Loading...
 Start Page
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ; «Όταν τον Μάιο του 13 έφερε το ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ  για την νομοθέτηση της ομοφυλοφιλίας επί τριήμερο χτυπούσαν….» Δεν αποκλείεται να ‘μαι υποψήφιος στην Αχαΐα… όπου είμαι χρήσιμος.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, πριν λίγο μίλησε στο δημοσιογράφο Χρήστο Ρουμελιώτη, με αφορμή όσα εγράφησαν χθες στα ΜΜΕ αναφορικά με την ακατανόητη και ανυπόγραφη επιστολή κάποιων, «ανώνυμων» ή κρυπτόμενων  μελών, των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω παραμένουν άλαλοι επί των καυτών ερωτημάτων που σχετίζονται με την κοινωνική και κρατική προσέγγιση της ομοφυλοφιλίας, όου μεταξύ άλλων είπε:

«Θέλω με την ευκαιρία  που μου δίνετε να προσεγγίσω την πολιτική ουσία που γέννησε η επιστολή τους, ανθιστάμενος απέναντι της γοητείας των εντυπώσεων. Πρέπει όλοι μας να καθαρίσουμε το «πιάτο» μας. 

Προς ενημέρωσή σας, ο κος Σαμαράς έκανε πίσω για το γάμο των κίναιδων, γεγονός που αποδεικνύει την αποδοχή και παραδοχή – έστω εκ των υστέρων – των κοινωνικών απόψεων και ιδεών μου και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, το οποίο ναι μεν θα υποστηρίζει και θα παλεύει έμπρακτα μέχρι τελικής πτώσεως την μεγάλη αντιμνημονιακή συμμαχία, χωρίς ωστόσο να παραβλέπει και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ζητήματα εκείνα που έχουν  να κάνουν με τη διατήρηση του σκληρού πυρήνα της Εθνικής και Χριστιανικής μας ταυτότητας.

Για τούτο, τώρα που ψηφίστηκε επί της Αρχής, στη Βουλή το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να «φύγει» η αντιπαράθεση «ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- Λουξεμβουργιανού ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ». Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο καθ’ ένας από εμάς του Βουλευτές, και μάλιστα τους Ανεξάρτητους και τους Δημοκρατικούς, πρέπει να καθαρίσει το «πιάτο».

Το γεγονός ότι έκανε πίσω ο Σαμαράς για το γάμο των κίναιδων, αποδεικνύει πόσο δίκιο είχα όταν φώναζα πως είναι βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του έθνους.
Οι Έλληνες δεν πήραν μέρες τώρα καμία απάντηση, στο συγκεκριμένο ερώτημα: Σε ποια ζητήματα διαφωνούν κάθετα μαζί μου οι καλοί μου συνάδελφοι και με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του οποίου ηγούμαι.


Μήπως μετά την απαγόρευση της ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ προσφώνησης ΠΑΤΕΡΑ- ΜΗΤΕΡΑ, αυτοί είναι  μαζί με τους ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, θα ψηφίσουν διατάξεις που απαγορεύουν να τους ξαναπούν ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ και από εδώ και μπρος θα πρέπει να τους αποκαλούν ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ, κατά το γονέας Α και γονέας Β της Έκθεσης ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ?

Τελικά αυτοί συμφωνούν με τους γάμους άνδρα με άνδρα, γυναίκας με γυναίκα, με την παιδοφιλία, την κτηνοβασία και άλλες διαστροφές;

Αλήθεια οι Δεσποτάδες, οι γονείς, οι Χριστιανοί θα επιτρέψουν την ποινικοποίηση του δημόσιου λόγου κατά του ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ; (όπως είναι ο ελληνικός όρος του γερμανικούHomesexualitat τον οποίο έπλασε Αυστραλός νευρολόγος ψυχίατρος και μεταφράστηκε ως ομοφυλοφιλία);

Και όλα αυτά τα λέγω με την ελπίδα ότι ο δημόσιος διάλογος θα επιτρέψει στο Λαό της Αχαΐας να μάθει την Αλήθεια, που θα δυναμώνει και δεν θα αποσυσπειρώνει, τις αντινεοταξικές, αντικατοχικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις.


Τέλος, σε πολύ λίγο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, που δεν ξέρω μπορεί και να μια υποψήφιος στην Αχαΐα πάντως όπως και να χει εμείς οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή, αλλά και όσοι επιθυμούν να τον εκπροσωπήσουν, οι ασχολούμενοι με την πολιτική, θα πρέπει να καθαρίσουν το «πιάτο» τους και να δηλώσουν ακριβώς τι υποστηρίζουν και με ποια πλευρά τάσσονται.

«Διότι, υπάρχουν και ζητήματα στα οποία κανένας δεν μπορεί να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».


Ιδιαίτερα όταν είναι πολιτικός και ζητάει ψήφους».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος