Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος πάρτι εκατομμυρίων επί χρόνια με τις ΜΚΟ

«Εγκληματική οργάνωση με αρχηγό πολιτικό πρόσωπο, δομή και ιεραρχία δρούσε επί χρόνια και ροκάνιζε τα δημόσια κονδύλια χρηματοδοτώντας ΜΚΟ-φαντάσματα».

Κατόπιν των καταιγιστικών αποκαλύψεων στην υπόθεση των ΜΚΟ, ο ανεξάρτητος Βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ανοικτά ΑΠΑΙΤΕΙ να αφήσουν τη Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη. Κοινοποιεί δε την ερώτηση του και προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας να ξεσκεπαστούν τα πολιτικά «κεφάλια» για να μην πέσει κουκούλωμα για μια ακόμη φορά, ενώ κάνει σαφή αναφορά για δράση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση.

Ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι έρευνες ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ο τότε υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τους αρμόδιους εισαγγελείς να ερευνήσουν την κατάληξη εκατ. ευρώ που δόθηκαν, κυρίως, από το υπουργείο Εξωτερικών σε ΜΚΟ για διάφορες δράσεις. Συνολικά από το υπουργείο Εξωτερικών για τη δεκαετία 2000-2010 ελέγχονται περί τις 176 ΜΚΟ, που χρηματοδοτήθηκαν με 70 εκατ. ευρώ, ενώ χρηματοδοτήσεις υπήρξαν από διάφορους άλλους φορείς του Δημοσίου. Οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί για δύο από τις ελεγχόμενες.

Είχε προηγηθεί ερώτηση μου στη Βουλή που είχα απευθύνει προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλο, ο οποίος αφού επιτέλους αντιλήφθηκε τι γινόταν μέσα στο ίδιο του το «σπίτι», «σκούντηξε και ξύπνησε» τους θεσμικούς παράγοντες της Δικαιοσύνης.

Αναφερόμουν και κατήγγειλα τότε το τρελό πάρτι που είχαν στήσει τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος πίσω από αόρατες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Έτσι αποκαλύφθηκε το πάρτι των 176 αόρατων ΜΚΟ που απορρόφησαν εκατομμύρια από την ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ!

Αυτό που δεν λέγεται ακόμη ανοικτά ωστόσο, είναι ότι οι ΜΚΟ δεν υπέγραφαν και δεν έπαιρναν μόνες τους τα «πακέτα». Κάποιοι αποφάσιζαν και κάποιοι υπέγραφαν. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς προϊσταμένους των αρμόδιων Υπουργείων που δώριζαν κρατικό χρήμα για τη «διάδοση της ντομάτας στο Σουδάν» ή για την αναδάσωση του Αμαζονίου!!!

Οι «κύριοι» αυτοί έχουν όνομα και επώνυμο και μάλιστα βαρύ σαν ιστορία… Θα οδηγηθούν στη Βουλή οι υποθέσεις τους προς άρση ασυλίας; Οι «κύριοι» αυτοί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που δρούσε επί τουλάχιστον 10 χρόνια και ροκάνισαν μεγάλο μέρος του Δημοσίου Χρέους της χώρας. Θα τους δούμε σιδεροδέσμιους μέσα σε «θωρακισμένα τζιπ» με μασκοφόρους ένοπλους πράκτορες της Αστυνομίας;

Προσέξτε ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί φαινομενικά από απόσταση, αλλά μη γελιέστε θα κτυπήσει συστημικά και δημοκρατικά. Ο Έλληνας πολίτης έχει ήδη φτάσει στη Νέα Μεταπολίτευση. Δεν θα σπάσει ούτε θα καταστρέψει… για να τους διαλύσουν οι 200-300 αναρχικοί καθεστωτικοί δολοφόνοι που πάντα εμφανίζονται με ρόπαλα και καδρόνια.

Όχι κύριοι, ο Έλληνας πλέον δεν ζει κάτω από τις καθεστωτικές οδηγίες και τις κατευθυνόμενες συνδικαλιστικές διαταγές. Ο Έλληνας θα περιμένει την κάλπη κι εκεί θα ρίξει ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ και ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ σε όλους όσους κάνουν το Σύνταγμα και το Πολίτευμα κουρελούδες για να εξυπηρετούν τα κομματικά τους συμφέροντα και τα αφεντικά- μεγαλονταβατζήδες που έχουν καθίσει στο σβέρκο ενός ολόκληρου Έθνους και στην κυριολεξία του πίνουν το αίμα επί 40 χρόνια.

Πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κι αυτή η αρχή έγινε το 2000, όταν ο Κώστας Σημίτης εμφανιζόταν ως ο πρωθυπουργός μιας «ισχυρής Ελλάδας» και επέτρεπε στον υπουργό Εξωτερικών του, τον εμπνευστή της φράσης «Λεφτά υπάρχουν» κ. Γιώργο Παπανδρέου να μοιράζει δημόσιο χρήμα. Έτσι κάθε σύντροφος-συμμορίτης έστηνε μια ΜΚΟ και περνούσε από το νεοκλασσικό μέγαρο της λεωφόρου βασιλίσσης Σοφίας όπου εξασφάλιζε χρηματοδότηση από το υπουργείο Εξωτερικών!

Που πήγαινε το χρήμα αυτό; Μόνο στις βίλες, τα σκάφη και τα κότερα των εμπλεκομένων; Δεν νομίζω. H πίτα μοιράζεται κι εδώ όπως πάντα γίνεται στις συμμορίες… Δηλαδή πρώτα – πρώτα τα πολλά τα παίρνει ο Αρχηγός της συμμορίας και μετά τα ψίχουλα μοιράζονται στα λοιπά τα μέλη της συμμορίας… Και αυτό που έχουμε δει έως σήμερα είναι τα «ψίχουλα» από τα κλεμμένα. Τα πολλά είναι σε offshore με πατέντα στυλ-Άκη. Αυτά θα διερευνηθούν ή θα αρκεστούν οι Κυβερνώντες στο κουκούλωμα μέσω του ξεσκεπάσματος της «μαρίδας»;

Γιατί η γνώμη του κόσμου εκεί έξω είναι ότι τα λεφτά αυτά κατέληξαν σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και σε προσωπικούς λογαριασμούς Πολιτικών Αρχηγών. Με πατέντα Ζήμενς-Τσουκάτου… ή Άκη-Εξοπλισμών… και τόσες άλλες που θα τις μάθουμε μόλις εκδημοκρατιστεί η χώρα και αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη το έργο της.

Διότι σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή κ. Λέανδρο Ρακιντζή μόνο ένα 10% από τις ΜΚΟ δεν προχωρεί σε παράνομες ενέργειες διασαφηνίζοντας ότι «ζητήσαμε στοιχεία από τις Εφορίες για περίπου 3.000 ΜΚΟ που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδα την τελευταία 15ετία και διαπιστώνουμε από τις αρχικές ενδείξεις ότι μόνο ένα 10% από αυτές χρηματοδοτούνται κανονικά, τηρεί παραστατικά και δεν προχωρεί σε παράνομες ενέργειες».

Στο ίδιο ποσοστό παρανομίας αναφέρεται, μιλώντας στην εφημερίδα, και ο παραιτηθείς για αυτό τον λόγο το 2002, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, που σημειώνει ότι «είχα ζητήσει να μη δίνονται χρήματα σε ΜΚΟ αν δεν πιστοποιηθούν και δεν έχουν μια δεδομένη εμπειρία τριών ετών στα έργα που εμφανίζονταν να διεκπεραιώνουν . Όμως δεν είχα εισακουσθεί».

Γιατί δεν εισακούσθηκε ο κ. Ζαφειρόπουλος και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;

Αλήθεια τι έγινε το πόρισμα με τα Οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; Αυτής της Θηριώδους Εγκληματικής Οργάνωσης που ευθύνεται για την υπερχρέωση της χώρας επί 30 χρόνια, την υποθήκευση των αγέννητων Ελλήνων, τη ληστεία του δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος των Ελλήνων μέσω εκατοντάδων σκανδάλων (π.χ. χρηματιστήριο) και τελικώς την ολοκλήρωση της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μέσω της υπαγωγής της χώρας στο κατάπτυστο Μνημόνιο-άνευ όρων παράδοση της χώρας σε Ξένες Δυνάμεις.

Επισημαίνω το θέμα με σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή από το 2011 και υπογραμμίζω εμφατικά την υπόθεση με τις Κρατικές χορηγίες στην “I4CENSE”, ΜΚΟ με έδρα την Ελβετία που ανήκει στο αδελφό του τέως Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκο και η οποία έχει χρηματοδοτηθεί με πακτωλούς δημόσιου χρήματος.

Ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση της ανεξέλεγκτης και ατιμώρητης ΛΗΣΤΕΙΑΣ που γίνεται μπροστά στα μάτια του τη στιγμή που εκτός από χρήμα, οι ίδιοι αυτοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ του κλέβουν ότι πολυτιμότερο έχει: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Κλείνοντας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής τονίζει «ας μας απαντήσει ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο Υπουργός του της Δικαιοσύνης, αυτοί οι δυο που θα μείνουν στην ιστορία ως συνεχιστές των μελανότερων σελίδων της πολιτικής ιστορίας της χώρας μας, ως αυτοί που έβγαλαν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας το φάντασμα των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ και των Φυλακίσεων Βουλευτών και ολόκληρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων συλλήβδην:1. Θα αφήσετε τη Δικαιοσύνη, τους Εισαγγελείς και τους Ανακριτές ανεπηρέαστους να πράξουν το συνταγματικό έργο τους και να στείλουν τις υποθέσεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων για την υπόθεση των ΜΚΟ στη Βουλή για άρση της Ασυλίας τους ή θα τους νουθετήσετε όπως πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να προστατευθεί η Εγκληματική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ;

1.Θα αφήσετε τη Δικαιοσύνη, τους Εισαγγελείς και τους Ανακριτές ανεπηρέαστους να πράξουν το συνταγματικό έργο τους και να στείλουν τις υποθέσεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων για την υπόθεση των ΜΚΟ στη Βουλή για άρση της Ασυλίας τους ή θα τους νουθετήσετε όπως πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να προστατευθεί η Εγκληματική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ;

2.Το ΠΑΣΟΚ έχει εμπλακεί σε εκατοντάδες σκάνδαλα επί 35 έτη τουλάχιστον. Οι κλαδικές και τοπικές του Οργανώσεις έπαιρναν εντολές από τις αρμόδιες τομεακές επιτροπές του κόμματος όπου ηγούνταν Βουλευτές και οι οποίοι έπαιρναν εντολές από τον εκάστοτε «ΑΡΧΗΓΟ». Το ΠΑΣΟΚ επίσης με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης Υπουργών προσπάθησε να ποδηγετήσει το θεσμό της Δικαιοσύνης στη Χώρα μας. Πιστεύετε εσείς κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Εγκληματική Οργάνωση ή ΟΧΙ;

3.Τι θα πράξετε με το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; Πότε θα ενημερώσετε τη Βουλή και τους αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού επιτέλους;

4.Για την υπόθεση των ΜΚΟ υπάρχει η ισχυρή ένδειξη στη κοινή γνώμη για ύπαρξη Οργανωμένης Εγκληματικής Συμμορίας η οποία ταυτοχρόνως είναι και πολιτικό κόμμα. Τι θα πράξει η Κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη για την αποκάλυψη και τιμωρία της Εγκληματικής αυτής Οργάνωσης

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος