Loading...
 Start Page
Συνάντηση στελεχών Νίκου Νικολόπουλου περιοχή Δύμης


Σε μια εποχή που όλοι μιλούν για την κρίση του πολιτικού συστήματος και της έντονη αμφισβήτησή του από τους πολίτες, αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία πως οι πολίτες δεν απαξιώνουν συλλήβδην την πολιτική, ούτε αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο όλα τα πρόσωπα που εκφράζουν πολιτική άποψη και εκπροσωπούν απόψεις και επιχειρήματα, εφόσον αυτά τα πρόσωπα δεν κρύφτηκαν ποτέ από τον λαό και μπορούν να ακουμπήσουν τον παλμό της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό αποδείχτηκε και το βραδάκι της Πέμπτης, στην Κ. Αχαΐα, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και Τομεάρχης Εργασίας του Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, με δεκάδες στελέχη της παράταξης, αλλά και πολλούς ακόμα πολίτες.

Ήταν μια όμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα συγκέντρωση, στην οποία ειπώθηκαν πολλές και σκληρές αλήθειες μεταξύ πολιτών που έγιναν μια μεγάλη «παρέα» και κατέθεσαν τους προβληματισμούς, την οργή, αλλά και τις ελπίδες τους.

Κατά την διάρκειά της, ο Αχαιός πολιτικός τόνισε πως οι απλοί πολίτες στις μέρες μας, είτε στις πλατείες, είτε στα καφενεία, είτε οπουδήποτε αλλού, πετυχαίνουν αυτό που απαιτεί η ίδια η εποχή αλλά δείχνουν να μην έχουν καταλάβει αρκετές πολιτικές δυνάμεις και κυρίως το «κυβερνητικό κομμάτι» του ΠΑΣΟΚ: Συνεννόηση και συνέργεια. Κοινή προσπάθεια για να ανατραπεί η αδιέξοδη πορεία της χώρας και για να επανέλθει η ελπίδα της προκοπής και του αξιοπρεπούς μεροκάματου για τον Έλληνα.

Ο κ. Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στην κυβέρνηση μιλάνε για συναίνεση…  Ποια συναίνεση εννοούν, όμως; Να τους δώσει ο Αντώνης Σαμαράς συγχωροχάρτι για τα τραγικά λάθη που έκαναν και να υπογράψει μαζί τους τα νέα και ακόμα τραγικότερα λάθη τους; Μα, δεν βλέπουν πως ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει πετύχει την πιο σπουδαία συναίνεση; Να απορρίπτει μαζικά την πολιτική τους!

Αυτό τονίζει διαρκώς και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Επαναλαμβάνει πως δεν μπορεί να δώσει συναίνεση στο λάθος και τους λέει “αλλάξτε πολιτική και ελάτε να πάμε μαζί να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο”. Επιμένουν να ακολουθούν τον κατηφορικό δρόμο τους…  Εμείς, ωστόσο, στη Νέα Δημοκρατία έχουμε ήδη ένα ολοκληρωμένο οικονομικό σχέδιο. Και το εκφράσαμε δημόσια. Με προτάσεις καίριες και στοχευμένες που εγγυώνται μια… δύσκολη αλλά ανοδική πορεία. Μια πορεία ελπίδας και πάλι, για όλους τους Έλληνες!»

Τέλος, αναφερόμενος στα θέματα εργασίας / ανεργίας που «καίνε» κάθε ελληνική οικογένεια, επεσήμανε: «Μια χώρα που πάει καλά, δημιουργεί θέσεις εργασίας, παράγει πλούτο. Και μόνο από το γεγονός πως η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καταλαβαίνει και ο πιο ανίδεος πως η χώρα δεν πάει καλά. Όμως, το έχω πει πολλές φορές, πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι. Πρόσωπα… της ανεργίας, χωρίς ελπίδα και αξιοπρέπεια. Τα ξέρω αυτά τα πρόσωπα. Τα βλέπω καθημερινά στο γραφείο, στους δρόμους, στην αγορά… Και θέλω να ξέρετε πως αυτά τα πρόσωπα με στοιχειώνουν. Με κάνουν έξαλλο με την πολιτική πρακτική που επιδεικτικά αδιαφορεί για την ανθρώπινη υπόσταση και κοιτάζει μόνο τα νούμερα και με την κυβερνητική τακτική των… χαρτογιακάδων της γυάλας! Αλλά, πιστέψτε με, θέλω να συνεχίσουν να με στοιχειώνουν… Και όταν αύριο, η Νέα Δημοκρατία θα γίνει και πάλι κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς, πρωθυπουργός, να εξακολουθώ να διακατέχομαι από την ίδια οργή και ορμή, ώστε να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο νέο πρόσωπο της ελπίδας. Για να βάλουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο στοπ στον θάνατο της πατρίδας, των ονείρων και των ελπίδων μιας ολόκληρης γενιάς». 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος