Loading...
 Start Page
Ε ΤV :Μ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ- ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΝΕΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !

Βάζει τέλος στην διαπλοκή με νέα βραδινή εκπομπή ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ένα νέο μαχητικό ραντεβού θα έχουν σύντομα οι τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» με τον Νίκο Νικολόπουλο. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της χθεσινής πρωινής εκπομπής του καναλιού «Ε», «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να προβάλλεται μια νέα, βραδινή, αποκαλυπτική, μαχητική εκπομπή που θα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και θα ξεσκεπάζει σκάνδαλα μέχρι να μπουν, με την συμμετοχή και την βοήθεια των τηλεθεατών, όλοι όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση στην φυλακή.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ σώζετε την περιουσία σας αν πληρώσετε στην εφορία ένα μικρό πόσο!

Σωτήριες πληροφορίες για τους Έλληνες φορολογούμενους έδωσαν στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών και ο Βαγγέλης Καραγρηγορίου, Φοροτεχνικός, που ήταν καλεσμένοι της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου που συμπαρουσιάζει μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Οι έμπειροι επιστήμονες προειδοποίησαν πως το 2014 θα υπάρξει τρομερό πρόβλημα με τις κατασχέσεις ακινήτων και πρωτοφανής επίθεση στην ιδιωτική περιουσία, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, κτλ. ενώ ο Τ. Αλεξιάδης διέψευσε δημοσιεύματα που έλεγαν πως αν δώσουν οι φορολογούμενοι κάποιο μικρό ποσό θα σώσουν τα σπίτια τους.

Απλήρωτοι 9 μήνες οι εργαζόμενοι - 18.000 Ευρώ η διευθύντρια

Χειμαρρώδης ήταν ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν κατά την σημερινή παρουσία του στην εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά». Ο Κώστας Κρετσής αποκάλυψε πως οι εργαζόμενοι έχουν προβλήματα στην μισθοδοσία τους από τον Αύγουστο του 2010 και τώρα είναι 9 μήνες απλήρωτοι την ώρα που το Νοσοκομείο πλήρωνε 5000 Ευρώ για δημόσιες σχέσεις σε μεγαλοδημοσιογράφο, 8.000-9.000 σε Διευθυντές και 18.000 σε Γενικούς Διευθυντές. Μάλιστα ο Πρόεδρος των εργαζομένων κατήγγειλε πως τους είχαν υποσχεθεί 3 μισθούς πριν τα Χριστούγεννα αλλά τελικά πήραν σε δόσεις ακόμα και το δώρο Χριστουγέννων.

Να σταματήσουμε την προσβολή του κοινού αισθήματος

Να σταματήσει η προσβολή του κοινού αισθήματος με την δύναμη του λαού που μπορεί να τους στείλει όλους στα σπίτια τους και την φυλακή ζήτησε ο Νίκος Νικολόπουλος αποκαλύπτοντας πως η Ελληνική Προεδρία θα κοστίσει 8,3 εκ. Ευρώ στον λαό που πεινά όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις δεκάδων τηλεθεατών που διαμαρτύρονταν για τις χαμηλές συντάξεις τους, τα ΚΕΠΑ, και την άδικη φορολογία. Μάλιστα ο Εργατολόγος Γιάννης Σωπασής αποκάλυψε πως έρχονται και άλλες μειώσεις μέχρι και 200 Ευρώ στις ήδη εξανεμισμένες συντάξεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε άμεσα από

τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών που αποκάλυψαν ότι οι ίδιοι ζουν με ποσά γύρω στα 360 Ευρώ τον μήνα.

Μπορεί η κ. Σακελαρίου να λαμβάνει 200.000 Ευρώ τον χρόνο;

Το ερώτημα αν την ίδια ώρα η κ. Σακελαρίου του ΤΧΣ μπορεί να λαμβάνει ετήσιο μισθό 200.000 Ευρώ τον χρόνο έθεσε στους τηλεθεατές η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», την ώρα μάλιστα που οι καλεσμένοι της εκπομπής κατέκριναν την στάση της κυβέρνησης να κάνει σύσκεψη και εν συνεχεία να πραγματοποιήσει δήλωση στήριξης της ο κ. Στουρνάρας αφού κάτι τέτοιο στέλνει πολιτικό μήνυμα σε όλους τους θεσμούς την ώρα μάλιστα που μόνο η δικαιοσύνη έχει την εκτίμηση του λαού γιατί βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος