Loading...
 Start Page
Εργαζόμενοι Σκαραμαγκά: Ήμασταν απλήρωτοι και μας έλεγαν να πάμε στον Νικολόπουλο

Οργισμένες καταγγελίες για τον Γολγοθά που ζουν κατέθεσαν στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε» οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη, μαζί με τον Στρατιωτικό Αναλυτή Παναγιώτη Θεοδωρακίδη που θα είναι από τους πρώτους που θα φέρουν στοιχεία για την νέα βραδινή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο «Ε» η οποία θα αφυπνίσει συνειδήσεις αναδεικνύοντας τα σκάνδαλα που η αντιπολίτευση «πολυτελείας» δεν τολμά να χτυπήσει. Όπως κατήγγειλε ο Νίκος Πετρόπουλος, Συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η ΝΔ ξέχασε όσα έλεγε για το σκάνδαλο των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων ενώ όταν οι εργαζόμενοι πήγαιναν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να βρουν λύση ο τότε Υπουργός Π. Παναγιωτόπουλος τους έλεγε να πάνε στον Ν. Νικολόπουλο για να τους βρει λύση. Παρά τα προβλήματα όμως οι απλήρωτοι εργαζόμενοι που έβλεπαν τις μίζες να παίρνουν πάνω από τα κεφάλια τους και έχουν δει σπίτια συναδέλφων τους να διαλύονται από σοβαρότατα προβλήματα υγείας αλλά και οικονομικά, παραμένουν φύλακες της περιουσίας του Ελληνικού λαού, 22 ολόκληρους μήνες, με δικά τους έξοδα που βάζουν γιατί πιστεύουν ότι να Ναυπηγεία μπορούν να ζήσουν και αρνιούνται να δεχτούν πως αν μια φρεγάτα πάθει βλάβη θα πρέπει να ρυμουλκυθεί στην Τουρκία για επισκευές γιατί η Ελλάδα δεν θα έχει ναυπηγεία. Ναυπηγεία που είναι τα καλύτερα στην Ανατολική Μεσόγειο, και έφτιαξαν και βαγόνια για τον ΟΣΕ, το Τραμ και τον Προαστιακό αλλά τώρα λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης απαξιώνονται.

Τους ενώνει το συμφέρον - μας ενώνει η επιθυμία για λευτεριά

Να μην μένει μόνη στον αγώνα της η κάθε κοινωνική ομάδα, όπως είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, οι εκπαιδευτικοί, κτλ ζήτησε ο Νίκος Νικολόπουλος σε σχόλιο του σε συζήτηση που είχε με τον εκπαιδευτικό Δημήτρης Σακατζής από τους απολυμένους εκπαιδευτικούς που τα ΜΑΤ σταμάτησαν στα Τέμπη. Ο Νίκος Νικολόπουλος θύμισε μάλιστα πως όλοι οι μνημονιακοί είναι μαζί και πρέπει και όλοι οι αγωνιζόμενοι Έλληνες να μην είναι διασπασμένοι αλλά να συμπορευτούν με αγώνα, όπως των εκπαιδευτικών. Για τον αγώνα τον εκπαιδευτικών να κρατήσουν την δουλειά τους αλλά και να διασφαλίσουν πως οι μαθητές τους δεν θα στερηθούν την εκπαίδευση τους μίλησε ο Δημήτρης Σακατζής την ώρα που όπως κατήγγειλε κλείνουν τα δημόσια σχολεία και οι μαθητές αναγκάζονται να πάνε σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Ο εκπαιδευτικός κατήγγειλε μάλιστα την στάση της κυβέρνησης που απαγόρευσε στους απολυμένους εκπαιδευτικούς να περάσουν τα διόδια για να διαμαρτυρηθούν και μάλιστα την ώρα, που όπως είπε ο απολυμένος εκπαιδευτικός, ο κ. Μητσοτάκης απολύει όσους έχουν ΑΣΕΠ.

«Βόμβες» της Ραχήλ Μακρή - Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της διαγραφής Νταβρή

Η αδιαφορία για την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα στοίχησε σύμφωνα με την Ραχήλ Μακρή, Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την διαγραφή του Βουλευτή κ. Νταβρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η Βουλευτής μάλιστα, που ήταν καλεσμένη του Νίκου Νικολόπουλου και της Αμέλιας Αναστασάκη στην εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» του καναλιού «Ε», υπογράμμισε με νόημα πως η απόφαση για την διαγραφή του βουλευτή ήταν ομόφωνη και πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, χωρίς εσωκομματικά προβλήματα θα γυρίσουν σελίδα και τώρα μπορούν με μεγαλύτερη δυναμική να δώσουν τον αγώνα τους απέναντι στην εσχάτη προδοσία κατά του ελληνικού λαού, κόντρα στα συμφέροντα και την διαπλοκή, μετά και την δικαίωση, όπως τόνισε, του Πάνου Καμμένου για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα CDS. Η δυναμική Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε και όλα τα θέματα της επικαιρότητας ενώ ανοιχτή πρόσκληση για την συμμετοχή της, με την έγκριση και του Προέδρου της, στην μεγάλη, πρώτη συγκέντρωση, της λαϊκής πλημμυρίδας που θα φέρει την ανατροπή, της απηύθυνε στον «αέρα» της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος.

Τώρα ανοίγει ο «φάκελος» ΤΧΣ

Ένα ακόμα θέμα που απαιτούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες του κινήματος της ανατροπής να ανοίξει, και που θα είναι από τα πρώτα που θα απασχολήσουν την νέα βραδινή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου αφορά το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που σήμερα απέκτησε και έναν Ολλανδό στην διοίκηση του! Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα του ΤΧΣ για το οποίο από τον Αύγουστο του 2013 το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος είχε φέρει στο φως στοιχεία φωτιά γνωστοποιώντας στους Έλληνες πως την ώρα που ένας δάσκαλος παίρνει 800 Ευρώ το ΤΧΣ πλήρωνε μισθούς 4.900.000 Ευρώ και μάλιστα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Μισθός διευθυντού ΤΧΣ 185.000 το χρόνο. Ο Στουρνάρας πληρώνει με μισθό.''πείνας'' τον Διευθυντή του ΤΧΣ»

Δεν είναι εμπόρευμα τα κοινωνικά αγαθά - Να πληρώσει τα λάθη της η Τρόικα

Να θυμηθούν πως θα ήταν τα χωριά τους αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είχε την πεποίθηση πως τα κοινωνικά αγαθά δεν είναι εμπόρευμα και δεν φρόντιζε να φτάσουν παντού τα απαραίτητα για την διαβίωση όλων των Ελλήνων και στην τελευταία εσχατιά της χώρας ζήτησε από τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» ο Νίκος Νικολόπουλος που δέχτηκε και σήμερα χιλιάδες μηνύματα τηλεθεατών, κάποιοι μάλιστα από την επαρχία, έτοιμοι για το ταξίδι στην Αθήνα, που θέλουν να μετάσχουν στο ραντεβού για την ανατροπή στις 27 Ιανουαρίου όπου θα μοιραστούν και σημαίες με το σύνθημα «Παπούλια παραιτήσου». Οι χιλιάδες τηλεθεατές μάλιστα που καθημερινά πυκνώνουν την παρέα της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» απάντησαν και με καταιγισμό από e-mail, τηλεφωνήματα και SMS και στο ερώτημα «θα απαιτήσετε να επανορθώσει η Τρόικα για τα λάθη που έκανε στην Ελλάδα;» με ένα ηχηρό ΝΑΙ.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος