Loading...
 Start Page
Με ανοικτά αυτιά - "Ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα; Η τρόικα ή ο Σαμαράς;"

"Δεν θέλω πολιτικές λινάτσες στην εκπομπή μου"

Πυρά εναντίον όσων κολακεύουν Υπουργούς της κυβέρνησης μόνο και μόνο για να...

εξασφαλίσουν την συμμετοχή των Υπουργών στην εκπομπή τους εξαπέλυσε ο Νίκος Νικολόπουλος που υπογράμμισε απευθυνόμενος στην πολυπληθή παρέα τηλεθεατών του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» πως ο ίδιος αρνείται να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο και δεν θέλει «πολιτικές λινάτσες» στην εκπομπή του.

Ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα; Η τρόικα ή ο Σαμαράς;

«Λύγισε» το τηλεφωνικό κέντρο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών της πρωινής εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» που απάντησαν στα δύο μεγάλα ερωτήματα της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου που συμπαρουσιάζει καθημερινά με την Αμέλια Αναστασάκη. Χιλιάδες e-mail, φαξ και SMS που με ελάχιστο κόστος μοιράζουν 1.000 Ευρώ κατέφτασαν με απαντήσεις στο ερώτημα «Ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα; Η τρόικα ή ο Σαμαράς;» αλλά και στο ερώτημα «θέλετε να μάθετε αυτούς που έχετε δίπλα σας;». Οι τηλεθεατές μάλιστα θα έχουν σύντομα, κάθε Τετάρτη βράδυ την δυνατότητα να απαντούν σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα και να στέλνουν μήνυμα στην εξουσία από την νέα βραδινή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου.

54-400Ευρώ κάτω οι συντάξεις ΑΜΕΣΑ!

Ένα σοκ θα ζήσουν οι συνταξιούχοι που θα δουν και άλλο ένα τσεκούρωμα στις συντάξεις τους. 2.707.000 Έλληνες συνταξιούχοι χάνουν από 54 - 400 Ευρώ τον μήνα, κάθε μήνα, γιατί ο Υπουργός, που, όπως είπε ο εργατολόγος Γ. Ρωμανιάς έχει ξεπεράσει κάθε όριο θρασύτητας, κάνει την παρακράτηση μεγαλύτερη αιφνιδιαστικά. Εισπράττοντας από σήμερα, από τον Φεβρουάριο του 2014 χρήματα του Δεκέμβρη του 2015, 2 ολόκληρα χρόνια νωρίτερα όπως είπε ο Γιώργος Ρωμανιάς. Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως το κράτος «τοκίζει» τα χρήματα των συνταξιούχων με 1,7% γιατί αυτό θα είναι τελικά το. «κέρδος» των συνταξιούχων!!!

Όλοι οι Έλληνες ίσοι - Η μόνη λύση για το ασφαλιστικό

Η εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» παρουσίασε με την βοήθεια του εργατολόγου Γιώργου Ρωμανιά και την λύση για το ασφαλιστικό σύστημα που έχει με επιτυχία εφαρμοστεί στην Αγγλία και τις Σκανδιναβικές χώρες, με εξαίρεση την Σουηδία που άλλαξε σύστημα και το μετάνιωσε πικρά.

Πλήρης ανατροπή για την σωτηρία

Ο Εργατολόγος Γ. Ρωμανιάς προτείνει το σύστημα Μπέβεριτζ, με το οποίο καταργούνται τα ασφαλιστικά ταμεία και πλέον οι παροχές θα δίνονται από αποκεντρωμένη κρατική υπηρεσία, ακόμα καταργούνται οι ασφαλιστικές εισφορές και στην θέση τους μπαίνει ένα «καπελάκι» στον φόρο εισοδήματος, για να έχουν όλοι οι Έλληνες, σε όλη τους την ζωή κοινή ασφάλιση.

Η πολιτική και οι αποκαλύψεις έχουν θέση στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά»

Την σημαία με το σύνθημα ζωής «Παπούλια παραιτήσου» που θα μοιράσει στις 27 Ιανουαρίου ο Νίκος Νικολόπουλος σε χιλιάδες μετέχοντες στο κίνημα της Ανατροπής παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά». Στο στούντιο του καναλιού «Ε» κατέφθασαν μάλιστα και οι πρώτοι τηλεθεατές που επιθυμούν να λάβουν τις πρώτες σημαίες ενώ ο Ν. Νικολόπουλος ζήτησε από όσους μπορούν να δημιουργήσουν τοπικούς πυρήνες σε όλη την Ελλάδα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Αμέλια Αναστασάκη υποδέχτηκαν όμως και πολιτικά στελέχη αλλά και δημοσιογράφους και σχολιαστές στο στούντιο της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» για να πουν τις απόψεις τους και να μάθει η μεγάλη παρέα της εκπομπής «Μ΄Ανοιχτά Αυτιά» όλη την αλήθεια. Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, ξεδίπλωσε το σχέδιο 10 ημερών - 10 μηνών και 10 ετών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη της χώρας, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που είναι ο μόνος τρόπος να έρθει η ανάπτυξη, με χρήματα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει εκεί όπου κάποιοι άλλοι κάνουν, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Κ. Ζαχαριάδης πως δεν τα βρίσκουν.

Ο Μάνος Κώνστας, Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου ξεδίπλωσε τις δράσεις του κόμματος του που όπως σημείωσε μάχεται για να ανακτήσει η πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία μέσα από ένα λαϊκό κίνημα για την εθνική προσπάθεια.

Αποκαλύψεις φωτιά έκανε όμως και Επιχειρησιακός Αναλυτής - Δημοσιογράφος Ανδρέας Παπακυριακόπουλος, που αναφέρθηκε και σε μία υπόθεση που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής με τους μετόχους πασίγνωστου ΜΜΕ που αναζητούνται σε 2 χώρες.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος