Loading...
 Start Page
Εγκύκλιος Νικολόπουλου για… Αποφυγή ομοιόμορφης ένδυσης!

Γραφείου Γενικού Γραμματέα Κινήματος

Εγκύκλιος

Με αφορμή το παραπεμπτικό που εστάλη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου , από τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητρόπουλου, βάσει του οποίου ζητείται η ποινική δίωξη σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. , ζητώ από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος ΑΝΑΤΡΟΠΗ να αποφεύγουν :

1) Την ομοιόμορφη ένδυση και υπόδηση

2) Το συντεταγμένο βάδισμα

3) Τη λήψη αρμοδιοτήτων και καθηκόντων στα πλαίσια λειτουργίας του κινήματος

4) Τη διάδοση των ιδεών του κινήματος

5) Την αγορά νεροπίστολων στα παιδιά τους

6) Τη συμμετοχή σε παιχνίδια χρωματισφαίρισης (paintball)

Ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Αναγκαία διευκρίνιση για την «ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ» του κινήματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Σε συνέχεια της «εγκυκλίου προς τα μέλη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», με την οποία θέλησα να σατιρίσω- μέρες καρναβαλικές που είναι- την επικίνδυνη για την Δημοκρατία, «ΕΝΤΟΛΗ» Σαμαρά- Βενιζέλου που όπως με όλα συμβαίνει, προτρέπει να φυλακισθούν όλοι οι Βουλευτές της Χ.Α, σας κοινοποιώ τις παρακάτω σκέψεις και ζητώ τα σχόλια σας.

Έχω την άποψη λοιπόν, ότι οι κυβερνητικοί πρόθυμοι υποτελείς, προσπαθούν να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα και οι μεγαλοδημοσιογράφοι να μας πείσουν, ότι μόνον οι μνημονιακοί είναι δημοκράτες υπεράνω πάσης υποψίας, παρ’ ότι στο άμεσο παρελθόν αυτοί οι ίδιοι υποστήριζαν μετά μανίας, το σάπιο και διεφθαρμένο καταρρέον καθεστώς, φυσικά για λογαριασμό των «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ» εργοδοτών τους.

Πιστεύω λοιπόν, ότι τα διλλήματα που τελευταία μας θέτουν είναι ψεύτικα και υποψιάζομαι ότι το ίδιο, ακόμα και ο φόβος του «εμφυλίου» που προβάλλουν, είναι ένας πολιτικός αντιπερισπασμός. Και όλα αυτά για να μην ξεχειλίσει η οργή των πολιτών, για να μην επισυμβεί η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, όλων των ακραίων οικονομικών και επιπλέον αντιδημοκρατικών μέτρων.

Είναι προτιμότερο νομίζουν να σφαζόμαστε μεταξύ μας για τη Χρυσή Αυγή, παρά να μας αφήσουν να οργανώσουμε ένα ρωμαλέο δημοκρατικό ανατρεπτικό αντικατοχικό κίνημα για να καταδικάσουμε τους προδότες σε ισόβια για το ξεπούλημα της χώρας μας και την ανθρωπιστική κρίση που επέφεραν με την έλευση της Τρόικας και τέλος για να κατάσχουμε τα κλοπιμαία από τους δοσίλογους, μαυραγορίτες, διαπλεκόμενους συνεργάτες τους!

Δυστυχώς αλλά σήμερα, που η κυβέρνηση του διδύμου της συμφοράς, με εντολές της Τρόικας μας ληστεύει, μας απαξιώνει, μας ξευτιλίζει.

Δυστυχώς αλλά σήμερα, που το Σύνταγμα παραβιάζεται.

Δυστυχώς σήμερα που ζούμε ό,τι πιο απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό μπορεί να ζήσει ένας λαός…

Πιστεύω πως σήμερα η Δημοκρατία και το φρόνημά μας, δεν κινδυνεύουν μόνο από τη Χρυσή Αυγή αλλά και από την εφαρμοζόμενη σκληρή αντιλαϊκή και αντεθνική μνημονιακή πολιτική.

Είμαι σίγουρος- δυστυχώς- ότι ο διάλογος περί Δημοκρατίας και μεταρρυθμίσεων, είναι η ασπιρίνη για τον καρκίνο που μας κατατρώει.

Όποιος «τσιμπήσει» είναι άξιος της μοίρας του…. και κάποιοι σίγουρα άξιοι του μισθού τους!!!

Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος έγραψε:

«Η θέληση μας μπορεί να κατανικήσει τη μοίρα μας»

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος