Loading...
 Start Page
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ: Νικολόπουλος από τη Θεσσαλονίκη: Ούτε μια ψήφος σε εκείνους που ξεπουλούν τη χώρα!!!

Να μην παραδώσουν ούτε μία ψήφο σε εκείνους που εκπροσωπούν την πολιτική της φτώχειας και του ξεπουλήματος της χώρας στις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάλεσε τους Θεσσαλονικείς ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της Κίνησης «Ανατροπή για την Ευρωβουλή», Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου.

«Όλοι μαζί για την Ανατροπή. Η Θεσσαλονίκη θα κάνει την Ανατροπή!» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, εγκαινιάζοντας από τη Θεσσαλονίκη τον προεκλογικό αγώνα του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στα μνημονιακά «χτυπήματα» που διαπίστωσε ο ίδιος κατά τις επαφές του με φορείς και εκπροσώπους συλλογικών και επαγγελματικών οργανώσεων της πόλης. «Και δυστυχώς, την κατάντια που διαπίστωσα στην Θεσσαλονίκη, την βλέπω πια φίλες και φίλοι σε όλη την χώρα και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά είναι πολύ έντονη πλέον ακόμα και στις μικρές κοινωνίες της υπαίθρου, οι οποίες - θεωρητικά - είχαν μεγαλύτερες 'αντοχές' και 'ανοχές' σε σχέση με τις αστικές κοινωνίες, οι οποίες έχουν πληγεί ανελέητα από τα χαράτσια, την ανεργία και την ύφεση», σημείωσε.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην τεράστια πολιτική σημασία των ευρωεκλογών για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, καθώς και στο ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να σταλεί, ότι δηλαδή οι Έλληνες ξαποστέλνουν το μνημόνιο και αρνούνται άλλες άδικες θυσίες, ότι δείχνουν στον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και το σύστημα που τους στηρίζει, ότι οι μέρες τους τελείωσαν! «Όσο τα 'μεγάλα αφεντικά' βλέπουν τους Έλληνες να σκύβουν το κεφάλι και απλά να προσπαθούν να επιζήσουν, τόσο πιο ξεδιάντροποι γίνονται! Όταν όμως ο λαός θα σηκώσει ανάστημα, όλοι αυτοί θα μετατραπούν σε ποντίκια που θα ψάχνουν τρύπα να χωθούν! Σας καλώ να σηκώσετε κεφάλι, λοιπόν. Να πείτε το 'ΟΧΙ' της πραγματικής ελπίδας και να κατατροπώσετε με την ψήφο σας, αυτούς που σας μετράνε μόνο ως νούμερα και όχι ως ανθρώπους. Μεταδώστε αυτό το μήνυμα, παντού. Πείτε σε όλους, ότι η μεγάλη ώρα έρχεται», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμπόρευση του με τους κ.κ. Β. Πολύδωρα και Χ. Ζώη, επισημαίνοντας την ανάγκη μίας μεγάλης συμμαχίας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, που αντιμάχονται το μνημόνιο και αρνούνται τη συνέχιση της φτωχοποίησης του λαού. «Όσο είμαστε χωρισμένοι, είμαστε αδύναμοι. Όταν ενωθούμε όμως, θα μας τρέμουν όλοι!», σχολίασε, προσθέτοντας ότι άλλωστε δεν τους χωρίζουν και πολλά, αφού ανήκουν όλοι στον χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, «δηλαδή την πιο μεγάλη και γνήσια λαϊκή παράταξη, που δεν αρνείται το δικαίωμα του ανθρώπου στην προσωπική προκοπή, αλλά λέει ένα κάθετο 'όχι' σε οτιδήποτε πληγώνει την πατρίδα και τον λαό, σε οτιδήποτε αντίκειται στις αξίες και τις παραδόσεις, καθώς και στην ασυδοσία του μεγάλου κεφαλαίου». «Ακόμα και πολλά να μας χώριζαν, όμως, εκείνο που μας ενώνει είναι το πιο μεγάλο: Να αναχαιτίσουμε την καταστροφή της χώρας!», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος σχολίασε τα λεγόμενα του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου ότι η τρόικα λειτουργεί για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων και μετατρέπει αιτήματα ιδιωτών σε δικά της αιτήματα. «Προσωπικά, καλωσορίζω λοιπόν τον συνάδελφο Μιχάλη Παπαδόπουλο στο 'αντιμνημονιακό μέτωπο' και περιμένω, μετά από αυτή την δημόσια καταγγελία του, να τα βροντήξει από το υπουργείο, καταγγέλλοντας και κάθε πολιτικό που θα δεχτεί τις απαιτήσεις της τρόικας! Θα το κάνει, άραγε; Ή θα μου αφήσει και πάλι το. προνόμιο να είμαι το μοναδικό κυβερνητικό στέλεχος που τα βρόντηξε, νωρίς-νωρίς, διαπιστώνοντας την κωλοτούμπα Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη -για να μην ξεχνιόμαστε - στις προεκλογικές εξαγγελίες τους;», είπε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Κίνησης «Ανατροπή για την Ευρωβουλή».

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος