Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος συνάντηση με τον Εθνικό Συντονιστή κατά της Διαφθοράς Ι. Τέντε

Νίκος Νικολόπουλος: «Η δικαιοσύνη και ο λαός ας βάλουν το χέρι τους. Διαφορετικά τίποτα δεν μας σώζει…»

Στο γραφείο του κ. Ιωάννη Τέντε, Εθνικού Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να του παραδώσει πλήθος κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, καταγγελιών και στοιχείων που αφορούν πολλές υποθέσεις με έντονη οσμή διαφθοράς.

Μεταφέροντας και την απαίτηση δεκάδων χιλιάδων πολιτών, μελών και φίλων του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αλλά και τηλεθεατών της εκπομπής «Μ’ ανοιχτά αυτιά», ο κ. Νικολόπουλος τόνισε την ανάγκη βαθιάς και ουσιαστικής κάθαρσης που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε να ικανοποιηθεί και το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας, η οποία βάλλεται πανταχόθεν, ενώ διαρκώς αποδεικνύεται ότι επί σειρά ετών, πολλοί «φούσκωσαν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς εις βάρος του τόπου.

Μετά την κατάθεση των στοιχείων, ο πρώην υφυπουργός, δήλωσε:

«Τρελοί χοροί εκατομμυρίων, μίζες ποτάμια, πολιτικοί και στελέχη της κρατικής μηχανής με βαθιές τσέπες. Και κοντά σε αυτά, φορολογικοί παράδεισοι made in Greece, αδέσποτες offshore, μηδενικοί έλεγχοι, δώρα σε μεγαλοεργολάβους που αθέτησαν συμβάσεις, εξακολουθητική σπατάλη προς ημέτερους. Όλα αυτά παρακολουθούν οι ξέπνοοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες στην Ελλάδα του 2014.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας.

Μεταφέραμε την απαίτηση χιλιάδων πολιτών στον κ. Ι. Τέντε, που επιθυμούν με την υπογραφή τους να συνδράμουν το έργο της Δικαιοσύνης, καθώς και την κραυγή αγωνίας όλων όσων επικοινωνούν μαζί μας κάθε μέρα στην εκπομπή μας, «Μ Ανοιχτά Αυτιά» και ζητούν την κάθαρση και την παραδειγματική τιμωρία όσων εγκλημάτησαν εις βάρος της πατρίδας και του λαού. Μας το ζήτησαν με την υπογραφή τους, πάνω από 20.000 Έλληνες. Και είμαστε ακόμα στα πρώτα εικοσιτετράωρα. Θα προστεθούν και άλλοι. Είμαι σίγουρος.

Η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη είναι η τελευταία καταφυγή μας. Μπορεί να γκρεμίσει την σαπίλα, να οδηγήσει τους κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στην Πατρίδα.

Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε και να καταθέσουμε όπου χρειαστεί, όπως υποσχεθήκαμε, όλα τα στοιχεία που έχουν φτάσει στα χέρια μας και όσα ακόμη έρθουν, για όλα τα σκάνδαλα, όλες τις μίζες, όλες τις υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής όσο ψηλά και αν φτάνουν, όποιον και αν αφορούν.

Γιατί εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος δεν έχουμε εξαρτήσεις, δεν μας κρατάει κανείς και δεν κρατάμε τίποτα στα συρτάρια μας.

Όλα στο φως για να λάμψει η αλήθεια και να ανατείλει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας.

Η δικαιοσύνη και ο λαός ας βάλουν το χέρι τους. Διαφορετικά τίποτα δεν μας σώζει…»

Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεση Μπόμπολα μετά από μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου

Εξάλλου, αναβλήθηκε η υπόθεση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο Ν. Νικολόπουλος κατά των Γεωργίου και Φωτίου Μπόμπολα, για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του, μέσω της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, με ενυπόγραφου ρεπορτάζ αγνώστου και πιθανόν ανύπαρκτου προσώπου με το όνομα «Πατρινός».

Ο δικηγόρος του κ. Μπόμπολα κ. Αλεξανδρίδης, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, πρόβαλε ως κώλυμα την ταυτόχρονη έκδοση άλλης υπόθεσης, σε άλλο δικαστήριο, του πατρός και του υιού Μπόμπολα.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος