Loading...
 Start Page
 Π. Καμμένος: «Απαιτείται η εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού εθνικού σχεδίου για την εθνική αναδημιουργία»

«Απαιτείται η εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού εθνικού σχεδίου για την εθνική αναδημιουργία. Η Ελλάδα της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης υπάρχει. Πρέπει όμως να την διεκδικήσουμε και να την κερδίσουμε, όσοι δεν έχουμε παραδώσει τα όπλα στους ξένους δανειστές» υπογράμμισε στη συνάντηση με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ελλάδος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Π. Καμμένος.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο εισηγητής του κρατικού προϋπολογισμού Νίκος Ι. Νικολόπουλος, ο κ. Καμμένος παρουσίασε σημεία του προγράμματος για την εθνική ανασυγκρότηση, που έχει προτείνει το κόμμα του και ακόμα αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου έμπρακτα οι ΑΝΕΛ στάθηκαν στους αγώνες των ελλήνων αυτοκινητιστών και πίεσαν μέσα στην Βουλή, την κυβέρνηση για να δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους.

 

Εκ μέρους της ΓΣΕΑΕ ο πρόεδρος της Ανδρέας Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα των Ελλήνων Αυτοκινητιστών αλλά και στα «καυτά» κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα του κλάδου και χαρακτηριστικά τόνισε:

 

«Στόχος της Γ.Σ.Ε.Α.Ε. και του Διοικητικού Συμβουλίου και την προοπτική του στο νέο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που δημιουργείται, είναι η επιβίωση του Δημοσίας Χρήσης οχήματος μέσα σ' αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα και την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

 

Παρόλα αυτά ο κλάδος των αυτοκινητιστών παρακολουθεί συνεχώς και πειραματίζεται με τις νέες τεχνολογίες στην κατεύθυνση της υιοθέτησης των κατάλληλων και των πλέον αποδοτικών εξ΄ αυτών στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του στόλου και των υπηρεσιών προς τους πολίτες - πελάτες τους, την μείωση του λειτουργικού κόστους, την βελτίωση της εποπτείας του στόλου των οχημάτων κ.α.».

 

omosopondia

 

 

 

Ν. Νικολόπουλος: «Χρειάζονται αντισυμβατικά μέτρα, που παρεκκλίνουν από τις συμβατικές μνημονιακές διαδικασίες της γραφειοκρατικής υποτελούς διεκπεραίωσης»

 

Ο εισηγητής του κρατικού προϋπολογισμού των ΑΝΕΛ και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Ν. Νικολόπουλος, ενημέρωσε για τις βασικές αρνητικές παραδοχές του υπό ψήφιση προϋπολογισμού και χαρακτηριστικά είπε:

 

«Ευθύς εξαρχής τονίζω ότι συζητούμε στην Βουλή έναν εικονικό προϋπολογισμό, που με μια γομολάστιχα στα χέρια σβήνουν και γράφουν οι μνημονιακοί Υπουργοί και οι ξένοι τροικανοί. Και για αυτό ζητήσαμε την αναβολή της συζήτησης και της ψηφοφορίας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης και οριστικοποιηθούν τα οικονομικά του στοιχεία.

 

»Δυστυχώς ήμασταν πολλοί αυτοί που βλέπαμε την μεγάλη καταστροφή να έρχεται. Καταστροφή στην αγορά, στην ελληνική επιχειρηματικότητα, στο ασφαλιστικό, στην αγορά εργασίας, στην ιδιοκτησία και στο σύνολο της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα. Δυστυχώς και πάλι αλλά επιβεβαιωνόμαστε. Και είναι κάτι, που ειλικρινά το λέω με πίκρα και με θλίψη.

 

»Γιατί πέρα και πάνω από πολιτικός, είμαι πολίτης αυτής της χώρας και μάλιστα, πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αλλά, και τώρα την ύστατη στιγμή όχι, εμείς δεν το βάζουμε κάτω… Κλείνοντας μάλιστα ο Ν. Νικολόπουλος τόνισε: «Είμαι και νιώθω μέλος της μεγάλης οικογένειας των αυτοκινητιστών, ως γιος φορτηγατζή και γαμπρός λεωφορειούχου, με το χέρι στην καρδιά θέλω να σας πω ότι χρειάζονται αντισυμβατικά μέτρα, τα οποία βρίσκονται σε παρέκκλιση από τις συμβατικές μνημονιακές διαδικασίες της γραφειοκρατικής υποτελούς διεκπεραίωσης.

 

»Εμείς η νέα εθνική, δημοκρατική, συμμαχία μαζί με τους ΑΝΕΛ καταθέσαμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο εθνικής αναδημιουργίας, που δίνει απάντηση στις επιτακτικές ανάγκες της εποχής, της πατρίδας, του λαού αλλά και του ίδιου σας του κλάδου και ζητάμε να συμφωνήσουμε και με άλλες πολιτικές δυνάμεις σε ένα κοινό εθνικό σχέδιο ανάπτυξης στα πλαίσια μιας νέας κυβερνητικής συνεργασίας, που βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας προκειμένου ασυμβίβαστα, γενναία και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε τηντραγική κατάσταση που μας παραδίδει το «δίδυμο της συμφοράς» Σαμαρά και Βενιζέλου».

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος