Loading...
 Start Page
Ν.Νικολόπουλος: Στον Σαμαρά τα είπα, αλλά… ο Τσίπρας τ' άκουσε...

«Εγώ στον Σαμαρά τα έλεγα, αλλά ο Τσίπρας και η Δούρου τα άκουσαν…» σχολίασε σε δηλώσεις του ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι η θεσμοθέτηση ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτή και ευρωβουλευτή είναι ακόμα μία κίνηση πανικού της συγκυβέρνησης να διασωθεί από τον εκλογικό διασυρμό του Μαΐου. «Ό,τι και να κάνουν, η σκληρή τιμωρία των Ελλήνων έρχεται…» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό να νομοθετήσει και για το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή (ή υπουργού) και υποψηφίου περιφερειάρχη ή δημάρχου.

«Στο κάτω – κάτω, ο ευρωβουλευτής δεν διαχειρίζεται δημόσια κονδύλια, ενώ οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι διαχειρίζονται εθνικό πλούτο» υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας: «Αν τολμούν ας το κάνουν… Αν όχι, αποδεικνύουν την φράση: “Με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω”. Εμείς όμως, θα τους τα λέμε «έξω από τα δόντια» κάθε μέρα και θα τους ξεμπροστιάζουμε κάθε μέρα…

Όπως τους ξεμπρόστιασαν και ο Τσίπρας με τη Δούρου, η οποία ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη Βουλή για να παραμείνει στην διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Ας κάνουν όλοι το ίδιο και ας το νομοθετήσει και η κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, κανένα από τα τερτίπια τους δεν είναι ικανό να τους σώσει. Ας βγούνε στην κοινωνία, αν μπορούν, να ρωτήσουν…».

«Το νέο κόμμα του κ. Θεοδωράκη θα πρέπει να απαντήσει ευθέως σε σημαντικά ζητήματα με προτάσεις»

Επίσης, ερωτώμενος σχετικά με το εάν το «Ποτάμι» μπορεί να αναχαιτίσει τις αντιμνημονιακές ψήφους στις εκλογές του Μαΐου, ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως οι ευρωεκλογές θα στείλουν ένα σαφές μήνυμα καταδίκης της μνημονιακής πολιτικής. Είναι επίσης βέβαιο, ότι το νεοπαγές κόμμα - για το οποίο ακόμα δεν έχουμε μάθει πολλά για τις θέσεις και τους ανθρώπους του – θα κληθεί να απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα που θα τεθούν το επόμενο διάστημα. Είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου; Στηρίζει τις απολύσεις; Θα καταγγείλει τις μίζες και τις λοβιτούρες, και θα ζητήσει πίσω τα κλεμμένα; Θα πάρει ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα για την Κύπρο, την Μακεδονία, την ΑΟΖ, κλπ;

Εάν αποδειχθεί ότι ο κ. Θεοδωράκης αποφάσισε πλέον να χτυπήσει στο στομάχι το σάπιο σύστημα, τότε θα τον καλωσορίσουμε δίπλα μας. Εξάλλου, του έχω ήδη ζητήσει να συνυπογράψει τις μηνυτήριες αναφορές για τα σκάνδαλα και τις λεηλασίες που διέπραξαν στα δημόσια έργα, και τα κλεμμένα κατά των -σε αναστολή ως τις ευρωεκλογές- πρώην αφεντικών του και να συνταχθεί με τις πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού. Αν όμως αποδειχθεί το αντίθετο και ό,τι δημιουργήθηκε ως ένα ακόμα δεκανίκι του συστήματος, τότε πολύ γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε όλα…».

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος δημοσιοποίησε τις νέες τηλεοπτικές του συνεργασίες σε εκπομπές που θα παρουσιάζει ο ίδιος.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος