Loading...
 Start Page
E TV:Μ΄ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ 15/01- Οι ιδέες πολεμούνται μόνο με ιδέες!

Με «γερμανικό μοντέλο», κόντρα στο Σύνταγμα πάνε να αποκλείσουν την Χ.Α.

Απαντήσει απο τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Ανδρέα Δημητρόπουλο, στα όσα ακούγονται για την συμμετοχή ή μη της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και το αν μπορεί το ποινικό δίκαιο να εφαρμόζεται στα πολιτικά κόμματα έδωσε η εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη που προβάλλεται κάθε πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Ο κ. Δημητρόπουλος συμφώνησε με τον Νίκο Νικολόπουλο που επεσήμανε τον κίνδυνο το σημερινό, «προτεινόμενο» μοντέλο περιορισμού της λαϊκής βούλησης, να χρησιμοποιηθεί και κατά άλλων κομμάτων όπως του ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα με πρόσχημα την «επαναστατική» δράση και θύμισε πως στην Ελλάδα το Σύνταγμα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να τίθενται κόμματα εκτός νόμου!

Πάμε σε «γύψο» σημείωσε ο Νίκος Νικολόπουλος που αναρωτήθηκε γιατί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου αφήναν όλα τα κόμματα να λειτουργούν ακόμα και αυτά στα οποία, όπως είπε, στην νεολαία τους Αρχηγικό ρόλο είχαν σημερινοί βουλευτές σαν τον Μ. Βορίδη.

Οι Γερμανοί είχαν βγάλει εκτός νόμου τους κομμουνιστές!

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος απάντησε σε ερωτήματα των τηλεθεατών όπως αν δικαιούται κάποιος να στερεί την χρηματοδότηση νομίμου κόμματος και επεσήμανε πως στην Αγγλία υπήρχε υποψήφιος που ήταν φυλακισμένος ενώ στην Γερμανία είχαν θέσει εκτός νόμου το 1950 το Κομμουνιστικό Κόμμα και εν συνεχεία και το ναζιστικό αλλά και τα δύο επανεμφανιστήκαν με διαφορετικό όνομα! Για αυτό και όπως τόνισε ο Συνταγματολόγος το μέτρο πέρα από αντίθετο στο δικό μας Σύνταγμα δεν έχει νόημα και γιατί είναι απρόσφορο πρακτικά.

Οι ιδέες πολεμούνται μόνο με ιδέες!

Στο σχόλιο του ο Νίκος Νικολόπουλος αναρωτήθηκε, μεταφέροντας το ερώτημα χιλιάδων τηλεθεατών που στην κυριολεξία έβαλαν «φωτιά» στο τηλεφωνικό κέντρο του «Ε» και κατέκλυσαν με e-mail και sms την εκπομπή αν μόνο ο κύριος Ξηρός μπορεί να παίρνει άδειες αλλά όχι ο Βουλευτής, ακόμα και αν θέλει να πάει στην Βουλή για να ψηφίσει σε κρίσιμη ψηφοφορία, ενώ στο καταληκτικό του σχόλιο, ο Καθηγητής κ. Δημητρόπουλος που σέβεται όπως τόνισε όλες τις απόψεις που ακούγονται για το θέμα της Χρυσής Αυγής, τόνισε εκφράζοντας το γενικό αίσθημα πως οι ιδέες πολεμιούνται μόνο με ιδέες!

Σε ζωντανή σύνδεση ο Α. Σαμαράς από το Στρασβούργο

Σε απευθείας μετάδοση η διαρκώς αυξανόμενη παρέα της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» άκουσε τον Πρωθυπουργό από το Στρασβούργο να λέει πως στις Ευρωπαϊκές εκλογές οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν με πικρία για την κρίση με τον Νίκο Νικολόπουλο να σχολιάζει την ομιλία του Πρωθυπουργού αλλά και με τον καθηγητή κ. Δημητρόπουλο να σημειώνει πως η Ευρώπη δεν είναι πια αυτό που οραματίστηκαν οι δημιουργοί της.

Τράνταξε το πολιτικό σκηνικό το ερώτημα του Ν. Νικολόπουλου για την Λίστα Λαγκάρντ, τον Α. Σαμαρά και τον Α. Τσίπρα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τράνταξε τα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα καταγγέλλοντας στους τηλεθεατές του καναλιού «Ε» και της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» πως αυτός που έβλεπαν να κάθεται πίσω από τον Πρωθυπουργό στην ομιλία του στο Στρασβούργο ήταν ο άνθρωπος

για τον οποίο ρωτούσαν χτες την Βουλή αν είναι στην Λίστα Λαγκάρντ! «Πώς σας φαίνεται», ρώτησε τους τηλεθεατές ο Νίκος Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας «τι σήμα στέλνει; Τι συμβολίζει; Αν τον είχε μαζί του ο Τσίπρας ο Σαμαράς δεν θα του έλεγε καλώς ή κακώς ακούστηκε το όνομα του στην λίστα Λαγκάρντ, τι τον έχεις μαζί σου;».

ΟΧΙ, για να σωθεί ο τόπος.

Ο διαρκής διάλογος με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» αποκάλυψε και το όνομα του ψηφοδελτίου του Νίκου Νικολόπουλου. Με ένα ΟΧΙ το κίνημα της ανατροπής θα ζητήσει να φύγουν οι εθνικοί προδότες αφού αυτή ήταν η απόφαση χιλιάδων τηλεθεατών που απάντησαν στο ερώτημα «αυτοί που μας έβαλαν στο μνημόνιο είναι εθνικοί σωτήρες ή εθνικοί προδότες».

Σκάνδαλο! Εμπαίζουν τους φτωχούς πολίτες!

Καταπέλτης ήταν ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Χριστοδουλάκης, Πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ. Όπως αποκαλύφθηκε έχουν γίνει μόνο 1527 επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος στις δεκάδες χιλιάδες πολίτες που ζουν στο σκοτάδι και είχαν πιστέψει στις υποσχέσεις της κυβέρνησης. Ο καθηγητής όμως κατήγγειλε πως δεν είναι μόνο οι επανασυνδέσεις που αποκαλύπτουν την ανεπάρκεια της κυβέρνησης. Τεράστιο θέμα δημιουργεί η καταστροφή των χημικών της Συρίας στις θάλασσες μας. Στην Μεσόγειο. Ο ίδιος μάλιστα όπως κατήγγειλε πήρε τηλέφωνο και την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών που όμως δήλωσε άγνοια για το μείζον αυτό θέμα!

Η κοινωνία στο στούντιο του «Ε»

Μεγάλες αλήθειες είπαν οι σχολικοί φύλακες κ. Ηλίας Τσούνας και κ. Ευφροσύνη Ανδριοπούλου, Πρόεδρος και Γραμματέας Σχολικών Φυλάκων, οι άνθρωποι «πολλαπλών χρήσεων», όπως σημείωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» για να θυμίσουν πως η κυβέρνηση τους πέταξε στον δρόμο αφήνοντας αφύλακτα όχι μόνο τα σχολεία αλλά και ασύδοτους τους εμπόρους ναρκωτικών να βλάψουν ξανά μικρά παιδιά.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος