικής του κυβέρνησης δεν λειτουργεί ακόμα και για το ότι θα είναι… δίπλα μας στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής! Θυμήθηκε το αυτοκινητοδρόμιο, χωρίς να πει κουβέντα όμως για το πότε επιτέλους θα ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο,  αλλά και τους οδικούς άξονες που ξεκίνησε η κυβέρνηση Καραμανλή! Θυμήθηκε και το περίφημο σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών, αναφέροντας πως τώρα θα περάσει στην Βουλή, ενώ σύμφωνα με παλιότερες υποσχέσεις του ήταν έτοιμο να εφαρμοστεί από την πρώτη κιόλας μέρα της διακυβέρνησής του… Λυπούμαστε κ. Παπανδρέου. Επαναλαμβάνεστε μονότονα. Σαν αντίλαλος που σιγά – σιγά σβήνει…» κατέληξε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος