Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος Μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα : Δεν δίνω ψήφο για την συνέχιση της δυστυχίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

 

«Σταθερότητα στη… δυστυχία δεν ψηφίζω!»

«Δεν πρέπει ο Τσίπρας να είναι αυτοδύναμος και ανεξέλεγκτος» είπε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, τονίζοντας πως η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι καθοριστικής σημασίας

 

«Το νέο έτος μπορεί να είναι μια καλή χρονιά, αρκεί να μην δειλιάσουμε, να μην συμβιβαστούμε. Αρκεί να αξιοποιήσουμε την δημοκρατική ευκαιρία που μας δίνεται για να ανατρέψουμε την δυστυχία. Και θυμηθείτε το: Εάν το κάνουμε, αρκούν λίγες μέρες για να ανατραπεί το σκηνικό, να φύγει από την μέση ο φόβος και να αποδειχτεί ότι η Ελλάδα μπορεί και με άλλον τρόπο… Στο κάτω – κάτω, έχουμε ένα χρέος: Να σκοτώσουμε τον φόβο, ώστε να μην ντρεπόμαστε εμείς για την γενιά μας και τα παιδιά μας για εμάς!»

 

Με αυτά τα λόγια, ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας.

 

Ήταν η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κ. Νικολόπουλου στην Αχαΐα, όπου και θα κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής, μετά τη συνεργασία των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και σε αυτή, έστειλε μηνύματα εκλογικής εγρήγορσης, αλλά και πολύ σκληρού αγώνα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

 

«Δεν σας υπόσχομαι… παράδεισο. Σας υπόσχομαι μία περιπέτεια. Δεν σας λέω ότι εάν ψηφίσετε εμένα και τους ΑΝΕΛ, όλα θα φτιάξουν. Λέω μόνο ότι θα δώσουμε, με την δική σας εντολή, την πιο σκληρή μάχη για την πατρίδα, αρνούμενοι την δυστυχία που οι δανειστές και οι κυβερνήσεις των υποτακτικών τους, επιφυλάσσουν για τον λαό» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, σημειώνοντας με νόημα: «Μου λένε κάποιοι ότι μεθαύριο στη Βουλή πρέπει να ψηφίσω για Πρόεδρο. Λένε ότι πρέπει να ψηφίσουμε για σταθερότητα. Εγώ όμως, σταθερότητα στη… δυστυχία δεν ψηφίζω!».

 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε επίσης ότι το σημερινό σύστημα θα δώσει πολύ σκληρή μάχη για να κρατηθεί όρθιο, ενώ αναφορικά με το προεκλογικό τοπίο, σημείωσε: «Θέλουν να πετάξουν έξω τον Καμμένο με κάθε τρόπο. Εδώ που τα λέμε, το ίδιο μπορεί να θέλει και ο Τσίπρας… Γιατί αν δεν μπουν 6-7 κόμματα στην επόμενη Βουλή, ο Τσίπρας μπορεί να είναι αυτοδύναμος. Να το πείτε στους δήθεν “αντισυριζαίους” και σε εκείνους που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για να μην κυβερνήσει ο Τσίπρας! Γι’ αυτό και εμείς λέμε, ότι ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι η ψήφος που θα καθορίσει το μετεκλογικό σκηνικό. Με την ψήφο του λαού και με τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, κανένας δεν θα μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος. Εμείς είμαστε η ασφαλιστική δικλείδα των Ελλήνων ώστε να μην επικρατήσουν οι ακραίες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» .

 

 

ΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ;

Αναφορικά με τις προτάσεις των ΑΝΕΛ για την υπόθεση του χρέους και το μνημόνιο, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε: «Μας λένε πως όσοι μιλούν για επονείδιστο χρέος, όσοι αρνούνται την λογική των μνημονίων τους, τρομοκρατούν. Ποιοι τρομοκρατούν όμως, εμείς ή αυτοί; Αυτοί δεν λένε τώρα πως εάν γίνουν εκλογές και έρθει ο Τσίπρας θα υπάρξει πιστωτικό γεγονός, δηλαδή χρεοκοπία; Αυτοί δεν υποστηρίζουν πως θα πτωχεύσουν οι τράπεζες και θα τραβήξει ο κόσμος τα λεφτά του; Αλλά η Δικαιοσύνη δεν τα ακούει αυτά…».

 

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, υπογράμμισε πως τα όσα υποστηρίζουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις δεν είναι ανεδαφικά. «Ας δεχτώ όσα λένε. Ότι ο Καμμένος είναι ψεκασμένος, ότι εγώ τρελάθηκα, κλπ… Ψεκασμένος ή τρελός ήταν και ο Σαμαράς όταν τα έλεγε προεκλογικά; Που στηριζόταν; Να σας πω εγώ… Στηριζόταν στο γεγονός πως μία άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα προκαλούσε ανυπολόγιστη ζημιά στην Ευρώπη. Το έχουν παραδεχτεί και οι Ευρωπαίοι. Το είπε και η Μέρκελ. “Ναι, αλλά τώρα είναι αλλιώς…” μας λένε. Τι άλλαξε όμως, δεν μας εξηγούν. Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Έτσι όπως τα έχουν καταφέρει, η αποτυχία της Ελλάδας θα σημάνει την καταστροφή της Ευρώπης. Το ξέρουν και τρέμουν. Αλλά και εμείς δεν θα πάμε να κάνουμε… πόλεμο. Απλά θα τους πούμε, απλά και καθαρά, ότι δεν θα κάνουμε αυτό που θέλουν. Ότι τα μέτρα ύφεσης και λιτότητας τελείωσαν. Ότι η συνταγή θα αλλάξει. Θα μιλάμε πλέον μόνο για ανάπτυξη. Πραγματική ανάπτυξη, όχι… φούμαρα!».

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος