Loading...
 Start Page
 Νικολόπουλος: «Ούτε ασυμβίβαστο μεταξύ… Ελλήνων και ψηφοφόρων, δεν τους σώζει!»

«Να τελειώσει με... την κοπτορραπτική του εκλογικού νόμου, γιατί όπως και να προσπαθούν να τον φτιάξουν, στα μέτρα τους δεν θα έρθει ποτέ», κάλεσε την κυβέρνηση ο Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε από το Βόλο όπου βρίσκεται και ρωτήθηκε σχετικά με το «ασυμβίβαστο βουλευτή – ευρωβουλευτή».

«Ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Μιχελάκης, αν θέλουν πραγματικό ασυμβίβαστο, ας το εφαρμόσουν και στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες. Αν τολμούν ας το κάνουν...» τόνισε ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής, κάνοντας λόγο για απελπισμένα τερτίπια μίας συγκυβέρνησης υπό κατάρρευση. «Η οικοδομική άδεια κατεδάφισης της κατοχικής συγκυβέρνησης θα υπογραφεί τον Μάιο από τον λαό και αυτό δεν αλλάζει, ό,τι και αν προσπαθήσουν να κάνουν. Ακόμα και ασυμβίβαστο των Ελλήνων πολιτών με τους... ψηφοφόρους των εκλογών να ψηφίσουν, οι ώρες τους είναι μετρημένες» πρόσθεσε.

«Έχω ένα δικαίωμα να λέω ότι η συγκυβέρνηση μου τραβάει... φωτογραφίες»

Εξάλλου, σε πιο προσωπικό ύφος, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι ο πανικός της συγκυβέρνησης για την καταλυτική απάντηση του ελληνικού λαού τον Μάιο, ενέχει και το στοιχείο της φοβίας για τη δυναμική της «Ανατροπής», όπως ξεκίνησε από την Αττική και επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. «Προς Θεού, δεν μάχομαι μόνο εγώ με το μνημόνιο και τους ντόπιους υπηρέτες του. Ωστόσο, μάλλον έχω ένα δικαίωμα να λέω ότι η συγκυβέρνηση μου τραβάει κάποιες... φωτογραφίες. Αρχικά, με την τροπολογία που προέβλεπε τρίμηνη προεκλογική περίοδο θέλησε να με απομακρύνει από το δημόσιο τηλεοπτικό βήμα. Τώρα, φέρνει το ασυμβίβαστο, προσπαθώντας να με στριμώξει. Γι' αυτό και τους έστειλα και εγώ ένα μήνυμα, στην επόμενη... φωτογραφία να με ενημερώσουν, ώστε να φτιάξω και το μαλλί! Τους ενημέρωσα δε, ότι μαζί μου θα σπαταλήσουν... πολλά φιλμ».

«Ο Στ. Θεοδωράκης θα πρέπει πια να απαντά σε καυτά ερωτήματα...»

Ο κ. Νικολόπουλος μίλησε και για το νέο κόμμα, «Ποτάμι», του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτες κάποιες τοποθετήσεις του νεόκοπου πολιτικού αρχηγού, όπως αυτές για την ΑΟΖ, «για την οποία δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στους λαούς της Ευρώπης»! «Τον κ. Θεοδωράκη, τον γνωρίσαμε μέσα από τα όμορφα ρεπορτάζ και τις καλές εκπομπές του, που όμως δεν έφεραν ποτέ στο φως ένα σκάνδαλο, ούτε χτύπησαν ποτέ την εξουσία και τους παραδιάδρομους. Τώρα πλέον, ως... πολιτικός, θα πάψει να αισθάνεται τόσο άνετα γιατί θα πρέπει και να απαντάει σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Φιλικά λοιπόν, τον καλώ να αναλογιστεί τις ευθύνες του έναντι των εθνικών θεμάτων και των δικαίων του ελληνικού λαού και όχι των... άλλων ευρωπαϊκών λαών. Και τον καλώ επίσης, να έρθει μαζί μας και να συνυπογράψει, μαζί με τους χιλιάδες πολίτες, τις μηνυτήριες αναφορές για τα μεγάλα σκάνδαλα και την εσχάτη προδοσία εις βάρος του ελληνικού λαού. Αναρωτιέμαι: Θα υπέγραφε μηνυτήριες αναφορές κατά των πρώην αφεντικών του για τα μεγάλα έργα; Θα μιλήσει για τα μεγάλα σκάνδαλα, για τα κλεμμένα και για τις λοβιτούρες; Θα αντισταθεί στην κ. Μέρκελ και τον κ. Σόϊμπλε; Πώς θα αντιμετωπίσει την λαίλαπα της φτώχιας; Για όλα αυτά, εγώ πάντως θα του στείλω και επιστολή και mail, καλώντας τον να εκφραστεί και να βρεθεί μαζί μας...»

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος