Loading...
 Start Page
«Έσχατο Μέτρο, η Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης»  Κέρδος : 2 χρόνια λιγότερα της καταστροφικής πολιτικής Παπανδρέου


«Η λύση της Κυβέρνησης Εθνικής ανάγκης, μεσούσης μιας κοινοβουλευτικής περιόδου, αποτελεί έσχατο μέτρο για τη μετάβαση της χώρας προς τις Εκλογές.

Το εθνικό στοίχημα σήμερα είναι, η προστασία της Κυβέρνησης που γέννησε η συναίνεση από τους «βαθείς κομματικούς μηχανισμούς», που σε συνδυασμό με κερδοσκοπικούς κύκλους του εξωτερικού, μπορούν να  αναχαιτίσουν κάθε βήμα προς τα εμπρός.

Είναι σαφές ότι, αντικειμενικός στόχος της νέας Κυβέρνησης, αλλά και όλων μας, είναι η διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού, του εθνικού συμφέροντος, της ακεραιότητας της Πατρίδας και της ομαλής μετάβασής της προς την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού», αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.

Και συνέχισε τονίζοντας : «Μόνο η βούληση του λαού όπως αυτή θα αποτυπωθεί από την ειρηνική προσφυγή στις κάλπες μπορεί να δώσει καθαρή λύση για το αύριο.  Μόνο μία Κυβέρνηση που προκύπτει από εκλογές μπορεί να απαντήσει σε προσδοκίες και να δημιουργήσει βάσιμες ελπίδες και προοπτική.

Πιστεύουμε στην εθνική και κοινωνική ενότητα και απορρίπτουμε το χάος. Οι στιγμές για όλους μας είναι μεγάλες. Η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής αξιοπρέπειας είναι οι πυλώνες στους οποίους βασίζεται η φιλοσοφία μας, ενώ  το διαχρονικό αίτημα του ελληνικού λαού για ανεξαρτησία και ελευθερία, με κάθε τίμημα, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξης και της αποστολής της Παράταξή μας. Αυτές είναι οι αξίες που υπαγορεύουν την πολιτική μας ατζέντα απέναντι στη νέα Κυβέρνηση.

Αναφορικά δε, με τις δανειακές συμβάσεις της χώρας μας, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Ελλάδα ως επίσημη κρατική οντότητα οφείλει να τις σεβαστεί με κάθε τρόπο. Οι πράξεις των κρατών έχουν συνέχεια και τιμώνται διαχρονικά διεθνώς, ανεξάρτητα των πολιτικών μεταβολών στο εσωτερικό τους. Δυστυχώς, σήμερα ως χώρα έχουμε να διαβούμε ένα ακόμα σκόπελο, αυτό της  αποκατάστασης της αξιοπιστίας της Ελλάδας που επλήγη, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Όλι Ρεν, από το τέχνασμα του Γ. Παπανδρέου περί δημοψηφίσματος.

Σήμερα, το μήνυμα προς τη νέα Κυβέρνηση είναι σαφές και υπαγορεύεται τόσο από τις εξελίξεις στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό που μας πιέζουν αφόρητα για να προχωρήσουμε γρήγορα. Οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι αγωνιούν και παρακολουθούν αμήχανοι. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Η εκταμίευση της 6ης δόσης, η κύρωση της δανειακής σύμβασης, η εφαρμογή της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στη διαγραφή του ελληνικού χρέους, όπως και η παροχή του νέου δανείου, δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, απαιτούν σοβαρή και συστηματική προσπάθεια».

Ο Αχαιός πολιτικός κατέληξε επισημαίνοντας τα εξής: «Σε όλους πρέπει να καταστεί σαφές ότι, οι Έλληνες «διάβηκαν  τον Ρουβίκωνα». Μαζί  με τον Ελληνικό λαό και οι πολιτικές δυνάμεις. Τώρα  δεν πρέπει και δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, υπάρχει δρόμος μόνο προς τα εμπρός! Οι πολίτες, η οικονομία και οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν και μας το ζητούν: βιώσιμες  λύσεις, τώρα»!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος